• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Drága Művész úr!
    Köszönöm az írásod, amely helyenként irodalmi magasságokba röppent. Élvezetes volt olvasni, újraélni az eseményeket.
    Szívesen kötök kompromisszumot a tempót illetően, előzetes edzés nem szükséges :P
    Csókollak a reményeim szerint hamar elkövetkező találkozásunkig!

  • Egyeztetés:

    Korábban telefonon kért tájékoztatás után, randi előtt két nappal egyeztünk meg a mindkettőnk számára megfelelő időpontba.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Egy kis logisztikai malőr miatt a lapozós GPS-t nyálaztam, ami végül segített az egyébként könnyen megközelíthető cím megtalálásban. Néhány perc sétával megközelíthető több forgalmas út felől, ahol a BKK is közlekedik.
  • Helyszín:

    Többemeletes panel, lift repít a megfelelő szintre, persze csak az után, hogy telefonon megkaptam a megfelelő instrukciókat, a bejutást illetően. A lakás tiszta, nekem egy kicsit labirintus látszatát keltette, de ez lehet, hogy a szemezés következményeként hatott úgy.
    A fürdő pici, mint amilyen egy paneltől várható, de tiszta. Fürdőkád és függöny van, és megfelelő mennyiségű tusfürdő, Stb. A szoba pici, szék a ruháknak, egy ágy, felette kis polccal. Egy zenedoboz ontja az alkalomhoz illő kellemes zenét. Távfűtés, ezer fok meleg.
    Ablakon reluxa és sötétítő függöny, ezért félhomály uralkodik a szobában - de minek?
  • Lány külseje:

    Legegyszerűbb az lenne, ha azt írnám, hogy olyan, mint a képeken. És olyan is, egy angyal, vad angyal, aki szemeivel elvarázsol, elkábít, becserkész, és magáévá tesz. Alkata vékony, törékenynek látszó, de igencsak hajlékony és izmos. Hájnak nyoma sincs. Cicijei picik, hetyke bimbókkal. Arca nem látszik a képeken, de én szépnek titulálom (igaz, nem az a címlap lány szépség, de azt a fajta szépet nem is szeretem) Művészként meg tudom állapítani, hogy mi a szép és meg is tudom találni mindenben a szépet. De Alice nekem nagyon tetszett, amit nem is rejtettem véka alá. Van piercingje, látható helyen és egy diszkrét tetkót is láttam.
  • Action:

    Kijött elém a rácshoz, valami ruhaféle volt rajta, talán sötét színű, de tiszta képet nem tudok róla festeni, mert az alakra, formákra és vonalakra figyeltem, amik ezt a törékeny testet jellemzik. Ez történt addig a pillanatig, míg a szemébe nem néztem, ami magával ragadt egy olyan világba, ahol az emberfia képes lenne elveszni, ha nem figyel kellőképp. Kanyargós útvesztőnek tűnő lakáson, mint Ariadne vezetett végig a szobáig, ahol megváltam ruháimtól, (itt megjegyezném, hogy vetkőzésem közbe Alice a szeme sarkából érdeklődően fixirozta a kisöcsém:) )és ami későbbiekben, vágyaink kielégítésének fészkévé vált. Elmentem zuhanyozni, majd visszatértemkor csak egy cicifix meg egy kis bugyi volt rajta. Itt egymásnak estünk, csak finoman kóstolgattuk egymást, érzéki cirógatások, lágy puszik, forgatagába kezdtük feltérképezni, megismerni egymást. Puszik sokaságával jártam be testét elölről, majd hátulról és kezeim sem tétlenkedtek. Alice partner volt mindenben, átéléssel, sóhajokkal és nyögésekkel adta tudtomra, hogy szereti, ha játszanak a kecses testén. (Első olyan NŐ itt az oldalon akitől merevedésem lett a puszta érintésétől). Időközben ledobta a melltartót és a bugyitól is készült megválni, amikor rászóltam, hogy ne vegye el örömöm a játéktól, erre gyorsan visszahúzta. Simogattam, tapogatózva ujjaim betévedtek a bugyi mögé is finom kis puncusát is megérintgettem, hogy fokozzam a vágyat benne. Feltérdelt az ágyra és játékunk közben az utolsó ruhadarabjától is megfosztottam, majd hanyatt fektetve az ágyon újra bejártam testét (fülétől a bokájáig és vissza) szájjal és ujjaimmal egyaránt, míg elértem kedvenc testréséhez és megízleltem. Puncija finom, kicsinek nem mondható, csikló, mely jól reagál a nyelves behatásokra és kisajkai (ami kikandikál a nagyok közül) jól megduzzadnak. Alice nem egy fadarab, aktívan részt vesz a játékban, puszil, simogat, kapaszkodik a cerkába, vonaglik, tekeredik, és mindenre ráérez. Nem kérdez, testem mozdulatából tudja, hogy mit és hogyan tegyen.(Olyan, mint, amikor egy könnyedén és jól táncoló partnert kér fel az ember. Teljesen leköveti a mozdulatait és bármilyen lépésre ösztönösen, tudja a megfelelő mozdulatot). Nyaltam-faltam, szinte zabáltam az osztrigát, és egy majd két ujjal behatoltam testének rejtett kincsébe. Az egyre hevesebb ingerek hatására orgazmusközeli állapotra tekertem belső rugóját mely szinte ( de csak szinte) elpattant. Erre mondta Ő, hogy előorgazmus.:):)Helyet cseréltünk és kezdett francia nyelven beszélni a kisöcsémmel.( Bonjour Madmaselle J’arrive pour francais lecon – ha nem helyes bocs, de több mint 30 éve tanultam) Egy ilyen nyelvtanár ajkai közt igen jól éreztem magam, aki metaforákkal, hasonlatokkal és más költői szóképeket használva majdnem kivégzett. Még a számokkal is bíbelődtünk kicsit a 69 –cel leginkább:):).
    Szájjal felsegítette a gumit a cerkára és szépen beleült az addigra igen csatakossá vált szerelem nyílásával, amit egy kicsit szűknek éreztem. Pacizgattunk, de valahogy nem sikerült, eltalálni azt a közös tempót, amivel Alicet kirepíthettem volna a világból. Misszibe fordultunk, feneke alá nyúlva toltam belé gyíkot, de gumifóbiám miatt, a nyomás csökkenő tendenciát mutatott. Alice lekapta a védőruhát és puha, tutajos ajkaival újra hadrendbe állított.
    Ekkor közöltem vele óhajom, hogy benne szeretnék elmenni, és hátulról állva tenném magamévá. Az ágy mellé felállva hatoltam őzike testébe és egy ütemesebb tempóval csípőjénél fogva döfködtem, vagy éppen húztam magamra Alicet. Igyekeztem, és elég rövid idő után telelőttem a gumit. Állva magamhoz öleltem és miután lüktetésem alábbhagyott és lankadni kezdtem, kicsusszantam belőle. Háromnegyed órát töltöttem el addig a pillanatig.
    Le akartam venni a gumit, amit nem engedett, mert, hogy az Ő dolga. Kicsomagolt, letörölgetett, majd egymás mellé fekve, megint játszani kezdtem a punciján. Orális és manuális kényeztetés hatására még termeltettem vele egy jó adag síkosítót:):), és ekkor közölte velem, hogy így már nem tudna elmenni, ne fárasszam magam. Az együttlétünk utolsó perceiben beszélgettünk, megtudtam hogy a tempósabb, határozott szexet részesíti előnyben (erre gyúrnom kell, mert itthon meg az érzelgős szeretkezés az elvárás),és hogy közös témánk is van. Szeret olvasni.
    Elmentünk együtt fürdeni, és ha időm engedte volna ott a kádban biztosan magamévá, teszem. Közbe a*** jött vendég, addig mi a fürdőben szórakoztattuk egymást romantikus és erotikus elemekkel.
    Vissza szobába, ahol felöltöztem és megajándékoztam Alicet a kellemesen eltöltött időért.
    Kifelé menet a *** vendége épp a tisztálkodási szertartásnál tartott ezért beosontunk a gardróbszekrénybe nehogy összefussunk vele. Ott is egymásnak estünk és az áruházi öltözőkben történt ettyem-pettyem-et jutatta eszembe. Végül cipő fel és gyors lelépés. Valószínű, hogy az időkeretet jóval túlléptük, de semmi siettetés és úgy éreztem nem bánná, ha még maradnák.( persze ez csak az én érzésem)-(Az érzéseid nem csalnak ifjú Skyvalker)
  • Elszámolás:

    Átlagos csokrot vittem egy átlagos vázába. Minden perce megérte. Nagyon jól éreztem magam vele.
  • Összkép:

    Alice egy nyughatatlan örökmozgó. Ajkaival, kezével mindig érint, izgat, emeli a libidó szintet. Nincs az embernek egy perc nyugta sem.:):):)Puszik ,százai-ezrei árasztják el a férfi testet. Egy különleges élmény. ”Ösztönösen „ érzi, tudja, hogy mit tesz és mit kell tennie ahhoz ,hogy a partnere jó érezze magát . Én ezt tapasztaltam. Köszönöm.
Happy Massage