• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága panda5 !
    Kőszönöm a beszàmolót!
    Javitottam az adatlapomon az arcra élvezést,ezért neharagudj már régóta nem válalom csak elfelejtettem levenni!
    Remélem még lesz lehetőség randiznunk!
    Csók

  • Egyeztetés:

    A pesti látogatásom ezúttal szombatra esett,így olyan lányt kellett hogy válasszak aki szombaton is rendel,emellett a reggeli órákban is hajlandó fogadni,és nem utolsó sorban megnyerő külsővel és egyéb nekem megfelelő vállalási listával rendelkezik.Így jutottam el Patiig.Személyes üzenetben lebeszéltük a részleteket,majd reggel smsben pontosítottunk,ugyanis el kellett halasztani fél órával a talit,de ennyi még belefért.
  • Megközelítés:

    A rezidencia a Ferenc téren találtatik,aki autóval megy az szerintem hét közben felejtse el hogy ott leparkol,szombaton reggel én egyetlen árva helyet találtam.A Mester utcában van egy parkolóház,szerintem az a megoldás.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi építésű házban van. A bejutás csengőnyomás,nuku kód. Lift nincs, de ennyit illik lépcsőzni. A lakásban ketten rendelnek,de a kollegina nem volt. A fürdőszoba tiszta és van minden ami kell,a szobában egy franciaágy van,egy szék ahova lepakolsz és mást nem jegyeztem meg. Ilyen hogy gyertyafény meg halk zene az nincs.
  • Lány külseje:

    Patrícia combfixben magas sarkúban,meg valamilyen fekete fűzős valamiben volt. Arcra én másra számítottam,ha megkérdeznétek mire,valószínű nem tudnám megmondani. Amúgy egy nagyon barátságos lányt ismertem meg benne,az első pillanattól kezdve oldott hangulat volt közöttünk. Nagyon dögös teste van, olyan kemény húsú nagy cicis csajszi. Szerintem senki sem fordul vissza az ajtóból.
  • Action:

    Bejutásom után leültetett, vízzel kínált, majd pár perc után vetkőztem is, és irány a fürdő. Amikor visszatértem Pati még mindig teljes szerelésben volt. Állva kezdtünk el simizgetni,én szeretek csókolózni,de Pati még a levelezésünk alatt jelezte,hogy ő nem az a beleélős csókos,ő finoman csókol. Hát nekem ez túl finom volt,de haladtam lefelé. Lefejtettem a felsőt , és szembe találtam magamat a méretes cicikkel. Hát azt nagyon élveztem. Brutális jófogású meg csókolható. Azután lefektettem és belefúrtam magamat a lábai közé. Finom puncikáját nyalogattam kitartóan, ő aranyosan nyögdécselt,de nem nagyon voltam sikeres. Még az újjamat is bevetettem de ennyi.Azután Pati kívánt kezelésbe venni,én jeleztem , hogy nem fog sokáig tartani,ennek megfelelően finom franciát kaptam. Arra gondoltam hogy mivel az adatlapján szerepel az arcra terítés állva szerettem volna ezt kiélvezni,de ezt elutasította mondván a szájba mehet. Nem ért nagy tragédia,teletöltöttem a száját,majd a szílviában eltünt az anyag. Ezután jót cseverésztünk hétköznapi dolgokról, kaptam egy kis vizet, feküdtünk és jó volt. Amikor gondoltam hogy ismét lehetne valami,rákapott a farkamra és finoman felszopott. Azt nem lehet mondani hogy mélyre veszi,de ezt nem is hirdeti. Mindenesetre szépen felállította,gumit rá és lovaglás. Kicsit guggolós,kicsit rám símulós volt a figura, én javasoltam a pózváltást,ami szemből folytatódott.Itt már jobban tudtam mozogni, nagyon finom meleg volt ott belül. Az egy külön plusz volt hogy síkosító nem kellett. Azt azért nem akartam kihagyni hogy hátulról is bevegyem a várat, így fordulás,és becsusszantam a puncikába. Lassan élvezkedtem benne, ő sem volt közömbös a torna mutatvány láttán. Az a kemény popó láttán megfordult a fejemben hogy bekéredzkedek a másik nyílásba is,de ha megint nemet mondana akkor nem jó szájízzel távoznák így egy kicsit begyorsítottam és ismét nagyon jót élveztem ezúttal a gumiba. Utána még egy kis pihenő gyanánt egymás mellé feküdtünk és beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    A találka végén tettem le a pesti átlagot, nem is beszéltünk róla se előtte sem utána. Szerintem árarány nagyon jó.
  • Összkép:

    Ha mindent összevetek akkor egy kellemes órácskát töltöttem Patinál. Egy nagyon kommunikatív , jó kedélyű mosolygós lány. Aki egy kellemes órát vagy kettőt akar eltölteni egy hús vér lánnyal annak ott a helye. A sexben nem volt annyira kezdeményező, inkább rám hagyta,és amit én szerettem volna az történt. Mindenesetre az az érzésem, hogyha megint oda jutok,még jobban össze tudnánk melegedni. Ebből gondolom leszűritek hogy érdemes a lányt meglátogatni,csalódás kizárva. Még ha elmaradt is az arcbeterítés.
Happy Massage