• Lizzie

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Hehhe.. :D Nem semmi, hogy még számomra is volt csattanója a beszámolódnak, a keresztlányodat ugyanis nem említetted! :D Pont gondolkoztam, hogy nem jut eszedbe kire hasonlítok, jól megírom, hogy Scarlett Johansson-t jópáran már említették valamiért.. :) A lényeg, hogy köszönöm én is, remélem mihamarabb találkozunk. :)

    Olajos ölelések! ;)

  • Egyeztetés:

    Egy kissé másnapos vasárnap délután a biztató beszámolókat olvasva döntöttem mellette. Nem tudom különben mennyire elfoglalt, de két csöngetés után felvette, és megbeszéltük a randit két órával későbbre. Szerencsés kezdet, ami még szebb végkifejletet nyer. De ne szaladjunk előre.
  • Megközelítés:

    Kis utca a Nyugatinál, nem lehet eltéveszteni. Én bicikliztem, autóval nem mennék oda. Kapuban hívás, kód, belépés.
  • Helyszín:

    Ez egyedül hagyhat kívánnivalót annak, aki az igényes helyszíneket szereti. Tipikus bérház, cselédlépcsőn a negyedikre fel, onnan még egy kis lépcső egy kis padláslakásig. Ittas állapotban alapos kapaszkodás ajánlott. Fürdő picike, de jó meleg a víz, tusfürdők, nedvszívás, szájvíz, ami kell.
  • Lány külseje:

    Gyönyőrű alakú kis tini lány, arca helyes, haj lófarokban, a jóseggű kis szomszédlány. Valaki azt írta, kicsit gravitálnak a mellei, ezt határozottan cáfolom, kicsi de nagyon szép gömbölyded, feszes cicikkel bír Lizzie. Feneke pont tenyérbe illő. Pár félig kész tetkója van. Valakire hasonlít az arca, de hirtelen nem tudom, kire...
  • Action:

    Már a telefonban említettem neki haditervemet, hogy egy kis csúszkamasszázst iktassunk a programba, ami aztán egy szeretkezésbe torkollik. Kicsit nevetgélt, hogy ilyet még nem csinált, de ígérte, valahogy megpróbáljuk. Megnyugtattam, hogy engem a szakszerű masszázs helyett kizárólag olajban csillogó testek kéjes összedörgölése érdekel.

    Gyors fürdés után (sajnos elfelejtettem előre szólni, hogy az étlapon szereplő közös fürdést igénybe venném) először állva finom simításokkal, csókokkal, ölelésekkel mutatkoztunk be egymásnak, majd ezt az ágyra heveredve folytattuk. Melltartó, bugyi lekerült, és örömmel érzem, hogy nagyon eltalálja, mit szeretnék -- egy lassú, érzéki, chilloutos együttlétet. (Egy **cigit még előtte elszívtam a kellő relaxációhoz).

    Jó arányérzékkel kérdezi, szeretem-e a franciázást. Bár nem hiszem, a kérdést komolyan gondolta. És itt kezdődött tökéletes szimfóniám első tétele. Egy zseniális, lassú, érzéki francia. Változatosan, a környék összes erogén zónáját csókokkal illetve, finom simításokkal, kéjesen lassú mozdulatokkal, hol kicsit, hol mélyebben szájba véve farkamat. Csak feküdtem hanyatt csukott szemmel, és élveztem, nem kellett aggódnom, hogy korán elsülök, mert nagyon érezte a mértéket.

    Jó negyed óra után a második tételt kezdtük el. Beolajoztuk egymás testét, és elkezdett csúszkálni rajtam. Hol ágyékát dörgölte az ágyékomhoz, miközben csókolóztunk, hol lejjebb csúszott, és keblei közzé szorította nemes testrészemet. Hol meg a fenekét markolva vonglott rajtam. Meg is jegyeztem, mintha a legmocskosabb tapperolós táncot lejtenénk.

    A helyzet maximális kiélvezése után a zárótétel kövekezett, az aktus. Szemből kezdtük, ezt is lassan, érzékien, többféle lábtartással. Szorosan ölelt, csókolt, lábával szorított magához. Egy idő után kezdtem megérezni az ő érzékeny pontjait is, ami lassan elhozta Lizzie drága orgazmusát. Kérdeztem, tartsunk-e kis pihenőt, de kipirultan mosolyogva mondta, csak folytassuk. Megkértem feküdjön a hasára. Azt hittem már nem fokozhatóak az eddigi gyönyörök, de tökéletes, olajtól csillogó fenekét látva és szűk puncijában lüktetve egy újabb dimenzióba érkeztem. Sok perc után jöttem rá, már vagy egy órája tartó folyamatos erekcióval az élvezetek csúcsán vagyok, és ugyan még sokáig tudnám folytatni, de lassan ideje lesz a kódába lépni át. Egy kis strettába váltottam, gyorsítva a tempót, és az önkívületi állapothoz közelítve hirtelen beugrott: amire az elején nem jöttem rá, az arca a 18 éves keresztlányomra hasonlít. Ebben a pillanatban egy gigantikusat élveztem.
  • Elszámolás:

    Még remegve az élménytől, utólag az asztal sarkára helyezve. A pesti átlag, extra nincs is nála, de az élmény ****, hogy ezzel a szép közhellyel zárjam beszámolómat.
  • Összkép:

    Felsurranás a padlásszobába a szeretőmhöz, ahogy írni szokták. Hozzátéve, hogy ahhoz a szeretőmhöz, aki éppen nagyon meg akar jutalmazni engem, hogy minden kívánságom teljesüljön. Köszönöm Lizzie, remélem még találkozunk. Puszi.
Happy Massage