• reginalove

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Kedves Ted21!

    Köszönöm hogy tiszteletedet tetted nálam.
    Nagyon örülök hogy megismerhettelek, és igen, nagyon kellemes emlékeket hagytál bennem:)
    Örülök hogy ilyen kedves megemlékezéssel gyarapítottad beszámolóimat is, és minden téren le a kalappal előtted:)
    Csókollak:P

  • Egyeztetés:

    Telefonhívásokkal próbáltam elérni - de mint a bemutatkozó szövegében is szerepel idegen számokat nem szívesen vesz fel - sms-ben kértem tőle egy visszajelzést, hogy mikor hívhatom. Innentől kezdve gyorsan tudtunk kommunikálni, a telefonban kedves volt, meg tudtunk beszélni mindent.
  • Megközelítés:

    Tatabánya belváros, jól megközelíthető, parkolás a közeli lakótelepen egyszerű. Nekem a háztömb egy felújított szocreál épületnek tűnt, de teljesen rendben van.
  • Helyszín:

    *** lakás, tiszta, szerintem férfi szempontomból tökéletes helyszín egy ilyen 1,5 órás randira. Fűrdőszobában kád zuhanyfüggönnyel, többféle túsfűrdő és szájvíz.OK!
  • Lány külseje:

    Gyönyörű, magas, vékony, szőke hölgy, olyan mint amilyen a képein. Nagyon kedves, közvetlen, úgy viselkedett velem, mintha már régóta ismernénk egymást.
  • Action:

    A megérkezésemkor egy széles mosollyal üdvözölt, a bemutatkozás után beinvitált a "tetthely"-ra. Hangulatos kis szoba, minden szükséges kellékkel. Egy pici kötött ruhácskát viselt, ami szépen kihangsúlyozta sportos, de abszolút nőies idomait.
    Capuccinot készített és beszélgettünk vagy 15-20 percet, nagyon jó volt ez az egymásra hangolódáshoz. No TP, ezt nagyon szeretem. Közben pici simogatások egy-két kedves csók, éreztem hogy lassan mennem kell tusizni.
    A tisztálkodás után egy szál tűsarkú cipőben ruha nélkül jött be a szobába, megcsodálhattam hosszú combját, a formás ciciket.
    Vad csókolózásba kezdtünk, nagyon érzékien de finoman csókolt. Én szerettem volna irányítani, ezért lefektettem az ágyra, arcát, száját, a cicijeit kényeztettem és szép lassan közelítettem formás puncijához. Gyönyörű látvány volt, ahogy kitárulkozott előttem.
    Szép, formás, olyan puszilgatni való. Előszőr csak én kényeztettem őt, de annyira jó visszajelzéseket kaptam, hogy nem akartam abbahagyni. Teste rezdülései, és mélyről jővő sóhajtásai engem is teljesen felpörgettek. Néhány perc után alámfordult és 69-ben folytattuk. A NF-ja elragadó, váltakozó ütemben csinálta, néha teljesen eltüntette a cerkát! Jaaaj!
    Én is egyre hevesebbn játszadoztam csiklójával, aminek eredményeképpen egy óriásit élvezett. Szeretem, amikor egy nő úgy élvez, hogy minden porcikája beleremeg, ez egyfajta jutalom nekem is.
    Nem akartam idő előtt kivégezni magam, ezért kértem, hogy adjon védőruhát és úgy folytassuk. Missziben kezdük, hihetetlen hanylékonyságát itt is bizonyította. Szerettem ezt a pózt, mert gyönyörű volt felülről nézni az arcát ahogyan élveziaz actiont, és nem utolsó sorban bármikor csókolgathattam. Ezután kértem hogy cseréljünk, hanyatt feküdtem, Ő pedig bele guggolt! Hűűű a nemjóját!!
    Szűk puncijával úgy "fojtogatta" az ezredest, hogy azt szavakkal nem nagyon lehet leírni. Közben két kezével a fejemet felemelve brutál jót csókolózttunk. Mikor láttam, hogy picit fáradt, doggyba fordtultunk, kezével háranyult és simogatta, masszírozta a zacsit.
    Eljött a vég, kértem, hogy a gyerekek had élvezkedjenek a cicin, legyen nekik is egy kis örömük :-)
    Hanyatt feküdtem megint, ő a lábaim közé térdelt és folytatta az isteni NF-t. Jó bőnyálasan, néha mélytorkos elemekkel megtűzdelve. A vulkánkitörés előtt szóltam, így a teljes csipet-csapat a formás ciciken landolt. Nagyon kellemesen simogatta a kitörés után, teljesen leűrítve a tankokat.
    A szokásos tisztálkodás után, az ágyon öszebújva beszélgettünk még egy kicsit aztán go!
  • Elszámolás:

    Az elején annyit beszéltünk, hogy "essünk egymásnak" csináljuk ami jólesik, és a végén megmondja, hogy mekkora virágcsokorral lehet *** a kedvességét. Így is történt, a végén egyeztettük a csokor összetételét, azt hiszem korrekt méretű "virágkazlat" hagytam nála :-)
  • Összkép:

    Nagyon kedves partner, abszolút lazán, kellemes hangulatban telt ez a másfél óra, azt kaptam, amire vágytam, amit elképzeltem.Remélem én is kellemes emlékeket hagytam benne :-) Nagyon örülök, hogy meglátogattam :-)
    Jaaa, és még valami: nagyon élveztem - már amikor láttam - a plafonon levő tükörben nézni az ügyességét!
Happy Massage