• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia Nándi66, nagyon örülök, hogy szakítottál rám időt :)jól éreztem magam, és jelentem ma reggel megérkezett a francia ágy :D legközelebb kaszkadőrködhetünk nyugodtan :D
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Nap közben hívtam, (dél körül) elsőre felvette a telefont, kedves a hangja, már az egyeztetés közben nevetgélt, ez nagyon jól megadta az alaphangot.
  • Megközelítés:

    Autóval: könnyen lehet parkolni, van pár panel a környéken a hozzájuk tartozó nagy parkolókkal (fizetős)
    BKV: kék metró a Gyöngyösi utcáig, onnan kb. 150m gyalog, van busz is, de azokban nem vagyok jártas.
    A cím egy elég nagy komplexum, több épülettel és épületenként több lépcsőházzal, nem bonyolult, de elsőre telefonos navigáció nélkül lehet,h tovább tartott volna megtalálni.
  • Helyszín:

    Pici szoba-konyhás garzon lakás. Kollegina nincs. (nem is férne el. max az ágyba, de úgy viszont baj, h nincs :-P ) Elég kicsi a fürdő, egy zuhanytálca széles, 2 zuhanytálca hosszú, a célnak megfelel, de ne ide tervezzük a nagy tavaszi tisztálkodást :-D
    A baszoba elég nagy, ruháknak egy fotel áll rendelkezésre, kis asztalon savas és mentes víz, kóla és narancs, valamint pár bon-bon, csoki a gyors feltöltődéshez.
    Ágy kb. 180x200-as francia ágy méret, sajnos csak kinyitható 3 személyes kanapé. Ne értsetek félre, nem nyikorog, nincs vele gond, csak én nem mertem nagyon kaszkadőrködni rajta mert korában már leromboltam egy ilyet... egy valódi francia ágynak jobban örültem volna, de a célnak ez is megfelelt.
  • Lány külseje:

    Aranyos, csinos, gigászi cickókkal. A fényképeknek majdnem megfelel. Ashley **** tetovált. Engem cseppet sem zavar, (csak FYI megjegyeztem lehet,h mást igen) gondolom a diszkréció miatt vannak a képekről leretusálva. Bugyi - melltartó kombóban fogadott. Mire végeztem a tusolással már minden lekerült róla.
  • Action:

    Tusi után meztelenül várt a fürdő ajtóban, majd bevezetett a baszobába. Jobban örültem volna ha én szabadíthatom ki a ruhából a légzsákokat ;-)
    Kis simi-simi után végig csókoltam fülcimpától combig, a ciciket különös figyelemben részesítettem, úgy tűnt,h ez őt sem hagyja hidegen.
    Ezután a puncira vetettem magam és megszeretgettem a kis kagylócskát, sajnos a csúcsra nem juttattam el, de jobban örülök az őszinte reakciónak mintha megjátszotta volna.
    Csere következett és most ő kényeztette Uncle Joe-t. Fenomenális!!! Egyáltalán nem kezezik, bő nyállal, lassan, puhán csinálja, pont ahogy én szeretem. Kérésre torokra is veszi, bár csak rövid időre, de nagyon finom volt.
    Ha hagyom még 2 percig biztos eldurranok, úgyh gyorsan gumit kértem és ő meglovagolt. Nem az a versenyzsoké, de jó volt. Pozíció csere, missziben folytattuk, kellemesen rugalmas, könnyedén vállra tudtam venni a lábát. Imádom ilyenkor látni ahogy állig röppennek a cickók, sajnos egyszer-egyszer felszisszent mikor tövig löktem úgyh kicsit visszavettem a nyomatékból, de azért így is sikerült megmozgatni a hegyeket ;-) így is lett végem. Szerettem volna egy visszavágót, de elment az idő és nem fért bele a második.... :-(
  • Elszámolás:

    Picivel az átlag felett, kis asztalra lerakva. Ashley-nél minden alap, úgyh extra nem volt.
  • Összkép:

    Kellemes volt, talán az átlag felett is egy picivel, de nem volt az a WOW. Persze ez szubjektív, van régről egy nagyon-nanyon kellemes élményem és ahhoz hasonlítok, azt keresem mindenkiben.
Happy Massage