• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon délelőtt gyorsan elérhető volt és nagyon kedvesen tájékoztatott. Így másnapra meg is beszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    XI. kerület lányok által sűrűn lakott lakóövezete. Villamossal, busszal és kocsival is könnyen megközelíthető. Közelben benzinkút, amit előttem már sokan megénekeltek. Parkolás ingyenes, kicsit távolabb másik háznál sikerült is.
  • Helyszín:

    Viszonylag újépítésű lakópark. A lakás sajnos egy mindenhonnan rálátható körfolyosós megközelítésű. Akinek ez gáz, az ne válassza, mert kb. 15 lakásból rálátnak a behatolóra. A lakás kellemes, tisztaság. és rend jellemzi. Fürdőszoba ok. Tusfürdőből van választék. Baszoba elég kicsi, az ágy háttámlája imbolyog, és sajnos nincs tükör. Pedig az nagyon kellett volna, mert a látvány így sem volt semmi!
  • Lány külseje:

    Hát a csaj az bombasztikus. Hihetetlenül szép, még a képek sem tudják visszaadni csodás megjelenését. Sportos szerkóban várt, de abból minden előnyös - nem kevés ilyen van - tulajdonsága és adottsága kidomborodott. Szuper fullos szilicicik, markolnivaló csípő és derék, emelgetnivaló szép lábak, csókos száj és szép szemek. Popsira lehet még gyúrni, de ha sokan látogatjuk, akkor edzésben lesz és formálódik. Mint később kiderült, hogy abszolút valós az életkor megjelölése, de simán letagadhatna vagy 15 évet. 20-as kis finom puncinak éreztem.
  • Action:

    Mindig ez a legnehezebb. Mert mikor annyira át akarom adni magam az élvezeteknek, nem nagyon figyelem a koreográfiát. Hátradőlve vártam, hogy mit kezd velem. Nem szeretem az elején diktálni a tennivalókat. Finoman nekiállt az ezredes kényeztetésének és egyre erőteljesebben ám érzékien szopta azt amit már nagyon vártam. Kézzel rásegítve, majd a kezeit kihagyva nagyon hamar eldurrantott volna, ezért kértem, hogy hadd segítsek neki én is ott ahol legjobb számára. Nagyon finom és erősen húsos puncival szembesültem, melyet nagyon jó volt nyalni, sőt szopni is! Mert olyan jó húsos, hogy szopnivaló (pedig hetero vagyok!). Valamelyest elkezdett nedvesedni, amire az ujjaimmal rásegítettem. Nedvmennyiségből úgy gondolom élvezte. Annyira, hogy felült és gumit húzott a velem egyidősre. Beleült háttal nekem, és ütemesen elkezdett mozogni le-fel. Wow! Majd kértem, hogy forduljon meg! Na ezt nem kellett volna, mert szemből egyenesen fenomenális amit művelt! Kivégzett, gyakorlatilag pár perc alatt. Későbbi lemondása szerint a beleguggolós technikáját sokan meg már azért nem kérik, mert annyira csúcs, hogy másodpercek maradnak az életedből. (Legközelebb azzal fogunk kezdeni) Ja! Majd el felejtettem! A csókot ki ne hagyjátok! :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, kicsit a pesti átlag felett, de nagyon megéri. Elején kérte, de mivel először voltam ezért maximálisan megértem.
  • Összkép:

    Hát ez a csaj egy fenomenális. Olyan mintha egy régi barátnődet újból meglátogatnád, és minden annyira *** vele mint régen volt! Na és az, hogy gyakorlatilag korának a szuper meghazudtolója, az nem semmi. Még most sem hiszem el. Mellette elhiszed hogy te is örökké fiatal maradsz.
Happy Massage