• Valéria

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Gyöngyhalász66!:)

    Köszönjük,hogy másokkal is megosztottad
    ezt az élményt:,betűrendbe szedve.)
    Nagyon örülünk,hogy egy emlékezetes
    élményt okozhattunk Neked..:)

    Puszi*

  • Egyeztetés:

    Rendhagyó módon történt, mondhatnám, jókor voltam, jó helyen. A chatszobában lógtam, amikor belépett Amandalady (Valika) és Vickyke. Könnyed, vidám csevegésbe kezdtünk, mikor egyikük megjegyezte, milyen jó édes hármasban. Ekkor huncut gondolatom támadt, lehetne-e esetleg a valóságban egy randi ebben a felállásban? Tapintatosan rákérdeztem a hölgyekre, mire nagy örömömre, mindketten igent mondtak! Wow! :D
    A látogatás időpontját levélben, majd telefonon egyeztettük, amit online is megerősítettem. Annak ellenére rugalmasan, gyorsan történt, hogy három személyről volt szó.
  • Megközelítés:

    A randi Vickykénél volt, a 11. kerületben, frekventált helyen, ami könnyen megközelíthető BKK járművekkel és autóval is, de a parkolás nem egyszerű, viszont ehhez segítség található a hirdetésében. Nekem egy viszonylag közeli mellékutcában sikerült megállnom, fizetős parkolóhelyen.
  • Helyszín:

    A lakás egy társasház hátsó részében található. Ajtónyitás után két aranyos, bájos hölgyet pillantottam meg, akikkel barátságosan üdvözöltök egymást. Az előtérben a kabátot és cipőt levettem, majd a tágas, barátságos szobába vonultunk, ahol széles tatami van, ami tökéletesen megfelelt a hármas felálláshoz.
    Néhány percre leültem, beszélgettünk, de nem akartuk fecsérelni a drága időt, így Vickyke illatos törülközőt nyomott kezembe és siettem zuhanyozni. A fürdőszobában széles zuhanykabin van, sokféle tusfürdővel, szájvízzel. Minden tiszta, rendezett, de nem a környezet kötött le…
  • Lány külseje:

    A két hölgy kétféle szépség, de így volt színes és kerek a kép, s ami a lényeg, mindketten csodálatosak! Arcuk kedves, mosolygós, szemeik ragyognak. Valika vörös, Vickyke haja sötétebb. Mindketten feketébe öltöztek. Valika karcsú testén rövid, könnyű felső volt, Vickyke pedig fehérneműt viselt, így azonnal megcsodálhattam bájait, látványos idomait. Fiatalok, csodálatosak, tündériek! Tünemények!
  • Action:

    Én naiv azt gondoltam, hogy zuhanyzás után esetleg kezdhetnénk masszírozással, de amikor beléptem a szobába, a két gyönyörűség már meztelenül fogadott, csábítóan hevert a tatamin. Persze azonnal átíródott a forgatókönyv: gyorsan közéjük telepedtem, mindkettőt magamhoz öleltem, simogattam, hol egyiket, hol másikat puszilgattam. Örömömre ők sem maradtak tétlenek, így kényeztetésemmel indult a program. :D

    Felvezetés után először Vickyke feküdt hasra, mire Valika a hátát kezdte masszírozni, én meg a formás popsit és csodás lábakat. Vickyke megjegyezte, hogy amit csinálok, az nem masszírozás, hanem simogatás, de a lényeg az, hogy nekem kellemes volt. Közben kezem buján elkalandozott a combok között is, persze Valikáról sem feledkeztem meg, őt is mosolyogva cirógattam, puszilgattam arcát, körte formájú csodás melleit.
    Aztán Valika feküdt le, s a koreográfia hasonló volt: Vickyke masszírozta a hátát és derekát, én meg simogattam a szépséges popsit, a karcsú lábakat, és itt is merészen nyúlkáltam a combok között. Vickykét sem hanyagoltam el, feltérdeltem és vidáman simogattam, pusziltam arcát és telt melleit. Közben Valika fölemelte édes lábát és lábfejével csintalanul játszadozott férfiasságommal.
    Végül én feküdtem hasra, a két hölgy pedig 2 oldalamnál helyezkedett el. Micsoda élmény volt, ahogy 4 finom kéz masszírozott, vádlimat, combjaimat, hátamat, de nem a szakszerűségre figyeltem, hanem rájuk.
    Akinek fontos, kellemesen meleg olajat használtunk, de nekem ebben az órában ez teljesen lényegtelen volt.
    Igazából felvezetés volt, a program első része. Mikor zuhanyzás után helyet foglaltam a két elbűvölő szépség mellett és önfeledten
    pusziltam, simogattam őket, a két hölgy sem maradt rest. Amikor Valikát szorítottam magamhoz, Vickyke lehajolt és finoman kezébe vette férfiasságomat, majd érzékien simogatott, mire egyre inkább izgalomba jöttem. Aztán kis idő után helycsere történt, Vickykét öleltem át, Valika meg nemes részemet vette kezelésbe, pár pillanatig kezével, aztán ajkával, ami igen erotikus, kellemes volt. Minden izzott, s talán szégyen, de nem is bírtam sokáig, jött a kitörés, az élet és gyönyör nedve. :D Úgy kifacsart Valika, mint egy citromot, a törölgetés már csak formalitás volt.

    A masszírozás után magam is szerettem volna a hölgyek kedvességét viszonozni, egyenlíteni, s mikor elmondtam kívánságomat, készségesen tettek eleget. Először Vickyke feküdt elém, én meg azonnal lábai közé temettem fejemet. Kezdetben még csak combjait pusziltam és nyalogattam, majd finom, húsos kelyhét is. Lassan kezdtem, aztán egyre szenvedélyesebben, gyorsabban, s ilyen volt az ő sóhajtása is. Ujjaim összekulcsolódtak Vicky ujjaival, egyre görcsösebben, még másik kezemmel Valika szépséges melleit simogattam és lábai között kalandoztam szemérmetlenül.
    Vicky remegése és sóhajai után újabb helycsere következett, most Valika feküdt elém. Közelről megcsodáltam az intimrészén lévő piercinget, majd kóstolgatni kezdtem illatos, érzékeny punciját. Pár perc múlva karcsú teste megfeszült, sóhajtozott, remegett. Persze még e forró pillanatokban sem hanyagoltam el Vickykét, buján simogattam dús kebleit, erogén pontjait.
    Az élménytől megmámorosodva még egy ideig az előttem fekvő Valika kelyhét ujjaimmal kényeztettem, közben a balomon lévő Vickyke punciját meg nyalogattam.
    Mindketten hihetetlenül finomak, édesek.
    Sajnos, az idő azonban gyorsan elszállt, a másfél óra, mint pár pillanat elrepült, és újra a fürdőszoba felé vettem az irányt, majd ölelgetések, puszik kíséretében elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A randi szervezése közben megbeszéltük, ami átlagos ár, egy nem átlagos élményért! Az elején adtam át csekély ajándékok kíséretében.
  • Összkép:

    Először voltam két hölggyel, nagyon jól éreztem magam! Ahhoz, hogy három ismeretlen ember ilyen jól érezze magát, kellett a két tünemény nagyszerű hozzáállása! Édes volt hármasban! Köszönet azért, hogy elfogadták ez ajánlatomat, köszönet azért, hogy velem szemben ilyen adakozóak voltak, egymással szemben pedig oly önzetlenek!
Happy Massage