• ALICE

  • Beküldte:
  • ALICE reagálása

    Örömmel tölt el Stirliz jelentése A. ügynökkel folytatott titkos küldetéséről. Emellett úgy gondolom,és mindketten tisztában is vannak vele,hogy a közös munkájuk még messze nem ért véget! A.ügynök várja a ***helyen és időben ! :D

  • Egyeztetés:

    Stirlitz tudta, hogy egyszer még eljön a nap, amikor A. sem tud a sötét oldal csábításának ellenállni.
    Ezért türelmesen várt, és amikor elérkezettnek látta az időt, telefonon egyeztetett időpontot A. ügynökkel.
  • Megközelítés:

    Stirlitz, rég jó szokásához híven, kedvenc Pótos IFA-ját használta ezúttal is.
    A XIII. ker. ezen része, fizetős parkoló a lakótelep teljes egészén, ezért kissé morogva dobálta be az aprót a legközelebbi automatába.
  • Helyszín:

    Stirlitz számára a helyszín már ismerős volt, tiszta rendezett nem túl nagy,nem túl kicsi.
    Éppen megfelel.
    A tusfürdő választék kielégítő, összességében mondhatjuk hogy tökéletes lett volna minden,ha a lift előtt egy 65 plusszos nagyi nem mozdult volna rá Stirlitz-re(eléggé rámenősen).
  • Lány külseje:

    Mióta Stirlitz utoljára itt járt, A. külseje nem sokat változott.
    A néhány kiló minusz, az egyébként is vékonyka A. esetében már fel sem tűnik.
  • Action:

    Stirlitz érkezése(miután a lIftes nagymuttert sikerült lepattintani...) egy nyugodt, ismerős rituálé volt, kellemes csevegéssel és egy gyors de alapos fürdéssel.
    A tisztálkodás után Stirlitz, A. francia tudását élvezte hosszú percekig,majd mivel nem egy hálátlan tipus, finoman az ágyra döntötte, és rövid csókokkal simogatásokkal A. ágyéka felé közelített.
    A. teste ívbe hajolva várta a gyönyört és Stirlitz értett a finom jelzésből,egyik kezével A,feneke alá nyúlt és finoman felemelte,amíg másik kezével folyamatosan simogatta izgatta....Hogy mikor következett be A.orgazmusa és hányszor.....ne firtassuk.
    A. gyönyörtől még mindíg párás szemekkel, vetette rá magát Stirlitz nemesebbik végére, és egy elképesztő szopással jutalmazta hősünket. A vég így érte Stirlitz-et amit nem bánt,mert mindig is úgy gondolta hogy a gyönyör teljesen mindegy melyik testnyílásban éri....
    A szünetben kellemesen elcsevegtek mindeféléről és Stirlitz ismét megállapította hogy A. messze átlag feletti intelligenciáját, a KGB kiválóan tudná használni komolyabb ügyekben is...
    Később,miután Stirlitz farkába visszatért az élet,ismét A.franciás kezelése következett,ismét hasonló eredménnyel....tulajdonképpen mondhatjuk hogy A.irgalmatlanul kivégezte Stirlitz-et.
  • Elszámolás:

    Stirlitz tudta hogy a diszkréten az éjjeli szekrényen felejtett ajándék a pesti átlagot jelenti, és elégedetten ballagott a lift felé.
  • Összkép:

    A lift a földszintre érve, szinte horrorfilmekbe illő nyikordulással állt meg...Stirlitz kissé aggódva pislogott kifelé a résnyire nyitott lift ajtón,mert tudta....igen tudta, hogy ott lesz... megvárta őt a Nagymutter!!
    És most a kezét szorongatva próbálta maradásra bírni,a szája mint a kereplő,csak mondta,mondta....
    de Stirlitz a tajgán farkasok elől futott....,
    Berlinben az elhárítás elől....,
    Pesten a Nagymutter elől... ,
    és megint Ő nyert...
Happy Massage