• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Kisoroszlán!

    Elnézésedet kérem, hogy csak most reagálok a beszámolódra, remélem nem neheztelsz rám emiatt.
    Első olvasás után rögtön az fogalmazódott meg bennem, hogy te nem nagyon hagysz teret a képzelgéseknek, olyan minden részletre kiterjedő leírást adtál ami meglepő volt számomra.
    Én szeretem a kevesebb néha több elvét alkalmazni, ami láthatóan nem a te ars poeticád, viszont valószínű az olvasó kollégák a te stílusodat jobban díjazzák az enyémnél.

    Köszönöm, hogy nálam jártál, és köszönöm az elismerő szavakat!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Már korábban is megakadt a szemem rajta egy-egy róla írt beszámoló kapcsán, de a legutóbbi múlt hetije után úgy éreztem, hogy nem tudok tovább várni a találkozásra. Iziben telefont ragadtam és hívtam őt. Elsőre nem értem el, de egy nagyon kedves és intelligens kolléganőjével hosszan beszélgettünk. Ő segitett az időpont foglalásában is, de kért még egy csütörtöki visszajelzést. Ezt megtettem a VTR-en keresztül és fel is hívtam őt. Nagyon bájos a hangja a telóban és már ekkor ízelítőt kaptam különleges humorából:))
  • Megközelítés:

    A helyszín egy nappal igen csodás panorámájú helyen van a budai hegyekben. BKV-val érkezőknek a 21-es busz vagy fogaskerekü nyújt kiváló lehetőséget, de az autóval érkezőknek sincs gond. Bár korlátozottak a parkolási lehetőségek, azért sikerült nem túl távol megállnom.
  • Helyszín:

    Hatalmas és tágas lehet a lakás abból ítélve amennyit láttam. Én az első szentélybe nyertem bebocsátást ami igen kellemes hangulatot árasztott. Csak 3 mécses lángja és némi kékes háttérfény világított sejtelmesen. A helyszín egy tatami, mellette a falon hatalmas tükör. Szék és kis szekrény a cuccoknak, halk zene.
    A fürdő ragyogóan tiszta bőséges tusfürdő és szájvíz választékkal. Puha és jó illatú törülközőt kaptam a tisztálkodáshoz.
  • Lány külseje:

    Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem őt, akkor azt mondanám: gyönyörű, tüneményes, bájos, édes, pazar alakú, fantasztikus nő. :))
    A róla készült képekből már sejtettem, hogy szédületes lány lesz - aztán ez kiegészült bájos arcával, igézően szép kék szemével és sejtelmes mosolyával amikor megláttam őt.
    Azt a látványt nem tudom leírni szavakkal, amikor a 4. képhez hasonlóan hason fekve várt a sejtelmes gyertyafényben pajkosan hátratekintve a válla felett... :)
    Nagyszerű érzés volt selymes bőrét simogatni, végigcsókolgatni. Igencsak kedvemre való volt formás lábait kényeztetni és mesés kelyhe is sok szép pillanattal ajándékozott meg.
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba belépve egy kis piros neccruciban fogadott. Bekísért, majd a szobája ajtajában állva mosolyogva figyelte, ahogy az ámulattól remegő kezemmel küzdöttem a cipőfűzőmmel. Közben pajkosan nyújtózkodott és mórikálta magát mint egy kiscica - teljesen elbűvölve engem.
    Sietve lefürödtem, majd visszatérve a szobába az előbb leírt igéző látvány fogadott: hason feküdt gazella testével, a lábait lógázta, pajkosan hátrapillantott a válla felett miközben önfeledten mosolyogva a tőlem kapott csokit majszolta. Ekkor egyszerre volt imádnivaló érzéki nő és egy pajkos kislány is :)
    Gyorsan mellételepedtem a tatami közepére (ahogy kérte), felállt is kibújt a kis rucijából miközben én csak szájtátva bámultam, ahelyett hogy segítettem volna :)
    Visszabújt hozzám és megbeszéltük, hogy ki mit szeretne, majd úgy döntött, hogy nekem adja a felvezetés lehetőségét, mert így szólt: “akkor kezdjed te, barátom”...
    Több se kellett nekem - hasra fektettem és elkezdtem az én sajátos masszázsommal kényeztetni őt. A gyertyák fényében csodálatos látványt nyújtott szépívű háta - nem is tudtam könnyen elszakadni innen. Hosszasan cirógattam, csókolgattam selymes bőrét nyakától a lába ujjáig. Ajkaimmal végighaladtam gerince vonalán, majd elidőztem formás popsijájának dombjain ekkor még csak szemmel élvezve a kivillanó kehely ígéretes látványát. Aztán következtek a formás hosszú lábak, majd felfelé indulva azért lopva belenyallintottam a kehelybe figyelve Alíz reakcióit. A testén ekkor végigfutó remegésből tudtam, hogy nem lesz ellenére egy kis érzékiség.
    Nehezen tudtam abbahagyni csodaszép hátának kényeztetését, de a fülébe suttogtam azokat a szavakat amiket mi pasik szoktunk nagyon várni a lányoktól: “megfordulnál kérlek?”
    És ő eleget tett kérésemnek:) így aztán folytattam pazar testének további kutatását. Csókokkal borítottam be mindenhol, élveztem ahogy a bimbói szép merevedéssel nyugtázták jöttömet. Majd élérkeztem vágyaim tárgyához a mesés puncihoz. Nem ismervén még Alízt először óvatos kis nyallintásokkal kezdtem, majd reakcióit látva fokoztam a tempót. Ő egyre hangosabban sóhajtozott, ujjacskáját szopogatta, egyik kezével a karomat simogatta míg a másikkal a tatamit csapkodta, majd csípőjét felemelve örvénylő hassal adta át magát a gyönyörnek. Én közben igyekeztem bőséges nektárjának minden cseppjét magamba szívni és örömittasan égettem be a lelkembe e csoda látványát.
    Egy pillanatra sem elszakadva kelyhének közelségétől adtam neki egy kis pihenőt, majd reakcióit lesve óvatosan újrakezdtem a nyalakodást. Meglepetésemre azt éreztem hogy újra kívánja ezt a kényeztetést így ismét átadtam magunkat a gyönyörnek az előzőekhez hasonló beteljesüléssel.
    Nem látszott kimerültnek még eztán sem, bár szemeit lehunyva az oldalára feküdt szinte hívogatva hogy heverjek melléje. Én lettem hát a nagykifli és hozzábújva tovább simogattam bársonyos bőrét csókolgatva fülét és nyakát, élvezve a testén végigfutó apró remegéseket.
    Mikor simogatás közben óvatosan megérintettem punciját, a felül lévő lábát felhúzta és így szinte felkínálta újra kelyhét a mohó kis malackának (nekem) :). Gyorsan oda is kucorodtam és szapora nyalakodásba kezdtem ismét. Ekkor már bevontam a játékba a nektártól nedves ánuszát is, bele-bele nyallintottam ide is. Nem volt ez sem ellenére, olyannyira nem, hogy nemsokára ismét csodaszépen elrepült! Eddigi kalandozásom során még nem találkoztam ilyen lánnyal akit így is csúcsra lehet juttatni. Örömét látva lelkiekben már én is beteljesedtem - így aztán “könnyen” át tudtam adni magam neki, hogy végre bemutathassa masszázsművészetét.

    Hasra fektetett és a lábaimra ülve bekente a hátamat, majd nekikezdett egy számomra nagyon jóleső masszázsnak. Erős de mégis gyengéd mozdulatokkal átgyúrta popsimat, majd kimasszírozta a csomókat a hátamból és a vállamból. Nagyon jól esett amit csinált, teljesen ellazultam miközben a tükörből moziztam a fenséges látványt.
    Aztán láttam, amint olajat locsolt cicijére és már remegve vártam a csúszkamasszázst....
    Nagyszerű volt ez is ahogy előbb édes cickóival majd tűzforró olajos-nedves puncijával végigszánkázott a testemen.
  • Levezetés:

    Mivel az élvezetek ilyetén halmozása miatt időnk vészesen fogyni kezdett, bele kellett kezdenünk a levezetés részbe - bár én még sokáig tudtam volna élvezni azt a gyönyört ahogy ez a pompás olajos testű párduclány csúszkál rajtam. Ekkor azonban még nem sejtettem, hogy a végére egy még az eddigieknél is nagyobb “gyönyörbombát” tartogat számomra szépséges masszőröm!
    Beolajozta a kisorit, majd elkezdte lingammal kényeztetni. Mikor már kellően aktív lett őkelme akkor puncusával folytatta az izgatását. Úgy ült rám mintha be akarna fogadni, egyik kezével rászorított a kisorira és így csúszkált rajta. Teljesen úgy éreztem mintha bekerülhettem volna szoros kis puncijába és éreztem, hogy közel a vég. Jól hallhatóan fokozódott az ő élvezete is, majd kezemet mellére vonva finoman jelezte vágyait. Így teljesedtem be aztán én is a mesés cickókat gyömöszölve, hörögve, szinte elájulva a csúcson. Talán együtt repült velem Ő is - immár negyedszer :)
    Letisztogatott, majd hozzám bújt és néhány percig még megajándékozott különleges humorú társalgásával.
    Már csak a fürdés és a búcsú volt hátra a mielőbbi viszontlátás ígéretével.
  • Elszámolás:

    Ha a kapott elképesztően intenzív gyönyört értekelni kellene a rózsaszálakkal, akkor szerintem említésre méltatlanok szavaim: budapesti átlag. A kapott élmény csodás, meseszerű.
    Kis csokival az elején rendezve, amit nagy gyönyörűségemre neki is látott elfogyasztani.
  • Összkép:

    Nem kérdés, hogy Alíz a kategóriájában benne van Budapest legjobbjai között. Olyan élménnyel ajándékozott meg, ami nélkül nem lenne teljes egy ember élete.
    Feltétlenül visszamegyek hozzá - már amennyiben a beszim után sem kerül oda a nevem mellé az a bizonyos kis X ...:)))
Happy Massage