• Rubi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetes online tortent az oldal segitsegevel a ranid elott 2 nappal. Gyorsan megjott a visszajelzes, ennel egyszerubb egyeztetest nem is nagyon lehetne elkepzelni.
  • Megközelítés:

    Stadionoktol autoval par percre talalhato a helyszin. Viszonylag csendes kis utca, parkolohely boven van a haz kozeleben, illetve aki a bkv-t valasztana annak a puskas stadiontol kb 5 perc setara talalhato.
  • Helyszín:

    Kivulrol szokasos budapest panellakas, belulrol nagyon tiszta es igenyesen berendezett kecorol van szo. Az agy kelloen kemeny es nagy, furdoszoba tiszta, a furdokad szelen sokfajta tusfurdo talalhato. Egyszoval a helyszinnel semmi problemat nem lehetne keresni, szerintem minden igenyt kielegit.
  • Lány külseje:

    A fotok szerintem teljesen visszaadjak a valosagot. Arca ki van takarva, de semmi ok nincs az aggodalomra, mert nagyon kedves, mosolygos arc van. Alakjat a kepei teljesen visszaadjak, noies es nagyon nagyon vonzo. Popsi feszes es kemeny, jol markolaszhato, cicik kezembe illoek. Megerkezesemkor a kepeken lathato talan leopardmintas kis ruhaban fogadott, ami gyorsan le is kerult rola :)
  • Action:

    Megerkeztem, bementunk a szobaba ahol elkezdtem vetkozni. Megkaptam a torulkozomet, majd megmutatta a furdoszobat. Lemostam magam, majd visszamentem a szobaba, ahol mar vart. A leopardmintas ruha gyorsan le is kerult rola, majd egymassal szemben allva mesztelenul elkezdtuk csokolozni es simogatni egymast. Olelgettuk egymast, fogdostam a feneket, ciciket, O pedig elkalandozott a farkam iranyaba, ahol pillanatokon belul erosen elkezdett noni a nyomas, es meg francia szoba se kerult :). Lassan ledontottem az agyra, en pedig ra. Tovabbi csokolozas, simogatsa, egymas ovatos harapdalasa, izgatasa mindenfele modon. Gyorsan raerzett, hogy ha a fulemmel jatszik, belelihet es harapdalja, azzal ki bir kesziteni, jo ertelemben persze. Lassan elindultam del fele, simogattam, jatszottam a cicikkel, majd harapdaltam finoman a hasat, majd eljutottam a pihe puha puncihoz amit elnyalogattam egy jo darabig. Helycsere jott, es egy nem mindennapi franciat kaptam. Ovatosan csinalta de viszont jo melyre bevette, ahogy a legjobb volt nekem. Idonkent bevett tovig es lenn tartotta par masodpercig. Nem birtam mar tovabb, a nyomas a farkamban a maximumon volt, ezert gyorsan gumi irant erdeklodtem. Felhuzta a gumit, majd ramult lovacskaban. Nagyon szenvedelyesen lovagolt, kozben vad csokolozas, harapdalas, mindez nagyon intenziven. Jott a pozcsere es kutyusban folytattuk. Itt mar elgondolkoztam a popsin, de mar nem birtam magam tartani tovabb es vegem is lett. Tisztalkodas, kaptam asvanyvizet, majd egymas mellett fekudtunk es simogattuk egymast. Beszelgettunk mindenfelerol a pihenoidoben. Nemsokkal kesobb ujra egymasnak estunk. Ugyanugy kezdodott mint az elso korben, rengeteg csokkal, simogatassal, majd ujra jott a melytorkos francia amivel ujra eletre keltette a velem egykorut. Gumihuzas ujra, majd hatulrol kezdtuk kutyusban. Igy elidoztunk egy darabig, majd rakerdeztem a popsira, amire igen volt a valasz. Levettem a szekreny szelerol a sikositot, bekentem a farkamat, majd a popsit, eloszor kivulrol majd ovatosan belul is az egyik ujammal. Ereztem, hogy nagyon szuk, ezert sikositas utan nagyon ovatosan es lassan kezdtem hozza. Viszonylag gyorsan bejutottam es rovid ido mulva ovatos modrol normalra tudtam kapcsolni. Szerintem tetszett neki is, fajdalomnak semmi nyomat nem lattam. Ezutan gumi le, majd ujra jott a francia, majd ujra fumi es elolrol folytattuk punciba. Itt jott el a veg, mire elmentem mindkettonkrol omlott a viz. Tusolas ujra, majd elindultam hazafele.
  • Elszámolás:

    Az alap a budapesti atlag alatt volt, viszont ha figyelembe vesszuk, hogy nagyonsokminden az alapban van, tobbek kozott a popsi is akkor mar a legkedvezobb ajanlattal van dolgunk.
  • Összkép:

    Nagyon jol ereztem magam, kedves, szep lany, aki mindent megtett, hogy jol erezzem magam. Randinkra nagyon nagyon sokaig emlekezni fogok, abban biztos vagyok.
Happy Massage