• Nóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A délelőtti órákban hívtam, elsőre felvette, kedvesen, és kissé álmosan tájékoztatott, majd leegyeztettük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a vasárnap délutáni forgalomban könnyen odataláltam, második körre parkoló is akadt. BKK-val sem gond, van metró, 4-6, minden ami kell.
  • Helyszín:

    Szocreál csodaház, igényesen rendben tartva, karbantartva. Lift van, emeletre a feljutás diszkrét, senkivel nem találkoztam útközben. A lakásban csend, rend, kissé minimalista berendezés, de a célnak tökéletesen megfelelt. Gyertyák égtek mindenütt, kedves fogadtatás. A fürdő tiszta, tusfürdő többféle, és szájvíz is van. Az ágy egy kinyitott kanapé, és egy kissé nyikorog, de nem zavaró. És elég nagy, hogy kellemesen ellegyünk rajta.
  • Lány külseje:

    Mit is mondhatnék, többen megírták már előttem, gazella testű, hosszú lábú, 170 magas fiatal egzotikus szépség. Olyasvalaki, akinek az arcát sokáig nem felejted. Tökéletes méretű mellek, kerek popsi. Imádnivaló punci, legszívesebben csak játszottam volna a testével egész idő alatt. Bejött na :)
  • Action:

    Fél órára mentem, így túl sok minden nem történt, kicsit bántam is, hogy ennyire sietni akarok, pedig időm lett volna. Na de majd legközelebb.
    Ahogy megláttam, tudtam, hogy a megfelelő helyre jöttem. Puszik és bemutatkozás után, cipő le, és be a hálóba. Miután megbeszéltünk mindent, mármint hogy mennyi időt maradok, és hogy hol szeretnék vetkőzni, kaptam törölközőt, és immár meztelenül szaladtam is Nóra után a fürdőbe. Gyors tusi, szájvíz, majd vissza a szobába.
    Nagyon csinos egybe miniruha volt rajta, amit le sem vettünk végig, élvezetes volt be-be csúsztatni a kezem a puha anyag, és a még puhább bőre közé. Kezdésnek persze pusziszkodtunk, csókolóztunk (nyelv nélkül), majd a cicikkel kezdtem játszani, miközben ő a nemesebbik részem markolta. Ugyan bekeményedtem, és kezdhettünk is volna vele valamit, de én még szerettem volna belecsókolni a puha, édes kis punciba. Nem fogtam vissza magam, neki is álltam, de úgy éreztem (lehet tévedek), hogy én több örömöm leltem benne, mint Nóra. No de majd legközelebb. Óvszert húztam, és finoman misszionáriusban behatoltam a kéjbarlangba. Csodás élmény egy ilyen szép lánnyal együtt lenni. Mázlistának éreztem magam, még ha csak 30percre is :)
    Kis szeretkezés (semmi pornó fíling) után kértem, csináljuk a kedvenc pózomban, hadd csodáljam meg azt a kerek popsit. Mit mondjak, alig bírtam türtőztetni magam, meg is kellett állnom nyalakodni kicsit (a popsija csiklandós ;)). Folytattuk még egy kicsit, remélem neki legalább ilyen jó volt, éreztem, hogy nedvesség van bőven, így túl rossz talán nem voltam.
    Befejezésképp szerettem volna tőle francia leckét kapni, így ezt kértem. Tökéletes technikája van, semmi panaszom nem lehet rá. Izgatja nyelvvel a gátat, és a golyókat is, a kezeit pedig csak külön kérésre veti be. Szuper csaj. A szájában lett végem, hagyott lenyugodni, és a fürdő felé vette az irányt. Én addig felöltöztem, hisz az időt már túlléptük, így nem szerettem volna feltartani.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag, a ****azt kell mondjam, megérte. Visszajáró leszek hozzá, amint időm ismét engedi.
  • Összkép:

    Nóra tündéri lány, általában ha egy lány magas, az zavarni szokott, az ő esetében ilyen elő sem fordult. Imádnivaló kiscica, megyek még Hozzád drága, remélem nem bánod ;)
Happy Massage