• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Köszönöm szépen. :)
    Örülök hogy jól érezted magad !! :P :)
    Azt adom amit kapok! :) :P :D
    Oda-verza... :)
    Csókom. :)

  • Egyeztetés:

    Pénteken délelőtt hívtam, először foglalt volt, de pár perc múlva másodjára felvette, nagyon könnyen és hamar találtunk is egy kettőnknek kedvező kora délutáni időpontot. Rugalmas volt, segítőkész, és nem mellesleg nagyon kedves-aranyos a hangja is, plusz sokat sejtető ami vár rám a hallottak alapján.
  • Megközelítés:

    Bkv-val mentem, Flórián tértől pár perc gyalog és ott is vagyok. Jól megközelíthető a helyszín.
  • Helyszín:

    Panel ház x-dik emelete, odaérkezésemkor rácsörögtem, mondta a kódot, és az emeletet is. Mikor felértem, már diszkréten nyílt is az ajtó, és utólag már tudom, hogy jó helyre mentem be! :) Kis panel lakás ízlésesen berendezve, később kiderült, hogy a saját keze munkája miatt olyan, amilyen, nagyon otthonos, barátságos. Bár nem jártam teljesen körbe nem azért mentem, de nagyon kellemes és nyugodt légkört sugároz, tisztaság mindenhol, fürdő kicsi de van benne minden ami kell, többféle tusfürdő, szájöblítő. A szoba ahol a masszázs zajlik, szintén nagyon hangulatos, erotikát sugároz...... Zene laptopról szól, egy megjegyzés a zene néha kicsit hangos volt a masszázs alatt..
  • Lány külseje:

    Belépve egy kis sexy nőci fogadott, bár hirtelen a félhomály miatt nem láttam az arcát, csak a kellemes hangját és a puszit kaptam azonnal. Az itteni képek sejtetnek is meg nem is, de élőben nagyon csinos, és sexy. Belépve a hálóba egy izgalmas kis bőrszoknyás szettben fogadott, ami kiemelte formás kis testét, alig vártam hogy meglássam mi van alatta, amit végül megláttam, de itt sem kellett csalódnom. Mindenhol barna, nagyon ad magára ez látszik, és sok lány megirigyelhetné az alakját, bőrét, és a kemény popsiját, nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Ágyon maszíroz, amit akkor készített elő, abban a sexy kis cuccban, így vetkőzés közben sem tudtam sokat koncentrálni. Kaptam törölközőt, elmentem tusolni, öblögetni, és igyekeztem vissza hozzá. 1 órára mentem hozzá, ami túlszaladt kissé, de ki bánja. Rögtön egy felvezetéssel kezdtünk, de erről később.....Nem titkolja, a masszázst most tanulja hivatalosan is, (remélem sikerült a vizsgád Szívecske!) de nincs ok panaszra, lábakkal kezd, majd halad a derékon, és a háton, a kezeket is megmaszírozza. Személy szerint nekem jó lett volna kicsit erősebb fokozat is, de akkor és ott nagyon bele tudtam lazulni, néha nem is beszéltünk percekig, úgy elvoltam. Amikor viszont beszélgettünk nagyon közlékeny, barátságos, és közvetlen amit én személy szerint nagyon kedvelek, úgy beszélgettünk mint ha már ezer éve ismernénk egymást, nem kedvelem a modorosságot amúgy sem. Aztán egy bizonyos idő után én is sikeresen átmaszíroztam formás kis testét, popsihoz sokszor visszatérve, elmondása szerint jól végeztem dolgom. Kaptam még egy kellemes csúszkát, de arról szintén máskor.
  • Levezetés:

    Szóval, ahogy írtam a levezetés már eleve felvezetéssel kezdődött, mire visszatértem a fürdőszobából már egy kis bugyiban várt elnyúlva az ágyon, örültem is meg nem is, mert abból a kis dögös bőr cuccból, amiben várt szívesen kihámoztam volna, na de ennyi legyen a legnagyobb bajom az életben. Odafeküdtem mellé, és telóban már beszéltük, hogy nem kizárt nála a csók sem, ha szimpatikus vagyok neki, háááát szerintem az voltam ;) mert elég sokat smároltunk, hol vadul falva egymást, hol szenvedélyesen, vigyázat, a kis hamis néha harap! :) Feltérképeztem a barna, illatos feszes testét, csókoltam a ciciket, a hasát, és haladtam egyre lentebb, megszabadítottam a maradék kis textiltől, és enyém lett a főszerep, a puncija meghódítása. Előbb hátulról nyaltam a kemény popsiját, majd fordulás után a finom, illatos, zamatos a puncija is az enyém lett, élvezet nyalni, és jól reagált a kényeztetésemre, összességében, szerintem 1-2 alkalommal jót tettem neki. Eztán négykézlábra ereszkedve ő vett engem kezelésbe, amit mohón és nagyon jól csinált, a szájában lett végem.
    Utódok papírtörlőben landoltak, eztán idézem: Most hogy jól megismerkedtünk jöhet a masszázs....
    Maszír után kaptam egy teljes testes csúszkát, kis fülharapdálásokkal, nyelves csókokkal körítve, aztán mivel nem tudtam már hason maradni fordulás után, bekapott ismét, és kedélyesen elcuppogott rajtam. Hogy ki ne maradjak kértem folytassuk 69-ben, imádtam. Eztán úgy lovagolt meg, hogy igaz nem voltam benne, de a puncijával és a kemény popsijával úgy maszírozta legnemesebb testrészem, mint ha ott járnék... mellesleg ő is nagyon élvezte, a sóhajokból ítélve. Második köröm már nem volt, mert ahhoz azért jó sokáig kellett volna maradnom, de mindent megkaptam és még kicsit többet is mint amiért hozzá mentem.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, telóban megbeszéltek szerint, mivel kicsit tovább voltam, kicsivel többet is hagytam a végén nála, pesti átlag az ajándék, de az élmény jóval több.
  • Összkép:

    Nagyon dögös, és kedves ki hölgy, jó beszélgetőpartner is - erre is volt időnk-, minden porcikája finom, zabálnivaló. Szerintem látjuk még egymást! ;)
Happy Massage