• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Lomposmokus!

    Igen, jól érezted, nem volt tökéletes a találkozónk. Leírom- hátha kíváncsi vagy rá-, hogy én miben láttam ennek az okát.
    Az első találkozásunk úgy volt jó ahogy volt. Abban az időben amikor itt van valaki nálam és megvan az összhang, akkor számomra ő az egyetlen férfi és szeretek lenni én az egyetlen nő.
    Viszont amiért a férfiak többsége az intimitásnak, egy nő közelségének ezt a formáját választja - mégpedig, hogy kellően szabályozott, és nincs elő- vagy utóélete -, így én is ezt a hozzáállást tartom helyesnek.
    Találkoztunk, várakozásaid felett érezted magad...és ennyi. Vagyis szerintem a legközelebbi randiig nincs és nem is nagyon lehet ennél több elvárásunk a másik felé.
    Kaptam tőled kedves, rajongó üzeneteket utána. Ami jól is esik és nagyon örülök is neki. Viszont amikor a másik már szinte elvárja, hogy minden levelére gyorsan és érdemben reagáljak...ennek nem tudok és nem is akarok megfelelni.
    Amikor pedig szerinted nem az elvárható időn belül jött a válasz, akkor részedről egy nagyon udvarias, de mégis szemrehányó üzenet, hogy elhanyagollak.
    Na, ezen a ponton elhatároztam, hogy ebbe a játékba nem megyek bele.
    Váratlan fordulat: a múltkori felejthetetlen besorolásom gyorsan vissza is csúszott nagyon jóra. Tényleg nem tudok az ilyen helyzetekkel mit kezdeni, és nem lehet ilyen piti eszközökkel engem sakkoztatni.
    Meggyőződésem, hogy sok-sok felejthetetlen percet tudtam volna még szerezni neked, ha nem olyan dolgokat vársz el tőlem mint ami egy ilyen jellegű kapcsolatba nem fér bele.
    Okos és nagyon intelligens férfinak tartalak, így még azt is kinézem belőled, hogy felül tudsz emelkedni a vélt sérelmeden, és rövid ismeretségünknek még lesz folytatása.
    Amúgy is szeretem a nem szokványos dolgokat.
    Kíváncsian várom a sztorink folytatását...

    Aliz ( aki legközelebb is rágózni fog )

  • Egyeztetés:

    Online jó pár nappal előre,majd VTR és már csak várakozás.Gyorsan ment, időben fixáltuk az időpontot.Részletek egyeztetésére már nem volt szükség.
  • Megközelítés:

    XII.-ik kerület egyik fő útvonala.GPS ismeri a ház elé vezet.A kapott külső leírás alapján a ház könnye n felismerhető.Parkolás egyszerű és ingyenes.Tömegközlekedés jó buszok sűrűn járnak ,megállójuk a ház közelében.
  • Helyszín:

    Domboldalba épített újszerű ház. Külső kivitel könnyen felismerhetővé teszi.Házszám jól látható. Rendezett környezet kívül belül.Fönt mész be így az emeletek lefele következnek.
    Lakás hangulatos,tiszta ,félhomály és zene fogad.Szoba fogadásodra előkészítve.Tágas mindennek van helye.Fürdő megfelelő,minden rendelkezésre áll mi ilyenkor szükséges.
  • Lány külseje:

    A gyönyörű képek nem adják vissza igazi szépségét. Aliz egy jelenség!Alakja tökéletes. A NŐIES NŐ megtestesítője. Egy fekete fűzőben és egy tangában fogadott mi még kápráztatóbbá tette.Alakja, ha lehet még jobban érvényesült.Kiemelte karcsú derekát és tökéletesen érvényesültek szép lábai,hosszú combja. Kék szemei csillagként ragyogtak.Mégis éreztem egy távolságtartást.Kérdeztem is , nincs semmi és rágta tovább rágóját!
  • Erotikus masszázs:

    Szobába be ,vetkőzés, csevi,csoki a komódra és irány a fürdő.Visszatértemkor feküdj és a tatamira mutatott.Elhelyezkedtem, Ő : ezeket levehetem ugye? igenlő válaszom után egy sztriptíznek ható "megszabadulás" következett.Ahogy kibuggyantak mellei és elősejlett "fénylő" puncija csodálatos látvány! Mellém telepedett hasamra parancsolt és krém és kezdődött a masszázs.Lábaimnál kezdte, majd derekam, rám ült és hátam következett.Nagyon erőteljesen és szakszerűen csinálta átdolgozta porcikáimat.Élvezetes, isteni érzés kezei közt lenni.Egy korrekt, erotika mentes masszázst kaptam. One kalandozás! Mellém hasalt: és most Te következel mondta.
  • Levezetés:

    Finoman simogatni gyúrni kezdtem lábait popsiját és apró puszikkal hintettem testét.Na ez utóbbitól eltekintve ténykedésemre a szakszerűséget még erőszakkal sem lehet ráfogni.Azt hiszem nem is ez az elvárás.Combjai belső felét kezdtem simogatni kerülgetve punciját.Gyönyörű pucsítás a jutalom és ekkor belenyaltam nedvesedő kelyhébe.A jobb hozzáférhetőség érdekében hátára fordítottam.Fölcsusszantam hogy onnan indulhassak lefelé.Próbáltam egy csókot,mi egy fél puszira sikeredett.Kérdeztem nem lehetne megszabadulni a rágótól? Őt nem zavarja volt a válasz.Elindultam lefelé részletesen kényeztetve az útba eső inyencségeket.Combok megfelelő cirógatása után újra beköszöntem csodálatos puncijának.Nyelvel kényeztettem, melyre igen jól reagált.Halk sóhajok csípőmozgás és lábak teljesen szét.Ez számomra azt jelenti Tiéd a terep! Éltem is a lehetőséggel.A punci már lucskos volt és ekkor bevetettem ujjaimat is. Nagyon élvezte tolta rá magát ujjaimra, hangja mozgása erőteljes lett megrándult és hatalmas orgazmus!!
    Fölhúzódtam próbáltam egy csókot,de a rágó megint közénk állt.Így maradt a simogatás.Gondoltam egyet és vissza a puncihoz.Együttes bevetés mit láthatóan élvezett,de mielőtt újra elröpült volna megszakította és én következtem. Olaj mindenhova és először hátamon majd fordulás és elölről egy isteni csuszka.Próbáltam újra egy csókot.Azt nem lehet erőszakkal, ki kell érdemelni.Ki erőszakoskodik itt? kérdeztem magamtól.Fejemben ekkor már egy kis zűrzavar támadt.Próbáltam másra koncentrálni és élvezni azt ami van.A csuszka átment punci-farok csuszkába mindketten élveztük.Aliz különösen,punciját keményen rányomva farkamra szinte önkívületben csinálta és elélvezett.Nekem ez nem sikerült. Próbálta még kézzel ,hiába akartam a blokk már működött.Kértem hagyja is abba.Mellém feküdt, de nem érintett.Végig éreztem ezt a távolságtartást.
    Közös fürdés, vissza a szobába. A hozott csokit fölbontotta és annak kóstolása közben öltözés és távozás .Búcsú puszit már meg sem próbáltam.
  • Elszámolás:

    Nem foglalkozott vele. Szóba sem került.Annyi amit megbeszéltünk. Köszönöm!
  • Összkép:

    Háromszor ugrottam neki ennek az írásnak. Három részletben írtam meg.Az első talink rosszul indult,de végül mindketten akartuk,hogy jó legyen és tökéletes lett "magasra raktuk a mércét"!!!Második randinkra nagy elvárással és részemről egy kicsit túlpörögve érkeztem.Nem éreztem visszajelzést.Belegondolva nem tudok semmi kifogást emelni.Amit kaptam egy kiváló **** volt.Nekem sajnos ennyi nem elég.Éreznem kell,hogy az adott időre a partnerem az enyém.A rágót eddig sem szerettem,de most már állíthatom kifejezetten utálom!Számomra nem mérvadó, hogy más vendégei hogy tolerálják hogy vélekednek erről. Ha a kellemetlen epizódokat kizárom,egy jó élményben volt részem.Köszönöm.
Happy Massage