• Freya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megadott időpontban hívtam telefonon, ott le is fixáltunk mindent. Könnyen ment másnapra kaptam időpontot. Izgató hangja van egyébként és egy nagyon laza nőszemélyre számítottam a hangja alapján.
  • Megközelítés:

    Gépjárművel érkeztem a Fehérvári úton kifelé. Az épület egy újépítésű lakásközpont, mellette van benzinkút a sarkon, úgy is kellett tankolni is szóval ott tudtam hagyni a járművet. A Villamos kicsit lentebb áll meg, de azzal is pár perc séta lehet mennyország kapuja. :)
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, 4 emeletes. A lakás megközelítése belső körfolyóson történik, szóval azért összelehet ott futni bárkivel, meg erkélyek egymásra néznek engem nem zavar csak gondoltam megírom, hátha másnak ez fontos lehet. Egy nagyon kicsi szobában fogadott bár számomra tökéletes minden megvan, ami kell. Rend és tisztaság mindenhol. Esetlegesen szintén zavaró lehet, hogy többen rendelnek a lakásban. De jó volt logisztika nem találkoztam senkivel. Szobában szék kis komód meg digitális óra. Fürdőkád van, párfajta tusfürdő, zuhanyfüggöny, minden egyéb, ami kellemes együttléthez szükséges.
  • Lány külseje:

    Képek nem hazudnak egy csodaszép szerintem tini arccal megáldott igazi „milf” aki megvan tuningolva rendesen a száj cicik is. Nekem valamiért nagyon bejön ne kérdezzétek miért ez van hogy bassz+  Nagyon jó alakja van. Az nagyon is látszik, hogy foglalkozik a testével. Igazi érett nő egyébként velejáró szépségével. A cicik jóval nagyobbak, mint a képeken és vadonat-ujjak de jó volt köztük lenni.  Utcai ruhában fogadott, de már ott kiemelkedtek a lökhárítók. Tutira őt ábrázolják a képek!! A bőre is nagyon finom hátsója is nagyon kívánatos.
  • Action:

    Teljesen normális együttlétre neveztem be. Emlékeztem rá régebben is volt itt fent kicsi ideig akkor nem sikerült eljutni hozzá most ezt kipipáltuk. Szóval megérkeztem kicsi szobába be. Ahol logisztika miatt icipici várakozás közben úgy is levetkőztem és kaptam egy törölközőt és máris go tusolni. Visszaérve ő is kért még 1percet átcserélte ruciját és szalad is vissza hozzám. Hu egyből elő is kerültek bombasztikus ikrek és egymásnak is tapadtunk azonnal szájra puszis csókkal de nem is akartam többet az igazi csók illúzió meghagyom mostani tutinak. Szóval egy darabig így ment utána úgy helyezkedtem addigra már kőkemény rúdra bukjon is rá, tudta ő ám ezt szeretném és nem is váratott soká. Nagyon szépen kellemesen el is kezdte nyaldosni, szopkodni a farkam. Közben én ahol értem simogattam fantasztikusan jól csinálta majd én is fürge kis kezeimmel elkezdtem izgatni csodás húsos punciját ez így ment egy kicsi ideig, mivel éreztem én így nagyon hamar végem lesz kicsit megálljt kellett parancsolni. Kicsi fordulás és gyorsan bepattintottam a szerszámot az ikrek közé ezzel is visszavéve a ritmust intenzitás kicsit visszább nyugodjak. Ezután szépen én is elindultam mézes bődön felé nem tudom, hogy mekkora sikert értem el, de én élveztem biztosan ő is. Utána még kicsit visszakerültem szájába, biztos ami biztos. Majd jött a véd ernyő és szemből rá is pattant hát most is szemem előtt lengnek azok a kebel csodák így ment egy darabig majd szinte kérés nélkül, de nagyon profin átpattant nekem háttal, de valami zseniálisan csinálta. Szerintem így íjazhattak anno a lovon magyar ősök nagyon komoly volt. Közben én csak alulvoltam, de szusszal alig bírtam. Majd átmentünk kutyusba is kicsit, de valahogy nem én pózom mindig megpróbálom hátha. Szóval nekem a kedvencem a klasszikus misszi ezért nem sokat pepecseltem így pumpáltam tovább, közben persze simogatás szájra csók minden, ami fokozza az élményt. Szóval így nyomtam neki, de rendesen változatos tempóval közben ő is érezhette, hogy lassan itt lesz a végem. Megkérdezte miként szeretném befejezni. Én úgy voltam vele erről a vonatról már leszállni már nem akartam. Szóval fokozva amúgy se lassú tempót haladtunk tovább. Egyébként nagyon jól tudott lent szorítani a hölgy biztos ő is élvezte már a végét vagy csak adni kell neki is egy Oscart. Nem bírtam tovább és hatalmasat lőttem a gumiba és ki is dőltem, mint egy lisztes zsák. Ennyi volt mára. Utána szépen letörölgettet lent. A hátamra dőltem kaptam kicsi simogatós masszást ami nagyon jó volt közben beszélgettünk kicsit és el is röppent az egy óra fantasztikus volt. Köszönöm.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek szerint elején kitettem kis komódra a végig ott maradt. Mondhatni utolsó pár kalandozásom óta csak ezzel, az átlaggal találkoztam XI-ben. Megérte, de kicsit több, mint máshol egy szép kerek szám. :) Extrákat nem vettem igénybe minden alapban volt. Amire én vágyok.
  • Összkép:

    Mindenképpen javaslom mindenkinek én nagyon jól éreztem magam. Az érettebb nők amúgy is mindig vonzanak. Szerintem itt csalódni itt tutira senki nem fog.
    Írhatnám azt is vissza térek, de egyszerűen olyan nagy választék mindig egy ujjat kellene inkább kipróbálni, de ki tudja mit hoz a jövő. Lehet végre benő a fejem lágya és megkomolyodom. Összességében én csak nagyon ajánlani tudom hölgyet.
Happy Massage