• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Azonnal felvette és azon a csengő-bongó hangján letisztáztuk a részleteket, s repültem is felé illetve feléjük!!!!!:-DDDDD
  • Megközelítés:

    A XI. kerület egyik forgalmas utcáján egy panel házban van a kéjlak. BKK-val is egyszerűen megközelíthető, gk.-val ingyenes a parkolás, én ezt választottam.
  • Helyszín:

    Nagyon profin, ízlésesen van berendezve a lakás. Minden a kényelemre és a vágy fokozására szolgál. Nagy rend, tisztaság, makulátlan minden. A fürdőben a kínálat az egyéni higiéniai eszközökben nagyon gazdag. a hely tökéletesen megfelel egy kis, könnyed, téli lepedő akrobatikára!!:-)
  • Lány külseje:

    Szóval most két hölgyről kell írjak mert így hozta az élet. :-)))
    Brenda. Átlagos magasságú, szép formás tünemény Ő. Bájos arc, olyan kézreálló, simogatnivaló ikrek, selymes bőr, borotvált kehely, egyszerűen olyan, olyan,hmmm, öööööö, felfalni való gyöngyszem!!:-)
    Merci. Magas, sudár, kimondottan nagy és formás cicik, borotvált, aranyos RÉS!:-) Hát öööö,brrrrr olyan "bestia"
    Igazából mind a két hölgy élkepesztően dögös, szexi lady. mindenben tökéletesen kiegészítik és fokozzák egymást! Szinte leírhatatlan élmény.
    Mag és Makktársaim! Ki kell próbálni!!!!!!!:-)
  • Action:

    Brendához indultam mint régi élvhajhász, hogy felmelegedjünk egy kicsit a télben, s rövid csevej után kiviláglott, hogy Merci is itt van és ráér! Tudtam, hogy "nyerő" páros az Ő duójuk és ha itt a lehetőség akkor uccu kezdjünk bele!:-) Jó döntés volt, most már bizton mondhatom!!!!!!!!
    Zuhika után Brenda fekete ruhakölteményben fogadott amelyet a szokásos, puha, szívmelengető csókok közepette szabadságra küldtünk. Simogatások minden égtájon és akkor jött Merci! Pirosas, rózsaszínes ruhácskája kiemelte a csábos, gyönyörű szemét és már belevetette magát a kavalkádba. Mindenfelé csókok, simogatások, becézgetések ki, kit ahol ért ! Fantasztikusan érzik egymást és pillanatokon belül képesek az "alanyt"- jelen esetben engem- magukkal ragadni és elszállni együtt a kéj világába. Mindannyian eljutottunk egymás "legféltettebb kincseihez", külön-külön, meg együtt. Az egész előjáték egy csoda volt, amit műveltek az lenyűgöző volt! Éreztem, hogy férfiasságom közeledik a csúcs felé, így kértem a "védőfelszerelést", és már indultam is Brenda szépen előkészített Vénusz dombjai közé! Kedves olvasóim, bizton mondhatom, hogy a Drága lovaglása, cicijének ringása varázslatos! Eközben Mercivel csók, simi, mindkét kezemben cicik hol Brendáé, hol Mercié és eközben Ők kéjesen visongtak, húúú, nagyon beindultam! Aztán Merci lerántotta "nyársamról" Brendát és kikövetelt egy vad kutyust, eközben Brenda kényeztetett és persze vad csókok! Néha oldalt pillantva a tükörbe valami hihetetlen látvány fogadott és mindezt élőben érezni minden porcikámon, óóóóóóóóh!:-)
    És eljött a pillanat amelyre vágytam, Brendus kivégzett, a szájában fejeztem be ezt a szexuális kalandomat!!!!:-DDDD Hosszú másodpercekig remegtem a két gyönyörűség kezei között a gyönyörtől!
    Kedveskéim volt itt minden a két " nagyágyú" mindent bevetett amit ilyenkor elő lehet húzni a szex tevékenységek arzenáljából!!! Mindent tudnak amit erről a műfajról tudni kell! Elhitették velem, hogy valamit én is tudok a szexről, de ez csak alamizsna, ahhoz ami tudással rendelkeznek Ők!! Elismerésem!!!!!
    Ezután Brendának mennie kellett, de olyan fickósnak éreztem magam, hogy Mercit megkértem egy repetára, amit Ő nagyon nagy kedvvel ki is porciózott nekem, de erről már egy másik besziben írok, mert ez egy új fejezet!!!!
    ÚÚÚÚÚÚÚ! Még mindig beleborzongok!!!!!! De jó volt!!!:-)))))
  • Elszámolás:

    Picit a pesti átlagnál magasabb, de ez mindent megért! azt gondolom, hogy egy ilyen roham után ne is beszéljünk ***-érték arányról!
    Egyszerűen puszi a hasukra !
  • Összkép:

    Azt gondolom mindent leírtam. El vagyok bűvölve és mindenkinek kívánom ezt a varázslatot!:-) Két fantasztikus aranyos, kedves, értelmes teremtés, akik érezhetően imádják a szexet és ezt a partnerre is át tudják vinni! ISTENI:-)!!!!!!
Happy Massage