• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggeli órákban telefonáltam és szerencsém volt, mert elsőre sikerült vele beszélnem. Már régebben terveztem ,hogy elmegyek hozzá de valahogy sosem sikerült.Megegyeztünk egy kora délutáni időpontban.
  • Megközelítés:

    Mint mindig most is autóval.M3 autópálya bevezetőjénél van. Kis lakótelep parkoló van napközben bőven. Egy kicsit elkeringtem de valahogy odataláltam. Sajnos azon a környéken nem vagyok ismerős. Tömegközlekedésről nem tudok írni, de biztos megy arra valami.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház emeleti lakása.A lakás nekem nem tetszik , de nem megvenni akartam.Egy kissé lelakott de tiszta.A tetthelyen egy franciaágy székek a ruhának falon LED tv stb.A fürdő kissé viseltes de tiszta.
  • Lány külseje:

    Csinos vékony jó alakú magas lány.Egy fekete lengében nyitott ajtót az mögé bújva.Cickók tenyérbe illőek.Hosszú haj hátul copfba összefogva.Helyes arc.
  • Action:

    Megérkezvén tisztáztuk ,hogy van bőven idő a randira függetlenül , hogy kicsit bénáztam az odajutással.Vetkőzés után kaptam egy száraz friss türcsit és irány a fürdő. Visszatérve az ágyon várt a fekete lengében full monty.Apró csókok a testére majd kis simivel kezdtünk, mire közölte ő szeretne kicsit simizni puszilgatni.Nem vagyok semmi jónak elrontója tehát hajrá.Lassan pici puszik a nyakamra mellemre hasra majd lejjebb csusszant és elérte jövetelem célját.nagyon finoman kicsit bekapva franciázott.Kértem vegye be kicsit mélyebben ,és próbáltam segíteni neki finoman nyomtam a fejét.A mások által megénekelt franciát sajnos nem sikerült összehozni.Kérte csináljam meg mert nagyon szeretné ha benne lennék.Gyors gumihúzás majd szemből tettem magamévá.Szerintem talán neki is jó volt de ezt csak ő tudja vagy jó színész. Miután egy jó ideje reszeltünk gondoltam fejezzük be franciával.Hát próbáltam ösztökélni hogy kijöjjön a mélytorok kényszeresen de nem nagyon sikerült.Mentségére mondom teljesen korrekt módon viselte.Már csak azon voltam mielőbb elmenjek, ami egy újjazás szopatás közben sikerüt és szépen szájba lőttem.Hagyott lenyugodni majd elment az utódokat vízbe ölni.Fürdés majd öltözés tipli.Megegyeztünk fél órában ami szerintem neki is jó volt.Ebben abszolut korrekt.
  • Elszámolás:

    Mint említettem csak fél órát maradtam ennek arányában teljesen korrekt. Az ajándékot utólag rendeztük ami baráti.
  • Összkép:

    Nem hiszem hogy meglátogatnám .Valami hiányzott ahhoz hogy megfogjon.Biztos neki sem én vagyok a zsánere.Mindenesetre csak köszönet.
Happy Massage