• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyorsan és gördülékenyen ment, korrektül tájékoztatott mindenről, kedves volt a telefonban.
  • Megközelítés:

    11ker ismert része ha lányokról van szó, villamosos nagy és hosszú fő út közelben uszoda és benzinkút, mindig van ingyenes parkoló a közelben nem a ház előtt, tömegközi is rendben.
  • Helyszín:

    Új építésű háztömb, belül körfolyosó, ezért annyira nem diszkrét, de sokunkat nem zavar, szomszéd lakásban éppen szellőztettek, ezért a bejárati ajtó nyitva volt, kicsin múlott, hogy nem mentem be... Lakás nagyon rendben, fürdő is és szoba is, van szék a cuccoknak, szoba egyébként kicsi, francia ágy kényelmes, de nyekereg kicsit.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökéletesen megfelel, arca gyönyörű és szexi, mint a képeken, teljesen olyan, alakja is, cicik remekek, lábak és popsi szépek, és egyébként meg nagyon kedves közvetlen. Nem érheti csalódás a látogatót.
  • Action:

    Tapasztalt, és a jó értelemben, pontosan jókor kérdez, és jókor teszi magától a dolgát. NF volt kezdésnek, megkérdezte előtte hogy nem zavare a csók, mondtam dehogy, elég jól csókol, és közben simizi a zacsit meg a főnököt, ez tökéletes így, majd lefelé veszi az irányt a csókokkal és a főnök csókolgatásába kezd, jól csinálja, változatos ritmussal, kellő mértékben néha kézzel, dt nincs, de nem is kell ehhez a technikához, elkalandozik a tárhoz is, amit kértem közben csinálja szépen, közben olyan pózban pucsítva, hogy lehessen őt is simizni, szuper. Aztán kitalálva a gondolatom vvért nyúl és felteszi (pikkpakk, van rutin, ilyenkor gondolkozok el azokon a lányokon, akik bénáznak, meg segítsek, meg minden). Missziben kezdtük, jól adja a hangokat, aztán dogy, itt azt hiszem élvezte is eléggé, majd lejjebb csúszva dogyban (ő csúszott lejjebb magától), olyan szög alakult ki, hogy belül nagyon izgatóan "dörzsölt", hát le is lassítottam, és pózt is kellett váltani, mert ez így túl jó volt, egyébként rá is mozog, tökéletesen csinálja. Aztán beleült, itt is nagyon aktív, majd magától átfordult fordított lovaglásba, ez így még jobb volt, majd beosztva időmet (de tökéletesen, mert éppen én is akartam szólni), kipattant, lerántotta a vvt, behelyezkedett a lábaim közé és nfvsz lett a vége, kéz nélkül kértem végig, hagyott lenyugodni, tökéletes volt. Mint egy gondolatolvasó, tudja mit mikor hogyan, oktathatna.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag felett kicsivel, de értékarány meg átlag feletti, végén rendezve, nem is hozta szóba.
  • Összkép:

    Azt mondanám, hogy aki biztosra akar menni mind külalak mind szolgáltatás terén, annak Vivinél a helye. Akcióban gondolatolvasó és minden téren szuper teljesítményt nyújt, képeknek teljesen megfelel, így csalódás kizárva, és még közvetlen jó fej is. Ajánlott.
Happy Massage