• Mira123

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Miránál már jártam régebben, akkor kicsit más néven és más kerületben rendelt. Most más oldalon találtam meg a hirdetését. Akkor, és most sem volt könnyű elérni. Többször rá kellett csörögnöm, mire sikerült beszélnünk. Mivel a hirdetése nagyon részletes, ezért a programról nem sokat kellett kérdezni. Tantrikus masszázst hirdet, de a beszámoló írásakor nem lehetett a kategóriát módosítani. Egy kis kölcsönös gondolkodás után sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találnunk.
  • Megközelítés:

    Viziváros, Szilágyi Dezső tér környéke a tetthely. A fonódó villamos építésének befejezése után autóval könnyen megközelíthető. A Batthány tér közelsége miatt BKK is dögivel rendelkezésre áll. A parkolás fizetős, de nem volt probléma. Az instrukciók alapján könnyű megtalálni a házat.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű ház, könnyű bejutás. A lakás szép, Mara keleti, spirituális lelkének megfelelően kialakított. A korábbi kicsit zűrzavaros helyszínéhez képest hatalmas fejlődés. Keleti ornamentika, mécsesek, füstölők, hangulatvilágítás. A fürdő is teljesen ok, a tusfürdő választék is rendben. A masszázsszoba is nagyon ott van, keleties hangulattal, tatamival.
  • Lány külseje:

    Ízlésről nehéz vitatkozni. Mara szerintem gyönyörű nő. Keleties vonások, gyönyörű arc, tökéletes alak, szép cicik, fazonra igazított punci, hibátlan kreolos bőr. Egy lenge semmiben fogadott, de a masszázs meztelenül történik.
  • Erotikus masszázs:

    Mara masszőz és nem szexpartner. Ő egy egyéniség, a programja is teljesen egyéni és nem menetrend szerint történik. Az, hogy mi lesz a műsor és mennyi ideig tart, teljesen rajta múlik. Ő egy nagyon spirituális lény, nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel is foglalkozik.
    Megérkezésemkor meglepett, hogy megismert, pedig elég rég voltam nála. Kis beszélgetés után én elmentem fürödni. Visszatérésem után már meztelenül várt. Ezután egy elég spirituális utazás vette kezdetét. Hasra feküdtem a tatamin, majd Mara elkezdte a masszázst. Közben rengeteg témáról beszélgettünk. Maga a masszázs nagyon kellemes. A kezével és alkarral masszíroz. Végigmegy a lábakon, háton, karon, időnként elkalandozva a kezével érzékenyebb részekre. A mozdulatok inkább simogatások, semmint gyúrás. Őt is lehet simogatni közbeni, bár én annyira kikapcsoltam, hogy erre alig emlékszem. Közben folyamatosan beszélgettünk.
  • Levezetés:

    Egy nehezen meghatározható idő után megkért, hogy forduljak meg. Ezután egy felejthetetlen utazás kezdődött. Mara a teljes érzékiségét beleadva egy hihetetlen lingam masszázsban részesített. Lassú és gyorsabb, simogatóbb és erősebb, hosszabb és csavaró mozdulatokkal dolgozott rajtam. Nem tudom, meddig tartott a szeánsz, de számomra megállt az idő. A végén megkegyelmezett és hatalmasat élveztem a kezébe. Utána még egy kis pihi és összebújás, majd elmentem fürödni.
  • Elszámolás:

    Nála nincs TP. Én majdnem 2 órát voltam nála, ami semmit sem változtatott az összegen, Utólag letéve, az előre megbeszéltek szerint. Nincs extra, nincs semmi plusz. Teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Mara egy egyéniség. Nála nincsenek szabvány programok. Minden személyre szabott és nagyon spirituális. Akinek bejönnek a nagyon elvont, de nagyon szép nők, annak melegen ajánlott kategória.
Happy Massage