• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Ted!

    Próbálok valami kritikai észrevételt hozzátenni a találkozásunkhoz, de nem nagyon tudok. Pedig hidd el minden szívfájdalom nélkül megtenném.
    Ez úgy volt jó ahogy volt.
    A csípkelődéseim mind érted és nem ellened szóltak, valamint szerintem pont ezt vártam el tőlem, ilyennek képzeltél el.
    Örülök, hogy a masszázsomat is megfelelőnek tapasztaltad, hisz elárultam milyen messziről indítottam annakidején.
    Nem vagyok jós, de szerintem fogunk mi még együtt csokit enni...mégpedig olyanból amit te hozol nekem.
    Ja, és a duma amivel megideológizáltad, hogy miért is van szükséged ilyen jellegű kikapcsolódásokra, nagyon eredeti volt, még soha nem hallottam.
    Ha máskor is indok kell, hogy miért gyere hozzám...csak hívj fel és rögtön kreálok egyet-kettőt.

    Köszönök mindent, köszi, köszi!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyű volt elérni, bár nem Vele személyesen, hanem az "irodában" a kolleganőjével tudtam egyeztetni. Szerettem volna hallani Alíz hangját a telefonban, de erre nem volt lehetőség. Ez no problem, csak szeretem a hang alapján elképzelni a hölgyet, erre itt most nem volt lehetőségem. A találkozó előtt 3 órával sms-ben erősítettem meg érkezésem, amire nagyon kedvesen válaszolt!
  • Megközelítés:

    Budai hegyekben az Istenhegyi úton van az intézmény. A tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de autóval kényelmes, és ingyenes a parkolás.
  • Helyszín:

    Egy soklakásos társasház szuterénjében van az "iroda", nagyon kulturált, tiszta, hangulatos lakás. A hancúrteremben egy óriás matracon megy a "kezelés", oldalfalon tükör, abszolút rendben van minden. Fűrdőszoba tiszta, plusz pont, hogy törülköző van - körbeért rajtam - és nem szalvéta :-)
  • Lány külseje:

    Olyan mint a képeken. Már úton voltam, amikor eszembe jutott, hogy nem küldtem sms-t, hogy csak 178cm vagyok, nem lenne muszáj tűsarkúban várnia, nem szeretem ha azelső pillanatban hátrahajtott fejjel kell a hölgyet üdvözölnöm. Amikor beléptem és megláttam, egy óriási mosoly volt az arcomon, mert nem viselt magassarkút, így én voltam a magasabb. Meg is jegyezte, hogy ritkán szoktak ilyen széles vigyorral belépni hozzá :-) Egy piros szexi cuccos volt rajta, kiemelte szép hosszú lábait, a formás popsikat és melleit is. Bájos tinédzser arc pislogott rám, hatalmas kék szemekkel. Úgy éreztem, megérkeztem :-)
  • Erotikus masszázs:

    Kabát.cipő le, irány a szoba. Az eddigi beszikből is levettem, hogy elég határozott egyéniség, - önbizalomban nálam sincs hiány - próbáltam hagyni érvényesülni, gondoltam ez lesz a jó startégia az összemelegedéshez.
    Csokival kínált, amit nem kértem, de galád módon megjegyezte, hogy a besziről érkező vendégek bizony csokikával szoktak jönni!, és ezt ma reggel kapta közös ismerősünktől! 1:0 oda. A leghülyébb választ adtam amit lehetett: "én is szoktam.."
    "ahaaaa, szoktál másoknak, csak nekem nem?!" jött a replika. 2:0 oda :-)
    Ok, Te vagy a főnök gondoltam, ugorjunk bele!
    A tusi után hasrafeküdtem, ő levette a piros rucit, és mellém feküdt. Egy picit simogattam, puszilgattam finom, selymes bőrét aztán elkezdte a masszázst. Nagyon alaposan átmasszírozott a bokámtól a nyakamig, nem hagyott ki egyetlen porcikámat sem.
    A masszázs alatt végig beszélgettünk, tudtam, hogy Ő a "főnök", de helyenként előjött belőlem a dumagép :-)
    Nagyon szakszerűen csinálta a masszázst, nem volt se túl erős, se túl gyenge, pont olyan amilyen jól esett. Amikor rám ült nagyon jó volt érezni magamom ahogyan finom puncija rámcuppant itt-ott. A masszázs végén alaposan beolajozta magát és kaptam egy nagyon finom csúszkamasszázst. Finom érzéki volt cicicéjével végigmasszírozta a hátam, oldalt a tükörben nagyszerű látvány volt.
    Amikor végzett mellém feküdt picit pihegni, szóltam hogy szeretném én is megmasszírozni Őt.
    Hasra feküdt és combközéptől a nyakáig finoman átmasszíroztam. Nagyon kellemes volt masszírozni, puha, selymes, olajtól átitatott bőrét és testét élvezet volt kényeztetni :-)
  • Levezetés:

    A szép gombölyű popsiknál elidőztem egy kicsit, puha puszik mellett probáltam minél mélyebbre benyalintani a puncijába.
    Picit felhúzta a fenekét, így jobban hozzáfértem kézzel és a csókjaimmal is. jól reagált akciómra, a csípője ritmusos mozgásba kezdett. Kértem forduljon meg, hogy szemből kényeztethessem. Minkét térdét felhúzva szabad utat engedett a puncihoz, nagy lendülettel kezdtem csókolgatni. Nem volt ellenére, hogy kézzel is rásegítsek egy picit az akcióra. Aranyos nyögdécselések voltak a jutalmam, csipője egyre ütemesebben mozgott, míg végül befeszülve, csípőjét megemelve , a bal kezembe erősen belemarkolva egy jóízűt élvezett. Nekem volt öröm. "Felmásztam hozzá", hogy a ciciket is tudjam kényeztetni, néhány finom csók és Ő következett.
    Hanyatt feküdtem, beolajozta magát, és szemből is kaptam egy csúszkamsszázs extra-t :-)
    A velem egykorú azonnal jelezte, hogy ő is itt van és szeretne aktívan résztvenni az akcióban. Egy kellemes lingam masszázzsal folytatódott a kényeztetésem, a boom-hoz közeli állapotba kerültem. AMi ezután következett azt szavakkal nehéz leírni:
    Ráült a lágyékomra és elkezdett előre-hátra csúszkázni rajtam, úgy hogy a kistesó hol a farpofik között élvezkedett, hol pedig előre figyelve a csikló alatt pihegett. Nem tudom ezt másképp megfogalmazni, ez egy aktus nélküli aktus volt, teljesen úgy éreztem, mintha benne lettem volna:-)
    Ebben az előre-hátra csúszkában jobb kézzel egy picit odafigyelt a főnökömre és egy óriásit élveztem.
    Nagyon finoman "útókezelte" az öreget, az utolsó remegéseimet is szépen lekövette.
    Mellém feküdt, folytattuk a beszélgetést, a végére egy kicsit fel tudtam hozni magam :-)
  • Elszámolás:

    Az igazság az, hogy nem emlékeztem a csokor méretére, így a végén rá kellett kérdeznem. Az asztalra tettem távozás előtt teljsesen baráti egy 1,5 órás kényeztetésért
  • Összkép:

    Alíz egy határozott, belevaló csaj, bocs hölgy :-) Ahogy a bemutatkozó szövegében írja, lehet hogy lyukat beszél a hasadba!
    Hááát, fel kell kötni a gatyát, ha ezen a téren is pariban akarsz vele lenni, de ha sikerül kialakítani az összhangot az elején, akkor egy nagyon kellemes kényeztetés a jutalom. Élveztem a masszázst, a kényeztetését, a levezetést, azt hiszem nem lett lyuk a hasamon :-)
    A végén kaptam tőle egy bókot a dumálókámra, mind a ketten jót mosolyogtunk rajta.
    Minden szempontból kellemes partner volt, szerintem jelentkezem egy visszavágóra, akkor már csokival :-)
Happy Massage