• Kittana

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rendben ment minden, szinte egyből tudott fogadni (a telefonon való egyeztetés után nem egészen egy óra elteltével ott voltam nála :)
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a helyszín (én a BKV-t vettem igénybe, gazdag a választék mert a 75-ös troli és a földalatti megállójától is csak pár percet kell gyalogolni), a Hőseinkről elnevezett tér mellett található a műintézmény, egy híres festőművészünkről elnevezett utcában.
  • Helyszín:

    Egy nagyon szép, impozáns épület, mely egy óvodának és különböző cégeknek ad otthont, nemrég lehetett újjáépítve, liftel is meglehet közelíteni a tetthelyt :) A helységbe belépve, hallható, hogy több lány dolgozik egy helyen, de egy spanyol falnak hála, teljes a diszkréció. A fürdőhelyiség tiszta, kétszer is kaptam tiszta törülközőt, a mosakodószerekből gazdag repertoár áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    A fotók nem teljesen adják vissza Kittana szépségét, de valamennyire megközelítik a valóságot :) Nem túl nagy, de szép és kecses keblek, formás, simogatni való popsi, szép hosszú lábak, cica szemek és angyali mosoly! Egy szó mint száz, engem elvarázsolt e kreol bőrű szépség! :)
  • Erotikus masszázs:

    A két órás közös szeánszunk középső szakasza telt a masszázzsal, ami nagyon kellemes volt. Bár ezen a téren nem vagyok túl tapasztalt, így az erősségét nem tudom meghatározni, de szerintem kellően átgyurta a testrészeimet: a vádlimtól kezdve haladt felfelé a combok, majd a fenék irányába, azután tért át a derekamra és a hátamra, végül a vállaimnál ért véget az első rész, hogy azután sor kerülhessen a fantasztikus csuszkára! :) A csuszka során az egész testével (keblek, punci) kényeztetett és közben a fülemre is és a számra is kaptam finom puszikat :) Nagyon bizsergető élmény, férfi ember sokáig nem is tud tétlenül csak feküdni és bizony látszik a kisasszony munkálkodásának hatása :)
  • Levezetés:

    A találkozónk egy nagyon erotikus programmal kezdődött: Kittana kellemes simogatása és meztelen testének látványa hamar megmozdított engem :) A szép hölgy nagyon finoman és érzékien bánik a szerszámmal, mesterien játszik rajta, így nem is bírtam túl sokáig a finom kényeztetést, a kezei közé élveztem... A második erotikus rész a fent ismertetett csúszkával kezdődött, könnyedén elérte Kittana, hogy "harci rendbe" vágjam magam és még az elsőnél is fantasztikusabb élményben volt részem, amíg tértem magamhoz! :) Kittana kézzel és szájjal is kényezteti a szerencsés férfiembert, aki a kezei közé kerül és frenetikus élményben van része! :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, a telefonban megbeszélt és az eltöltött időnek megfelelő. A randi elején adtam át, ránézett de nem **** meg.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam és ez úton is köszönöm a nagyon kedves, beszélgetős, barátnős együttlétet Kittana! Egy mosolygós, szellemes és intelligens ifjú hölgyet ismertem meg személyében! Kérek mindenkit, hogy vigyázzunk rá, mert egy ékszer! :)
Happy Massage