• Giulia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Mi a csuda????,:-)))
    a PARKOLÁS probléma?intenzíven nevetek.....van egy tippem: le lehet rakni a kocsit a közeli Duna Plázánál és egy kényelmes "bemelegítő" gyaloglást tenni, miközben szépen lecsitul a benne rejlő ideg, és nem toporog feszülten az ajtó előtt, hanem mosolyog mikor kinyitom......
    Szóval....
    Kíváncsian vártam hogyan fogod összehozni a történteket, mert ez a különleges felállás, és összegabalyodás nem túl könnyen önthető szavakba.:-))
    Gratulálok, és Dóri nevében is köszönöm, hogy eljöttél, és ilyen oldott, szenzációs programban lehetett részünk!
    Az igazság az, hogy a lánnyal nagyon kedveljük egymást, eszméletlen energiákat tudunk egymásból elővarázsolni, de ha látom a hatást a 3. félen az nagyon izgalmas, és inspiráló, és ebben kiváló partner voltál.:-)))

  • Egyeztetés:

    Még decemberben láttam, hogy valamiféle páros programot hirdet. Fel is kerestem, kiderült hogy Dóri26-tal közös programról van szó. Ez kellően felkeltette az érdeklődésemet, mivel mindkét hölgyet ismertem már. Akkor sajnos nem sikerült megfelelő időpontot találni mindhármunknak. Múlt héten írtam Giulianak egy sms-t, hogy van-e még ilyen program, majd jött is a válasz, hogy van. Üzenetben egyeztettünk le egy későbbi időpontot. A randi napján délig kért megerősítést, ezt telefonon meg is ejtettük.
  • Megközelítés:

    Giulia lakása volt a tetthely. Marina Part, mind kocsival, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Én kocsival mentem, parkolóhely a ház környékén mindig van és ingyenes. A metrótól kb 5 perc séta.
  • Helyszín:

    A lakás még mindig nagyon ízléses. Két szoba van, az egyik masszázs pados, a másik francia ágyas. Mi az utóbbit választottuk, kellett is a hely 3 embernek. A szobában két tükör is szolgálja a panorámát, mindenhonnan mindent látni. Ruháknak fotel, zene laptopról szólt. A fürdőben patyolat van, elegendő tusfürdő és kellően méretes törülköző.
  • Lány külseje:

    Giulia egy gyönyörű, éppen vörös hajú bombázó. Mindenhol feszes, gyönyörű mellek, kerek fenék, teljesen sima punci. Látszik hogy edz. Dóri szintén egy bombázó, nagyon igéző szemei vannak, hatalmas eredeti mellek, lapos has és kerek popsi. A rövid haja nagyon vagány.
  • Erotikus masszázs:

    A program nem kifejezetten masszázsnak van kitalálva. A fő műsor után viszont volt masszázs is. Én Dóri ölébe hajtottam a fejem, ő a vállamat és a karomat masszíroza, míg Giulia profi masszázst végzett a lábamtól indulva a fejemig. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, megtudhattam azt is, hogy honnan ismerik egymást a csajok. Giulia a masszázs során néha olyan erőt fejett ki, hogy csak néztem, hogy egy nőben hogy van ekkora erő. A hátamon talált is egy-két pontot, amit jobban meg kellett dolgoznia, nagyon kellemes volt. A masszázs hozta vissza az erőmet hogy el tudjak menni zuhanyozni. Majd a zuhany után elköszöntem a lányoktól, mindkettővel egy nyelves csókkal.
  • Levezetés:

    Megérkezéskor hívtam Giulia-t, aki megadta az engedélyt a bejutáshoz. Ő nyitott ajtót egy bugyi-melltartó kombóban, amiben már az ajtóban megcsodálhattam újra csodálatos testét. Cipő levétele közben egyszer csak Dóri is előkerült egy fűző-tanga-harisnyakötő szettben, na itt volt a második földbe gyökerezésem. Megörültünk egymásnak, mivel régen találkoztunk. Giulia nem is tudta, hogy ismerjük egymást. Majd a két hölgyet követve az ágyas szobába mentünk. Dóri azonnal le is feküdt az ágyra. Giulia kiszaladt a zenéért, míg én vetkőztem. Majd leültem az ágyra Dórihoz, aki azonnal rám vetette magát, és simogatott ahol csak tudott, majd csókot is váltottunk. Ettől a kisfickó már kemény is lett. Közben visszatért Giulia, és mehettem is zuhanyozni. Gyors tus után a lányok az ágyon vártak, majd elkezdték egymást felfedezni, amit én először a fotelből élveztem. Olyan csókolózást hajtottak végre, hogy egy halottba is élet költözött volna. Majd szépen egymás mellét is elővették, és folytatták a kölcsönös örömszerzést. Mindketten a másik cicijét imádják. Én közben az ágy széléről simogattam a hölgyeket ahol csak értem. Majd parancsba adták, hogy akkor most feküdjek középre, hogy mindketten hozzám férjenek. Először Dóri kezdett franciában részesíteni, ami az egyik legjobb a világon, addig mi Giulia-val csókolóztunk. Majd Ő is lement Dóri mellé, és együtt franciáztak. Hol az egyik szájában voltam, hol a másikban, vagy a kettő között, amíg ők csókolóztak. Majd Giluia felkelt, levette Dóriról a bugyit és míg Dóri engem kényeztetett, addig az Ő punciját nyalta. Giulia közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzá férjek, nyalhattam és újazhattam. Dóri hamarosan hatalmasat élvezett, majd miután magához tért, kértem hogy üljön bele. Gumit húzott és azonnal bele is csúszott. Közben Giulia a számra ült, és nyalhattam tovább a mézédes punciját. Hogy a lányok közben egymással is foglalkoztak-e, azt nem tudom, de ahogy őket ismerem, biztos. Giulia nemsokára óriási remegéssel elment, Dóri közben megállás nélkül lovagolt rajtam. Nem is bírtam sokáig, lekaptam a gumit, és Dóri mellére élveztem egy hatalmasat, amit Giulia szépen szét is kent rajta. A lányok kiszaladtak tisztálkodni, amíg én összeszedtem magam az ájulatból. Majd következett a fentebb említett masszázs.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek szerint, a program végén rendeztem. Két hölgy, ennek megfelelő ajándék, de az élmény amit kapsz, sokkal de sokkal nagyobb.
  • Összkép:

    Életem egyik legszebb élményével lettem gazdagabb, és újra csakmegköszönni tudom a csajoknak ezt a csodálatos egy órát. Köszi lányok, szerintem lesz még folytatás.
Happy Massage