• Mara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Mara reagálása

    Nagyon szépen köszönöm, igen megtisztelő és hangulatos beszámoló, nagy örömöt okoztál a lelkemnek vele! :)))

    Várlak sok szeretettel a jövőben is kedves "yolo"! :))

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, aznap délutánra szerettem volna egy időpontot kérni, ami már nem volt lehetséges, de másnapra tudtunk időpontot egyeztetni. Mivel vidékről munkából érkeztem előre vetítettem egy esetleges csúszás, ill. időpont módosítás lehetőségét is a megbeszéltekhez képest, amit kedvesen tolerált és belekalkulált. Számomra külön figyelemre méltó volt, hogy bemutatkozást követően elsőre megjegyezte a nevemet (magamból kiindulva nem könnyű dolog ez ) és a rövid egyeztetés folyamán is már kedvesen nevemen szólított. Lediktálta a címet, én pedig izgatottan vártam a találkozást. A varázslat elkezdődött..
  • Megközelítés:

    A Svábhegy magasabb részén autóval jól megközelíthető csendes utcában lévő társasházban fogadott Mara. Az utca elején a kanyarban lévő helyre érdemes szerintem leparkolni, (ha épp szabad) onnan pedig kb.2 perc gyalog a cím. Mara telefonon előzőleg felajánlotta a ház előtti parkolók használatát is (mert napközben többnyire szabadok), de a felfestett rendszámok miatt én mégis inkább az utcai parkolást preferáltam.
  • Helyszín:

    A kapun való bejutás után döbbentem rá, hogy jó-jó de nem tudom az emeletet. Gyorsan visszafordultam megnézni a kapucsengő feliratot, de azon nem szerepelt emelet. Pont jókor hallottam egy kedvesen invitáló hangot. Elindultam a hang irányába és megpillantottam Marát amint mezítláb a hideg járólapon kiszaladt értem a kapuig. Jaj de édes volt! - Hát örömmel követtem. A lakásba belépve azonnal a jó érzékkel szabaddá tett panoráma odavonzza a tekintet. Ilyen távlatból látni a lábaim előtt elterülő várost nyugtatóan hatot rám, úgy éreztem különleges helyen vagyok itt, és különleges, hogy itt lehetek. A nappaliban közvetlenül az erkélyajtóból nézve a kilátást olyan volt mintha „Buda tetején” álltam volna.
    A masszázs itt történik ebben a szép, szerintem se nem kicsi, se nem nagy, pont megfelelően tágas nappaliban. Van itt egy kanapé a ruháknak, kis asztalka vízzel és csokival és egy méretes lazításra csábító matrac a földön elhelyezett mécsesekkel. A fürdőben WC, kád, tükrök és törölköző... őőő ami hol is van? - Pff persze a nappaliban hagytam... a füriből kikukucskálva jeleztem Marának (aki épp a hangulat megteremtésén tüsténkedett) és ő kedvesen odahozta. Annak külön örültem, hogy jó nedvszívó és nagyméretű törülközőt kaptam. Tudtam már, éreztem, hogy jóóó. Mara tudja, hogy ezek az apró figyelmességek mennyit számítanak
  • Lány külseje:

    Az első benyomásom egy viszonylag magas termetű lány kedves, szép arca (mint a képeken), majd a hosszú és nem testhezálló ruha vonalát a bokákig követve a ruha alól kibukkanó formás lábacskák látványa fogadott. Én nagyon kedvelem az ilyen talán indiai jellegű viseletet, kifejezetten tetszett ez a fajta sejtelmes visszafogottság, amihez egyébként teljesen passzolt az őt körbe vevő aurája. Volt ebben az összhatásban valami tisztaság és finom erotika. Második benyomásom az előszobába belépve a szép zöld szemek meleg fürkésző kíváncsi és talán kicsit huncut tekintete volt, na meg a nagyon kedves hangja, azonnal megnyugodtam, hogy jó helyen vagyok. Tetszett, amit láttam!
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után kilépve, már a masszázshoz alakított hangulat várt így kicsit tapogatódzva tettem meg az első lépéseket. A törölközőt a kanapéra tettem és a tatamihoz botorkálva kényelmesen elhelyezkedtem rajta hason fekve. Mara letakart egy könnyű kendőszerű anyaggal, majd hátulról a bokáim közé elhelyezkedve picit várt,- majd egyszer csak megérintett, de olyan szeretettel, kedves és intuitív módon, ami különleges volt számomra és nagyon jól esett. A masszázs első része talptól indult és a kézfejeknél ért véget, közben többször is visszatért a fenekemhez megalapozva ezzel is a fordulás utáni időszak energiáit, de valahogy nekem végig jelen volt valahogy az a finom erotikus hangulat. Közben szakszerű fogásokat alkalmazva hol erősebb, hol gyengédebb nyomásokkal és érintésekkel kezelt végig kontaktusban maradva velem, egy pillanatra sem engedett el és ez így volt jó…hmmmm de jó volt :-) Illetve volt egy apró technikai szünet, de hát ő olyan cuki volt...csak mosolyogtam. ;-)
  • Levezetés:

    Halkan tudomásomra hozta, hogy eljött a fordulás ideje. Forduláskor maga elé tartott lepel is a rituálé része volt megőrizve ezzel is a diszkréciót, ami nekem a tiszteletről és az alázatról szólt.
    A masszázs további részében, azaz levezetés rávezetéseként a combokat, hasamat és mellkasomat masszírozta, érintette, majd áttért az ágyék részre és végül nagyon gyengéden a lingam masszázsra. Az ezt követő események a masszázs korábbi fonalán tovább haladva számomra szintén a figyelemről, intuícióról és a szeretetről szóltak, aztán jött a csúcspont, ami sokáig és az egész testemet átjáró tényleg extatikus élmény volt. Végül szeretettel betakart és hagyott pihenni a
    tusoláshoz pedig friss száraz törölközőt kaptam. :-)
  • Elszámolás:

    Öltözés végén a kisasztalra helyzetem a csokrokat, amire emlékeztem a két hónappal korábbi beszélgetésünkből (mert valahogy ez most nem került szóba). Mikor észrevette kedvesen vissza akart adni, de engem valahogy hidegen hagytak ezek a földi dolgok :D
  • Összkép:

    Masszázs közben és az egész találkozó alatt azt éreztem, hogy átlényegült és mintha a lényének azon szegmenséhez lenne hozzáférése, amely feltétel nélkül képes szeretni, és a masszázs által ezt közvetíteni is tudta felém (én meg nagyon vevő voltam erre ), hogy mindez mennyire volt illúzió, nem tudom, de akármi volt jó volt nagyon. Tetszett az is, hogy a vetkőzésnél, öltözésnél diszkréten magamra hagyott így nem voltak zoknival egy lábon ugrálós és ezt végig nézős, pironkodós béna szituációk. Profi. Szóval végig nagyon diszkét és figyelmes volt, nekem ez nagyon tetszett. A találkozó alatt szinte alig beszéltünk mégis tartalmas volt. Közel került hozzám, engem Megérintett és nem csak a testemet... Szóval kedves kollégák Mara egy Kincs, a szeretet tiszta forrása volt számomra, jólesett ebben kicsit megmártóznom „tisztító” volt és elvarázsolt…Örülök, hogy rátaláltam és azoknak ajánlom, akik a fent vázolt erényeket tudják értékelni és vigyázni rá. Még egyszer Köszönöm Mara! Puszi és ölelés! Talán még lesz alkalmam találkozni veled.
Happy Massage