• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Remélem meg tudsz bocsájtani,hogy ilyen trehány disznó voltam és csak most válaszolok! Annyi mentségem van,hogy ennyi idő után olyan jó volt legalább olvasni :) Örülök,hogy itt voltál és rajtam nem múlik az ismétlés! Ölellek! D.

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randit még egy héttel előtte, majd a találkozás napján hívtam 30 percel kb.
  • Megközelítés:

    A megközelítés egyszerű, navigáció könnyen oda vezetett. Csendes, forgalomtól mentes környék.
  • Helyszín:

    A lakás, egy 4 emeletes épületben található, a ház kívülről szokványos, belülről szép, otthonos. A fűrdőben sarokkád amiben elfértünk mind a ketten. A lakás kellemes illatú és jól berendezett. Nekem tetszett.
  • Lány külseje:

    Na ez az amit a képek soha nem adnak vissza. Az ajtó mögött álmaim hercegnője bujkált, akibe rögtön belehabarodtam. Számomra a tökéletesség minta példánya. Minden ottvan ahol annak lenni-e kell. Vékony hosszú lábak, pici popsi, karcsú derék és isteni mellek. Az arc megér egy külön beszámolót. Tökéletes HÖLGY!
  • Action:

    Dóri gyorsan beinvitált a lakásba, cipő le és irány a szoba. Ott egyszerre csókkal fogadott ami nekem nagyon bejött. Imádok csókolózni. Gyors egyeztetés és irány a fürdő, ahol gyors fürdés és száj öblítés után vissza a szobába ahol Dóri már az ágyon várt. Megadta a lehetőséget az ajándék kicsimagolására, amivel én bátran éltem is és sikerült egyszerre megszabadítanom a melltartótól. Isteni a melle és jól reagál a kényeztetésre, kiváncsi voltam a puncijára is mert a képek sokat sejtettek róla. Nem csalódtam, jó volt a punciba nyalni és izgatni. Nem sok időt hagyott magával foglalkozni, átvette az irányítást és tövig nyelte a cerkát, és eszméletlen franciába kezdett. Volt rendesen pornós, bőnyálas kényeztetés cuppogott minden. Kértem egy 69-es lehetőséget ami persze nem utasított el. Majd egy gyors forduló után meglovagolt ahogy kell. A lovaglás után mögé kerültem és pucsító hátsójába helyeztem lüktető hercegemet amit gyorsan kivégzett a drága. Gumi le, tisztálkodás Szilviával és hátmaszírozás levezetés képpen. Beszélgettünk mindenről, mert lehet vele és ez nagyon jó. Majd csak azt vettem észre, hogy megint a szerszámot a szájába veszi és könyörtelenül kényezteti. Hamar sikerült támadásra bírnia és közben én is bőszen kényeztettem a puncit ami valami hihetetlen mennyiségű nedvességet árasztott magából. Gyors VV és már jött is a második menet, különböző pózokat próbáltunk ki, és isteni volt vele minden perc. A második vége a szájjában landolt és nem láttam vissza belőle semmit sem. Egymás mellé telepedtünk és beszélgetünk újra és egy laza cigit is elnyomtunk. Volt még időnk ezért kaptam a végére egy utolsó fejlövést is, kihozta belőlem azt amit még senkinek sem sikerült. 90 perc alatt 3 lövés és nem is akár hogy. Életem legjobb dolgában volt részem. Mivel kicsit elszaladt az idő egy gyors közös fürdés és tipli a világba.
  • Elszámolás:

    A végén volt az elszámolás, korrekt volt és rendes. Budapesti átlag felett, de amit kapsz érte az is átlag feletti.
  • Összkép:

    Biztosan találkozunk még, ha Dóri is úgy akarja. Örülök, hogy beválaltam ezt a kalandot, nem bántam meg. Egy igazi ****.
Happy Massage