• Mona

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kicsit nehézkesen sikerült elérnem, mert bár nonstop hirdeti magát, csak sokszori hívásra vette fel. De a kitartásom eredményeként sikerült egyeztetnem vele egy jó kis programot. Rákérdeztem, hogy tud is masszírozni, vagy csak simi lesz? biztosított arról, hogy tanulta a masszázst. Itt most nem hirdet, de állítólag fent volt ezen az oldalon is.
  • Megközelítés:

    A 2. kerület könnyen megközelíthető részén, egy nem túl új építésű házban található a massz-lak. Közösségi járatok a közelben, parkolás még közelebb. nem tudom fizetős-e, mert én a tömeget választottam.
  • Helyszín:

    Mint említettem, egy nem túl új építésű házban lévő lakásban fogadott. A lakás is a régebbi stílust képviseli. Tisztaság van és hangulatosan van berendezve.
  • Lány külseje:

    A képek nagyjából visszaadják a valóságot, bár szerintem nem mostanában készültek. A kiírt kor is erősen lefelé van kerekítve. Mona ettől függetlenül jól néz ki.
  • Erotikus masszázs:

    Alapvetően masszázsra mentem hozzá, egy kis happy finish-el. Bár azt mondta a telefonban, hogy képzett masszőr, de sajnos hamar kiderült, hogy a képzettől elég távol áll a tudása.
    A fürdés után elhelyezkedtem a programhoz. Mona hozott mindenféle olajat, hogy válasszam ki a nekem megfelelőt. Miután ez megvolt, lefeküdtem és elkezdődött a masszázs. megbeszélésünk szerint egy átmozgató masszázst szerettem volna. Amit kaptam, azt viszont inkább simogatásnak, pacskolásnak nevezném, hiszen nemes egyszerűséggel öntött rám a kencéből, majd elkezdte szétkenni rajtam. Ekkor még azt hittem, ez csak valami spéci felvezetés, hogy pl. puhuljon a bőröm, vagy mittudom én. De nem. Ez volt a masszázs. Volt, amikor kicsit erősebben csinálta, ami jól is esett, de az idő nagy része inkább erőtlen simogatás volt. javasoltam neki, hogy ha már így összekent, nyomjunk egy csúszkát. Benne volt, szinte hallani véltem a megkönnyebbült fellélegzést.
    Ezt nem csinálta rosszul...
  • Levezetés:

    ...viszont hamar befejezte, mondván, hogy lassan közeleg az időm vége és rátérne a franciára. Belementem. Ezt viszont jól csinálta. Kellemesen kényeztetett és csak néha használta a kezét. Hamarosan végem is lett.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban megbeszéltünk. A helyszínen nem volt variálás sem részemről, sem az ő részéről.
  • Összkép:

    Vegyes érzelmekkel távoztam. igaz, hogy kaptam egy jó franciát, de mint említettem, nem ez volt a lényeg számomra. mivel tanult masszőrként hirdeti magát, arra (is) voltam ráállva. Sajnos ebben nem fedte a valós tudása az elmondottat, e miatt átverve éreztem magam. Részemről aki masszázst is keres, annak nem ajánlom.
  • Webi megjegyzése:

    Átlagoként tudom kitenni. Alakítjuk át az oldal szerkezetét, ami masszázsra fókuszálóknak pontosabb oiránymutatást ad a vlasztáshoz. Az erotikus masszázst kínálók között legtöbbször gyorstalpalón végezték a dolgokat. Meg masszázs és masszázs között is vannak hatalmas különbségek. Dolgozunk a masszázs szekció adatlapján. De az is hiányzott a besziből, hogy amikor gyengének érezted, jelezted e hogy erősebb masszázsra vágysz.
Happy Massage