• Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még a hét elején fedeztem fel őt újra az oldalon. Azért írom, hogy újra mert később kiderült, hogy legnagyobb sajnálatomra havonta csak néhány napot tölt velünk.
    Felhívtam és a telóban egy roppant kedves és közvetlen lány hangját hallottam. Nem akart sablonos rövid válaszokkal lerázni, így aztán kellemesen elcsevegtünk. Akkor abban maradtunk, hogy legközelebbi eljövetelekor kb 3 hét múlva keresem.
    Nem hagyott azonban nyugodni annak gondolata, hogy 3 hétig várjak rá - így már másnap reggel hívtam :)) és gyorsan lefixáltuk a mai randit mielőtt újra eltűnik.
  • Megközelítés:

    A Fehérvárin van a ház egy uszoda közelében. Mind Bkv-val, mind autóval könnyen megközelíthető. Az uszoda környékén mindig van üres parkoló ami nem fizetős.
  • Helyszín:

    Nagyon szép emeleti lakás egyik szobája a célnak minimálisan megfelelő berendezéssel. Kényelmes széles ágy, szék a cuccoknak, kis asztal a lámpának és az ajándékoknak. A fürdő lakótelepi méretű, de pedánsan tiszta. Széles választékban Baba tusfürdők.
    Puha, friss illatú türcsit kaptam.
  • Lány külseje:

    Bár kevés és igen visszafogott képpel hirdet, engem mégis nagyon megfogtak a képei. Imádom az ilyen magas karcsú lányokat!
    Mikor beléptem akkor láttam, hogy a képek igazak voltak és még kiegészültek tüneményes személyiségével. Nagyon bájos arcából igéző és sokat ígérő szempár villant rám. Azok a szemek és ahogy nézni tud velük!! Végzetesen elcsábítottak már akkor, később pedig a rabjuk lettem :))
    Bár Ő nem elégedett vele, de szerintem tökéletes az alakja: feszes, sportos - sehol semmi felesleg. Édes kis tenyérbeillő cicusok, nagyon formás popsi. Szép bársonyos szolibarna bőrét nagy élvezet volt simogatni.
    Külön szólni kell ébenfekete popsiig érő hajzuhatagáról amelyel sok kellemes percet szerzett nekem. Amikor csókjaival haladt rajtam lefelé hajzuhataga selymesen simogatta bőrömet:))
  • Action:

    A lakásba belépve rögtön rabul ejtett szépségével, mosolyával. Egy kis tanga és valami felső kombóban fogadott, amiben meglátva elégedetten konstatáltam, hogy most remekül választottam. Ez persze csakis az Ő érdeme :))
    A kötelező rítusok után a szobába visszatérve éppen lehajolva találtam amint a zenegéppel bíbelődött- a tanga szépen bevágott formás popójába...elakadt lélegzettel bámultam a remek látványt. Aztán kilebbent egy pillanatra és egy kimonóban tért vissza amit hamar le is dobott magáról .... és ott állt előttem vágyaim tárgya egy fekete istennő kacéran mosolyogva és láthatóan élvezve bámulatomat.
    Gyorsan szorosan hozzásimultam és szenvedélyesen csókolózni kezdtünk. Úgy csókolt mint talán eddig még senki: lágyan de érzékien miközben arcomat két kezébe fogva! Nem emlékszem, hogy kaptam-e már ilyen csókot valaha is.
    Az ágyra heveredve folytattuk a csókolózást, majd elindultam felfedezni csodás testét. Csókokkal borítottam be a fülecskéjétől a lába ujjáig. Imádtam végigcsókolni szép kecses nyakát amit ő is nagyon élvezett kacagásából ítélve, majd hosszasan babusgattam helyes kis cicusait. Köldökét is élvezettel nyalogattam majd elérkeztem hívogató kelyhéhez ami ekkorra már olyan tüzes és nedves volt, hogy biztosan tudtam Ő is nagyon élvezi ami velünk történik!
    Lágyan nyalogatni kezdtem miközben matató kezeimmel simogattam ahol értem. Mikor a kezemet kis pocijára tettem éreztem az egyre fokozódó remegéseket a testében, aztán elérkezett a repülése csodás pillanata. Én pedig célomat elérve elégedetten mosolyogtam és köszönetet suttogtam fülébe.
    Itt kell megemlítenem, hogy nagyon értelmes és talpraesett lány Rami, különleges a humora, ezért nagyon jól esett beszélgetni is vele. Szeretkezésünket ezért több alkalommal is megszakította csevegésünk:))
    Majd rám feküdt és tüzes testével egy érzéki csúszkával ajándékozott meg amit amikor csak lehetett igyekeztem szenvedélyes csókokkal színesíteni.
    A lábaim közé telepedett és kezébe véve a kisorit olyan szeretettel kezdte babusgatni, hogy csak ámultam. Szinte becézgette tekintetével, nyelvével simogatta, kezével biztatta. Biztos voltam abban, hogy tiszta szívből adta e szeretet és ettől teljesen elolvadtam. Közben úgy helyezkedett, hogy én is viszonozhassam kedvességét. Órákig tudtam volna élvezni szerető ölelését, de éreztem, hogy fogytán az időm. Vv-t húztunk, illetve ő adta rám szájával, majd missziben kezdtünk szeretkezni mert egy pillanatra sem akartam elszakadni csodás testének látványától és igéző pillantásától.
    Szenvedélyesen és mélyen magába fogadott miközben arcát simogatva hol egymás szájába ziháltunk, hol egészen közel bújva arcához merültem el szép szemében....
    Végül eléje térdeltem és igéző testét bámulva a pocijára lett végem miközben ő az ujjamat szopogatta a másik kezével a kisorit simogatta.
    Kicsit még pihegtünk majd együtt zuhanyoztunk- így még kaptam egy ki bónuszidőt vele :)
    Már csak a búcsú és a 3 héttel későbbi folytatás ígérete maradt hátra - erről álmodozva szinte lebegve indultam hazafelé...
  • Elszámolás:

    Figyelembe véve, hogy az időmet jócskán túlléptem teljesen rendben van a kerek rózsacsokor. Az idő múlására én figyelmeztettem, mert nem szeretek visszaélni a vendégszeretettel. Egy kis csokival az elején rendeztem.
  • Összkép:

    Rami azonnal bekerült a top 5-ös listámba, mert pontosan az a NŐ akit olyan régen keresek, de sajnos egyre kevesebbet találok.
    Szenvedélyes, érzéki, gyönyörű és nagyon kedves.
    Már alig várom újra visszatérjen és ismét magamhoz ölelhessem élvezve vágytól fűtött csókjait.
Happy Massage