• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette.
  • Megközelítés:

    Központi helyen van.Váci út és a Dózsa György kereszteződéshez közel, talán 5 emeletes ház,liftes szerencsére:)
  • Helyszín:

    Egyszerű bérlakás, ketten vannak, de teljes diszkréció van.Lynda szobája a fürdőből nyílik.Tisztaság van, nagy sarokkád, a víz hőmérsékletével játszani kell, mert nincs jól beállítva a bojler, emiatt vagy megfagysz vagy megégsz:) De erre figyelmeztet is Lynda.Eddig nem volt gond amúgy, simán be lehet állítani egy elfogadható hőmérsékletre:)
  • Lány külseje:

    Lynda a MILF korosztályt képviseli, így ne egy 18 éves cicababát várj.Korához képest jól tartja magát, mellei kicsit gravitálnak, de nálam ez nem gond.Kerek, nagy popsija van, ami nagyon sokat számít az akció közben.
  • Action:

    Cipő levétel az előszobában, utána a fürdőszobán keresztül bekísér a baszobába.Kis beszélgetés az aktuális dolgokról, majd el fürdeni.Mire kijössz a fürdőszobából ott vár melltartóban és bugyiban, majd elindul a heves csókolózás és tapogatás:) Egyre keményebben áll a farkam, így finoman jelzem neki, hogy ideje a szájába venni.Négykézláb helyezkedik el a franciaágyon és szépen szopni kezd, simán megy a mély torok is,sőt öklendezteti is magát annyira szeret szopni.Közben bénázok a melltartó levételével,így neki kell megoldania.Ezután franciába fordulunk és miközben tövig szopja, addig nyalom lucskos punciját és fenekét is.Hibátlan koreográfia ez, mivel itt nem csak a farkadat szopja szét, hanem a golyót is nyalogatja rendesen és a legjobb hogy a segglukadat is szétnyalja, nyelvét bedugja amíg tudja.Ez az egyik specialitása.Mikor kiélvezkedtem magam, jön a következő specialitás, a spriccelés.A leggyorsabban akkor spriccel, ha magának csinálja, érdemes megkérni mert bomba jó látvány! Kb 1 percig se tart, ujjazza magát ezerrel hanyatt fekve, lábait szétrakva, majd puncijából egy pohárnyi szaftot spriccel mindenfelé:)Tiszta nedves leszel, ha nem vigyázol és közelről nézed, akkor az arcod is olyan lesz:) Ezután még kicsit szopatom magam a feje fölé térdelve és nyalatom a seggemet, majd rátérünk a harmadik specialitásra: az öklözésre. Kis síkosító a kézre és a puncira, majd szép finoman de határozottan elkezdem bedugni a kezem a pinájába.Nem sok kell, és már benn is van, és elkezdheted öklözni, hatalmas élmény! Mindenkinek ki kell próbálnia egyszer! Nagyon durvulni nem szabad, de azért adhatsz neki:) Amikor már nem bírja akkor szól hogy ennyi volt. Ezután gumihúzás és punciba be, döngölés ezerrel, majd át popóba és ott is jól meg lehet baszni. Mikor éreztem hogy jön a vég, gyorsan kivettem a popójából, lerántottam a gumit és a szájába élveztem, amit egyből le is nyelt.
    Azt kell mondjam, hogy mindent kielégítő dugásban lesz részed ha meglátogatod. Mindenesetre nekem az volt:) Kis pihenés, fürdés és elköszönés.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, ha specialitást is szeretnél akkor egy kicsivel több, de bőven megéri!
  • Összkép:

    Lyndához a specialitásai miatt járok, minden rendben szokott zajlani.Még egyszer, aki a cicababákra bukik, ne őt hívja, de ha egy jót és kielégítőt akarsz dugni, akkor hívjad!
Happy Massage