• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia,
    Köszönöm, hogy időt fordítottál a beszi megírására :)
    Igaz, ami igaz szeretem elkápráztatni a férfi társadalmat , testileg-lelkileg átadni magam Neked és a hobbimnak (munkának :D)
    Hmm,ekkora lakásban eltévedni ( garzon) kész művészet, tuti csak lányos zavarod miatt történt :D:D
    Mindenesetre nagyon kellemesen éreztem magam én is és külön jól esett az eszmecsere is :)
    Várlak vissza,csók

  • Egyeztetés:

    Kora délután hívtam, másnapra akartam egyezteni egy időpontot. Elsőre felvette nagyon kedves beszédes és informatív volt. Miközben beszélgettünk, ráébredtem, hogy minek várnék másnapig. Megkérdeztem, hogy esetleg aznap is szabad-e uyganabban az órában. Szerencsére szabad volt.
  • Megközelítés:

    Könnyen lehet parkolni, van pár panel a környéken a hozzájuk tartozó nagy parkolókkal ami fizetős.
    BKV kék metró Duna Plázáig, onnan már nincs messze.
    Nagy több épületből álló együttes és épületenként több lépcsőházzal, nem bonyolult, de elsőre telefonos navigáció nélkül lehet,h tovább tartott volna megtalálni.
  • Helyszín:

    Kissé eltévedős a ház belseje, de asszem viszonylag kevés kóválygás után betaláltam. A lakás viszonylag egyszerű de tiszta rendezett, de mivel nem ingatlabefektetési céllal érkeztem, megfelelt. Bár én a kicsit intimebb hanglatú lakásokat kedvelem: színek, fények... na de ....
  • Lány külseje:

    Na de olyan képek láttán, amik az adatlap mellett láthatók az embe kevésbé szőrözik a lakás esztétikai állapotán.
    Szemérmetlenül brutál dögös csajszi fogad az ajtóban, így a lakás megjelenést csak az események után tudtam igazából észrevételezni. A műtermi fotók ugyan némileg felülmúlják a valóságot, ahogy ez lenni szokott, mégis csak azt kaphatod amit látsz, vársz. Néhány műtermi fotó szingte kreolnak mutatja őt ami messze áll a valóságtól, viszont az arcos képek teljesen a valóságot türözik. Én ezekre kattantam rá, így nem ért csalódás.
  • Action:

    A fürdéssel kapcsolatos feladatok gyors lebonyolítása után rövid beszélgetésnek kellett volna következnie, azonban Ashley lazán ledobta melltartót. Az ész megállt... a cickók teljesen betöltötték: a tenyeremet, a látómezőmet és a számat, majd teljesen eltünt köztük a kis kolléga is. Nem kérdztem semmit, hogy mit szabad, mit nem, csak csináltam,amit akartam mindent szabad volt. Eszméletlen laza ösztönös csaj, finom ruganyos mindene. A cickók komoly feladat elé állíták a hát és egyéb izmokat, de én amikor csak lehetett segítettem nekik. A franciája olyan igazi szemérmetlen cuppogós szemkontaktos... Rövid időkeret lévén gumiházra került a sor. Aztán egy pucsítós csattogós fomációt vettenk föl, amiben majdnem elsültem. De aztán gyűjtöttem némi erőt a folytatásra. Fölém kerekedett és egy smárolós lassú érzéki folytatás következett, mert ilyet is lehet vele. Voltak uyan egyébb terveim is de ezutóbbi pozíció kiverte biztosítékot :)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt nagybubapesti átlagos kompenzációt helyeztema kisszekrénykére.
  • Összkép:

    A vadabb dolgok után még egy kicsit beszélgettünk is mvel kiderült, hogy van még egy kis időnk. Jópofa laza csaj, vele az ember teljesen elengedheti magát.
Happy Massage