• Rubi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam még a hét elején, amikor az adatlapján megadta, hogy most telefonnál van, elérhető. Első csörgésre felvette, a javasolt időpont neki is megfelelt. Sokat nem egyeztettünk, mert minden alapban van. A címet azonnal megadta és előzetes megerősítést sem kért! Pozitív!!!
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, a metrótól 7 perc séta az egész, egyáltalán nincs messze. Kocsival is könnyen megközelythető, még parkolóhely is volt az utcában. Azt hiszem nem fizetős, de ez legyen a gépkocsisok gondja.
  • Helyszín:

    Könnyen beazonosítható épület magasabb emelete, lift van. Új építésű az épület, a lakás több szobás,ketten rendelnek, de senkivel sem találkoztam csak egyszer hallottam egy női hangot. Fürdőben minden OK., kád, függöny, kilépő, tusfürdő hegyek, szájvíz... Tisztaság az egész lakásban. A szoba nagyon hangulatos, kabátoknak fogas, szék, jó ágy párnákval, nem bántóan villogó hangulatfények, halk háttérzene.
  • Lány külseje:

    Rubi a képeknek teljesen megfelel, kitakart mosolygós szájához nagyon huncut szemek tartoznak! Közvetlen, barátságos, nagyon figyel a vendégre. Az adatlapon leírt adatai a valóságnak megfelelnek.
  • Action:

    A ház elől hívtam, megadta a kódot, lifttel fel az emeletre. Még azt is megmondta, hogy a liftből kilépve merre forduljak - ott csak egy ajtó van, mögötte Ruby. Bemutatkozás, puszi, cipő le és irány a azoba. Kabát a fogasra került, majd átadtam kis ajándékomat, amiért simogatás és csók járt.
    Megbeszéltük a részleteket, vetkőztem és a kapott törölközővel fürdeni mentem. Elég gyorsan tusoltam, visszatérve Rubi felállt az ágyról, levette a fogadó ruháját és állva csókolózni kezftünk. Egy perc múlva már állt a szerszám. Amikor ezt megérezte, akkor le is nyúlt simogatni kezfte, majd elindult lefelé.
    Az ágyra ülve hamar franciázni kezdett. Technikáját tanítani kéne! Rettentő módon élveztem ténykedését. Egy idő után felállt, hogy csókolózhassunk, majd ismét lemerült. Ágyra feküdtünk, úgy folytatta kényeztetésemet, nem mindennapi tudásról téve számot. Munkálkodásának meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem torkára. Rubi nem jött zavarba, még legalább egy percig tovább "kínzott", mintha mi sem történt volna.
    Helycsre után én vettem kezelésbe és nyalakodtam egy jót. Láthatóan élvezte, de a csúcsra nem jutott el. Szomjam oltására ásványvizet hozott, majd nekikezdett a második francia körnek. Ez is nagyon jól esett, de második lövés már nem volt.
    A maradék időben jót beszélgettünk, majd öltözés és búcsúcsókok közepette jobbra el.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban szereplő pesti átlag. Személyes ajándékom átadásakor letettem az asztalra, végig ott maradt, szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Rubi nagyon kedves, közvetlen, a vendégére figyelő ember. Pillanatok alatt jó hangulatot teremt, mindig kezdeményezőként lép fel. Kb 15 perc után eldöntöttem, hogy ide még visszatérek.
Happy Massage