• Csilla

  • Beküldte:
  • Csilla reagálása

    Egyem meg azt a kis aranyos szívedet ! :D
    Várlak máskor is szeretettel. :)
    Imádom a jó pofa pasikat. :) :P
    Csókollak te kis kedves. :)
    Szívecske.

  • Egyeztetés:

    Telefonon, előző nap, szombaton, aznap már nem jött össze randi, későn álltam neki kikeresni egy kedvemre való lányt :D. Kedvencek sehol, egyéb kelletlen hangok, telefonon, na sokadik telefon, üde, csicsergő, megnyerő hang, korrekt tájékoztatás, plusz még egy kis egyéb beszélgetés, nemcsak a "hivatalos" rész, megvolt Szívecskével beszélve. Másnap másfél órával a randi előtt egy megerősítős telefon, ez is rendben volt.
    A VTR-t és időpont megerősítést csak már látogatott, ismert lánynál használom, most eldöntöttem.
    Van olyan lány, akit zavar a felhasználói reg, és rang, túlzottan meg akar felelni. De egy sima, mezei vendégnek se örülnek mindig, két oldala van az éremnek, Szívecske jól vizsgázott, mindegy, ki vagy, megkapod, amit szeretnél, ez nála biztos :D.
  • Megközelítés:

    III. kerület, Flórián tértől pár perc séta. Én az 1-es villamossal mentem Pest irányából, könnyen odataláltam.
    Több busz is jár arra, pl. 9-es, 86-os.
  • Helyszín:

    Klasszikus panel, lifttel pár emelet fel, csengetés után. Kis forgolódás, ajtószámot nem mondott, de már tudom, kilépve irány balra, ne forgolódjatok :D.
    A lakás tiszta, hangulatos, illatos, elfüggönyözve, az átszűrődő nappali és kevés lámpa fénye pont elég volt, nem sok, nem kevés.
    A szobában egy franciaágyon történnek a hasonló nevű és egyéb műveletek :D.
    Óra nincs elől, mikor kérdeztem, hogy állunk idővel, odament a laptophoz, és ott nézte meg az időt.
    A TP. ismeretlen fogalom nála, hiszek neki, hogy nem fogad sok vendéget.
    Tükrök sajnos nincsenek, de már "gondolkodik rajta" a kis virágszál, miután nem elsőként hiányoltam.
    A fürdőszoba I. osztály, a konyha is szép, rendezett, teázás közben oda is beléphettem.
  • Lány külseje:

    A fotók nem sokat árulnak el, csak egy jó alakú nőt látunk, de ami kevés látszik az arcából és hangja meggyőzött, hogy mennem kell :D.
    Fekete kétrészesben fogadott, kacarászva riszálta kicsit magát, ölelés és puszi után, hanyatt feküdt az ágyon, forgolódott, lehessen mustrálni, valami ilyesmit mondott. Közbe már könnyített a ruházaton, én is elkezdtem vetkőzni, fürdés. Mire visszaértem, már csak egy szál bugyiban várt, rámásztam :D, és leltároztam, a cicik fekve is gyönyörűek, nem folynak szerteszéjjel, popsi, combok, finomak, feszesek, poci nincs, csak nőies, formás has, mindennel meg voltam elégedve :D. Egy ismerősöm azt mondta, hogy nem rám vall ez a választás, mert néhány magas, vékony lánynál voltam, és hogy istenítettem őket :D. Na, most Szívecskét istenítem, van miért :D.
    Igazi NŐ, olyan kisugárzással, ami rögtön lenyűgöz.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst rajta kezdtük, mert ez irányú a javaslatom nem volt ellenére :D.
    A lábszáraktól felfelé haladtam, a szokott sorrendben, a popsi tetszett a legjobban :D, de Szívecskémnek minden rész, ahol dögönyöztem, elégedett nyögésekkel nyugtázta ténykedésemet. Az egyik combja külső részén találtam valódi csomókat, (eddig még sehol), a tenyér alsó felével sokáig masszíroztam, fájt kicsit neki, de mondta, hogy csináljam. Elég szépen javult a helyzet, simább lett, de ismételni kellene, vagy inkább azért egy szakképzett masszőr. Illatmentes krémmel masszíroztam, a hát, karok, csuklyás izmok is kész lettek, a csuklyásoknál is nagyon nyöszörgött, be voltak keményedve,de azt mondta tudja, ha fáj is, jó. Hátra feküdt, ugyanez a sorrend, a puncira közbe egy-két puszi, nem nagyon reagált, lekötötte a masszázs :D. Tenyérmasszázst is kapott, has, cicik, minden elég jól meg lett maszálva. A végére kicsit el is fáradtam, de jött a viszonzás :D.
    Mondtam, hogy elég egy rövidebb masszázs, mert úgy érzem, kevés időnk van.
    De így is elég jól végigmasszírozott, krémmel, alaposan. Nem túl erősen, de itt nem is ez a cél, ezt már többen leírtuk :D. A hátamon a könyökeit is használta, ügyesen. Ült is rajtam, úgy dolgozott, itt hiányoltam a tükröt, lesz, lesz, de addig legalább nem tekeredik ki a nyakatok :D, ez volt a válasz...
    Utána átment háton csúszkába, ügyesen dörgölve hozzám mindenét, a punciját is :D, de ez már a következő fejezet.
  • Levezetés:

    A háton csúszka alapos és kellemes, puszik nyakra, arcra, érzéki szuszogás a fülbe, lábai kint terpeszbe, majd hol egyik, hol másik az én lábaim között, közbe beszélt is, én meg fogtam magam és lassan kezdtem megfordulni, na, jó, akkor folytassuk így :D.
    Itt már volt ingerlő, vizuális látvány is tárult elém, rajtam ülve, itt kaján mosollyal, és még kajánabb hangon közölte, hogy már nem is kell tükör :D.
    Kis elől csúszka, kezezés, és szájra vett :D, ami elég jó állapotba hozott. De nekem magas az ingerküszöböm, mondtam, hogy estig is jól fog esni, de kézzel is rá kell húzni :D.
    Ezt is megkaptam, rám ült háttal, eközben kicsit visszaestem, de nagyon jólesett, ahogy rajtam imitálta a párzó mozgást, összedörgölve némi részeinket :D. Úgy vettem észre, a sóhajtásaiból, hogy ezt ő is élvezi, aztán megint kijött mellém, cirógatott, visszahozott félkeményből keménybe:D, kicsit én is segítettem, hogy esik jól a fogás, megint az ő kezébe került, itt már csak nyögni tudtam, hogy lassabban, de lassabban is hamar végem lett :D, az előzmények után nem csoda. Letörölgetett, hagyott megpihenni.
    Szívecske egy csoda, ahogy lesi, mi a jó, de ezt majd az összképbe.
    Utána még betekerte magát a piros középen használt, keskeny lepedőbe és kacarászva pózolt nekem, mi lenne a jobb, új képekhez ? Szerény véleményemet elmondtam, ölelések, puszik kíséretében, zabálnivaló volt így is :D. Aztán csak elindultam a fürdőbe....
    Itt mondtam meg, hogy felhasználó vagyok, én írtam a csevibe ezt, meg azt, régebben :D. De egyetértett az elmélettel, miért.
  • Elszámolás:

    A szobában előre letettem a kis asztalra, miután csak a vállát vonogatta, hogy mindegy, de először voltam, kitettem, ott is maradt végig. Miután közbe kérésemre kelletlenül kilépett a You Tube-tuberól zenét szolgáltató laptophoz, már akkor negyedórával túlléptük az időt, mondtam, hogy tudok hosszabbítani, jó, jó, de most ne ezzel foglalkozz. Nem éreztette velem, hogy túlléptük jócskán az időt, amíg teát főzött, addig tettem még mellé az asztalra. Cipőhúzás közben megkérdeztem, mivel jövök még a plusz bő félórá**, ****kitettem még :D. Nem szaladt be megnézni, annyi-e.
  • Összkép:

    Nagyon jó partner szerintem a sok különböző vendéghez, nem egyforma étvágyú, érzéki igényű férfihoz, nőhöz. A nőket is vállaló masszőzök sokszor jobbak, ez a tapasztalatom, most megint igazolva látom.
    Szívecske egy teli vidámsággal, vendégszeretettel megáldott, két lábon járó csoda :D.
    Örülök, hogy megismertelek, köszönöm, Szívecském, nagyon jól éreztem magam, találkozunk még !
Happy Massage