• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem Vele, majd VTR-en fixáltuk le az időpontot, és ott is erősítettem meg előző este.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem 4-es metró Bikás park megállójától pár perc séta, könnyen megtalálható, a házszám is jól látható.
  • Helyszín:

    Rendezett, tiszta, jó állapotú a lakás. A fürdőszobában minden van amire szükség van a hancúrozás előtt, tusfürdők garmadája, szájvíz, stb. A baszobában nagy franciaágy, kanapé, ahova lelehet pakolni a cuccokat.
  • Lány külseje:

    Niki az újabb képein látható szerelésben fogadott (bár nem biztos, mert nem a ruhát néztem :) ), elbújt az ajtó mögött, először félénken léptem be az ajtón, mert a kis rosszcsont nem látszódott ki, de aztán ahogy beléptem előbukkant. :) Élőben még szebb mint a képeken, helyes arca van, nekem már ekkor aktív állapotba váltott a cerka. :)
  • Action:

    Pancsizás után az ágy előtt várt, egy pillanat alatt letépte rólam a törülközőt, az ágyra lökött majd rám mászott és már el is kezdett felfalni. :) Először csak incselkedve dörgölőzött, gazdagon használva Incit és Fincit (az ikreit), melynek eredményeképpen nagyon hamar harci állapotba kerültem a déli fronton, melyet nagy örömmel fogadott. Pár csókot is adott, melyek nagyon finomak voltak és csak tovább fokozták a hadi helyzetet az ezredes részéről. Gumit kértem majd franciázni kezdett, de nagyon hamar szólnom kellett, hogy egy kicsit lassítson mert az ezredes már ekkor tüzelt volna, erre ő csak huncutul nevetett, és éppen hogy csak visszavett, így gyakorlatilag végig a határon voltam a lövéstől.
    Közben azért gazdagon markolásztam a cickóit, nem tudtam betelni velük.
    Egyszer csak beleült a vésőbe, ekkor már nagyon kellett összpontosítanom a tűz forró punci hatására, hogy ne legyen durranás. Pár percig lovagolt rajtam lassú tempóban, én végig a határon voltam, majd szóltam Neki, hogy az ikrekre szeretnék majd lövöldözni. Pózt váltottunk elölről tettem be neki, és kb. egy perc múlva jött is a lövöldözés. Kicsit későn vettem már ki a répát, így néhány millió utód a gumiban, a többi pedig Niki combján, hasán végezte. :D Kis instrukcióval el is kellett lássam, a törölgetésnél Nikit, hogy hol bujkálnak rajta a kis huncutok. :D
    Ezután dumáltunk egy kicsit, jól kibeszéltük, hogy ki milyen állattól fél. Csúnya pók megcsípte az éjjel Nikit. :)
    Ezalatt én is, és a velem egykorú is kipihente magát, így kapott egy újabb védőfelszerelést, majd megint szájára vette őt, és most már hevesebb franciába kezdett. Ebben a körben már jobban bírta a kiképzést ezredes úr, így elég rendesen tudtam döngetni vele. Lovaglás, misszionárius, majd doggy-ra került sor, ahol keményen lehetett döngetni Nikikét, és hallhatóan ez nagyon is tetszett neki.
    Nekem is, de ekkor már nem tudtam lőni, így bevetésre kerültek a beolajozott ikrek és egy kis kézi rásegítéssel másodjára is hatalmasat táraztam a bögyökre. Itt is rendesen jött még anyag, így segítettem a tisztogatásban.
    Kicsit megint dumcsiztunk, de láttam, hogy már letelt az idő, így elmentem fürödni, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Az elején történt, a baszobában található kis szekrényre tettem a kis ajándékom tetejére a pesti átlagnál néhány rózsaszállal nagyobb ajándékot.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, Niki egy kedves, mosolygós, mindig viccelődős csaj, szép markolni való bögyökkel, ***** kisugárzással. Biztosan nem fog csalódni aki Őt választja.
Happy Massage