• Panni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már a IX. kerben is nézegettem, de akkor nem tudtam megejteni a találkát. Délelőtt hívtam, hamar felvette (a telefonkezelő), tisztáztuk a lehetőségeket, egy óra múlva Nála voltam.
  • Megközelítés:

    Kifelé vezető főútvonalon, pár perc a kerület központjától. Könnyen megközelíthető, parkolás ingyenes, BKK is ok.
  • Helyszín:

    Kereszteződésben levő, nem túl régi, sok lakásos épület. Szemben panel lakótelep, benzinkút, uszoda, üzletek.
    Kapucsengővel diszkrét bejutás a lépcsőházba, utána lift. Tisztaság mindenhol. A lakás több helységből áll, csak az aktuálisakat láttam. Mindenhol rend, szobában nagy ágy, mellette tükör. Fürdőben zuhanykabin és minden ami kell.
  • Lány külseje:

    A képeknél kissé teltebbnek tűnt számomra. Kedves arcú csendes hölgy. Nőies idomaiból kiemelkednek a hatalmas keblek, különlegesen nagy sötét udvarokkal. Én nagy kebelbarát vagyok, főleg ha az természetes. Kis poci van, amit a fehérneművel igyekszik eltakarni. Intim rész sportosra fazonírozott, jól kipárnázott.
  • Action:

    Kissé visszafogottan fogadott a félhomályos előszobában, tőlem azért kapott egy puszit a bemutatkozáskor.
    Sötét színű baby-dollban fogadott, az alsó rész mint később kiderült nem volt rajta, ehhez színes magassarkú cipőt viselt. A szobában leültünk és megbeszéltük a programot. Tervem szerint sok francia mélytorokkal, popó és a végén NFVSZ lenyeléssel. Tiszta puha törölközőmmel kikísért a fürdőbe, Ő a szobában várt. Kérésemre vizet kaptam, és több fényt, mert szeretem a vizuális élményeket is. Még állva kis puszikkal indítottam, csókolózni nem nagyon akart, így nem erőltettem. Kebleit kiszabadítottuk és mindjárt beléjük merültem. Kis pihegésekkel reagált, de a szerszám már a kezében keményedett tovább. Az ágyra ültettem, s indult a francia bemutató. Lágyan kezdte, kis kézimunkával kísérve, időnként végigsimogatva nyelvével. Kérésemre mélyebben is bevette és lent tartva fokozta élvezkedésemet. Néha a fejét rányomtam, de óvatosan, közben hagytam levegőt is venni. Nagyon jól teljesítette kívánságaimat. Pózt váltva az ágyra feküdtem, Ő a combjaim közé furakodott. Elkezdődött a kebel-száj variáció. Keblei közé helyezett szerszámomon csúszkált, a kibukkanó harcos a szájában landolt. Ez a helyzet is nagyon tetszett, meg is dicsértem technikáját. Hirtelen ötlettől vezérelve fejlógatós helyzetet kértem. Ezt is gond nélkül megoldottuk,
    pedig ahogy én éreztem néha, nagyon mélyre kalandoztam. E közben ráhajoltam és nyelvemmel majd ujjal kezdtem izgatni Őt. Úgy tűnt, tetszik Neki a dolog, ezért egy idő után az ágyra fektettem, s nyelvvel és kézzel próbáltam a csúcsra juttatni. Többször is úgy tűnt, hogy összejön, de valahogy a vége nem sikerült. Tudomásul véve a fél sikert ismét szájába kapta egy kis keményítésre a szerszámot. Kértem a VV-t és popsiját. Kis síkosító volt már csak az üvegben, én szinte nem is éreztem. Állva próbáltam volna benyomni miközben Ő négykézláb az ágyon. Sajnos nem ment a dolog. Gondoltam ujjal előkészítem. Ezt meg is próbáltam de síkosító nem volt, nyállal elég nehéz lett volna megfelelően helyzetbe hozni. Elég szűk volt, de lehet, hogy nem is szerette volna ha sikerül becsúsztatnom. Az én tapasztalatom az, ha egy NŐ akarja akkor lesz popó, ha nem akarja akkor nem. Az ágy előtt állva maradtunk a franciás befejezésnél, mivel ahogy mondta, csak pár percünk van. Gumi le és indult a végső fejezet. Kicsit feszélyezett a sürgetés, ezért sk segítettem a befejezést. Érezvén a véget kértem kapja be és nyelje, én meg adagoltam az anyagot. Rendesen
    kifacsartuk a végterméket, ennek jó részét a padlón láttam viszont. Szégyenlősen elnézést kért, mert nem ment le mind. Kis törlések után még egyszer meglátogattam a fürdőt. Öltözés közben kis csevegés, rendeztem a rendezni valót, majd elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Amit telefonon megbeszéltünk, semmi nem változott. Bp-i átlag. Távozás előtt az asztalra helyeztem, nem esett szó róla.
  • Összkép:

    Sajnos terveim nem teljesültek maradéktalanul, ennek ellenére jól éreztem magam. Kívánságaimat teljesítette, de valahogy visszafogottnak tűnt. Lehet, hogy az első találkozás volt az ok, vagy csak nem voltam szimpi. Talán megérne még egy próbálkozást.
Happy Massage