• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Lomposmokus!

    Csak összehoztuk...pedig messziről indultunk.
    Akik ismernek tudják, hogy nem szoktam véka alá rejteni a véleményem, és ez nálad sem volt másképp. Mikor az elején az eddigi csodálatos szexpartnereidet dicsőítetted még egy darabig úgy gondoltam, hogy ez egy érdekes kihívás, legalább magasra van téve a léc. Viszont ahogy egy randin sem túl taktikus végig az előző barátnőkről mesélni, úgy itt is jó egy arányt megtartani. Főleg egy olyan önérzetes nőnél mint én.
    Na ott, abban a helyzetben el is határoztam magamban, hogy ez volt az első és utolsó találkozásunk.
    Viszont valahogy csak megtaláltuk a közös hangot, és én is újraértékeltek a történteket. Hiába vagy egy magabiztos és határozott férfi, az erotikus masszázs mint terep teljesen új volt még neked, valamint tisztában vagyok vele, hogy a legharcedzettebb férfiaknak is kihívást jelent a személyiségem. Szóval rádöbbentem, hogy legfeljebb egy kis lámpaláz lehetett benned és semmiképpen sem bántó szándék. Ennél a felismerésnél pedig nyert ügyünk volt.
    Ez egy nagyon erős kezdés volt, azt hiszem mindketten jó magasra tettük a lécet...de így van jól.
    Kevés dolgot utálok annyira mint a középszerűséget. És ez nagyon nem volt az.

    Legyen szerencsénk máskor is!

    Aliz ( a puhatestű )

  • Egyeztetés:

    Egy hete itt az oldalon kezdtünk levelezni.Ezt követően telefonon vettük fel a kapcsolatot.Beszélgettünk,ismerkedtünk amennyire így lehetséges.Minden gyors és egyszerű volt. Végül VTR-en jelentkeztem be,rögzítettük az időpontot és hosszát.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven gk-val érkeztem.A megadott cím pontos volt a GPS simán odavezetett. Parkolás egyszerű és ingyenes. Tömegközlekedés autóbusz, megállója a közelben.Érkezésem után kaptam kapukódot és eligazítást az épületen belülre.
  • Helyszín:

    Egy domboldalba épített rópa téglás társasház a XII. kerületben.Új szerű tiszta.A lakás egy emeletnyi lépcsőzéssel elérhető.Tiszta ,jó illatú, rendezett.Hárman dolgoznak a helyszínen. Ottlétemkor csak mi voltunk.Mindennek van helye.Előszobában fogas,szobában szék asztal és egy méretes tatami,szépen előkészítve.Fürdő nem nagy, de mindennel felszerelt. Kádban lehet tusolni törcsi puha jó illatú.Halk zene, tökéletes helyszín.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy " döbbenet " piros fűzőben egy magas, mosolygós hölgy fogadott.Kék szemei csillagként ragyogtak, elvonva a figyelmet minden másról.Bemutatkozás és ekkor már végignéztem, egy csodálatos alakú NŐŐ. A nőiességet róla lehetne mintázni.Nem egy agyonsportolt jelenség ott domborodik és ott gömbölyű ahol kell. Dereka karcsú,lábai ,combja hosszú.melle pont méretes.Korát meghazudtolóan néz ki ,sok huszonéves megirigyelhetné alakját! Összességében egy szexi, csábítóan nőies NŐŐ.Stílusa évődő , határozott,de kedves!
  • Erotikus masszázs:

    Cipő,kabát le,közben kis ajándék csokimat átadom, beinvitál.Majd finoman csipkelődik-ha szégyenlős vagy a fürdőben is levetkőzhetsz- kösz megy itt is és vetkőzni kezdtem.Irány a fürdő,hova kikísért és megmutatott mindent,majd magamra hagyott.Gyorsan végeztem és vissza.
    Jeleztem,hogy kezdő vagyok a masszázsban és kérem Ő irányítson.Egyből hason a tatamira küldött.Majd ellenfényben megszabadult fűzőjétől, olyan gyönyörű volt,hogy levegőt is alig mertem venni.Mellém telepedett olaj kenegetés és elkezdte bal lábam megdolgozását.Érdeklődött,hogy jártam e már masszíroztatni? Én balga őszintén válaszoltam,igen,de azok a lányok izmosabbak voltak, dicsértem milyen jól tették a dolgukat. Ezt kritikának vette pedig egyáltalán nem annak szántam.Mint később kiderült akkor azt gondolta : Te sem teszed be többé a lábad. Szóval a légkör lehűlt.Folyt a masszázs tovább a másik lábra majd derekam hátam következett ekkor rám ült és így csinálta. Keze erős jeleztem is kértem hogy csak így csinálja tovább,ha néha kicsit fáj is ez vele jár a szakszerű masszázzsal. Kezem hátra " tévedt " és simogattam hol elértem.Nem tiltakozott így folytattam.Szinte érezni lehetett, hogy csipkelődő undoksága alább hagy.Jól átdolgozta minden porcikámat,de semmi kalandozás.A kérdőjelek sokasodtak bennem?Én nem néztem az órát Aliz mondta,hogy ez egy órai masszázs volt nem tűnt annyinak.Ő mellém hasalt.Ösztönösen rámozdultam.
  • Levezetés:

    Lábait kezdtem kényeztetni, simogatni, puszilgatni, finoman gyúrtam a popsit is nem utasított el sőt felemelte fenekét és ekkor belenyaltam fenekébe, kelyhébe.Finom sóhajok jelezték jó nyomon vagyok.Isteni volt így ténykedni,de hátára fordítottam ekkor már automatikusan szétnyíltak hosszú combjai és egy csodás pillangószárnyas punci nézett hivalkodóan farkas szemet velem.Belenyaltam, majd föl a cicikhez.Csodálatosan reagáltak és vissza.Észveszejtően lucskosodott élvezet volt nyalni .Egy hirtelen ötlettől vezérelve bevetettem ujjaimat is.A punci belülről is tökéletes szűk és pulzáló.Aliz simogatta szorította kezem,kaparta vállam.Beletúrt hajamba magába szorított.Erős sóhajok közepette összerándult elélvezett.Csókok simogatások közepette nyugodott le.
    Most te következel.Az olaj folyt szétkenésében segítettem. A cicik mint a halak ugráltak ki tenyeremből. Mint egy gyerek játszadoztam velük.Ekkor parancs: hasra és kaptam egy csodálatos csuszkát,majd hátra és folytatta.Kapkodtam a levegő után.De a java még hátra volt.Puncijával kezdett csúszkálni farkamon érezhető volt hogy ezt a maga örömére is teszi, egyre erőteljesebben csinálta. Az érzés mintha benne lennék,de nem.Aztán 69-be fordul én a csodás puncit kényeztetem Aliz a farkammal bíbelődik.Esküszöm nem tudom hogy voltam e a szájában vagy csak kézzel csinálta olaj az folyt mindenfelé na meg én, akkorát élveztem mint a Niagara csak fölfelé.Telelőttem melleit onnan meg vissza rám szóval úsztunk a g@ben.Én remegtem Aliz elégedetten mosolygott.Körültekintő tisztogatás vette kezdetét, mert volt ott minden.Ezután innivalóval kínált és csokival.Ittam és majszoltuk a csokit és ekkor már igazi barátkozós diskurzus folyt köztünk.Csokis a hasad mondta. Biztos Tőled mondtam én.Neked a szád és loptam egy csókot. Idő kérdeztem? Ne foglalkozzam vele ő tudja.Megkértem, így együtt mentünk fürdeni.Egymás fürdetése is megérne egy külön misét. Ő szállt ki előbb a kádból visszanézett azokkal a kék csillagszemekkel és megkérdezte mit vigyorogsz?Most részletezzem? Azt hiszem megtettem.
    Öltözködés,búcsúzkodás,legyen szép napod és egy búcsúcsók.
  • Elszámolás:

    Az időmet jócskán túlléptük.Ezért rákérdeztem.Amit mondott előzőleg nem változott.
    Igen korrekt,sőt!! A nyújtott élményért csekélység.Az idő túllépést, nem írom le,nehogy esetleg hivatkozási alap legyen.
  • Összkép:

    Olyan élményben volt részem,mely szexpartnereknél is ritka.Erotika felső fokon!!!Aliz nem bűvész,Aliz egy művész!!! Tökéletesen tisztában van azzal " milyen hatást gyakorol a másikra". Az öröm közös a tali tökéletes.Priviben a következőt írta:Gyere máskor is szeretettel várlak.Megtaláltuk hál isten a közös nevezőt.Igen megyeeeek!!!!
Happy Massage