• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel kerestem telefonon, második próbálkozásomra fogadta a hívásom. Gyorsan le foglaltam egy kora délutáni időpontot
  • Megközelítés:

    A kerület egyik igen frekventált részén található a panel, nagyon könnyen megtalálható. Tömegközlekedéssel is tökéletesen elérhető a hely, bár én kocsival voltam. Parkolóhely szempontjából érdemes az épületet is hátulról megközelíteni... :D
  • Helyszín:

    Szokványos budapesti paneltömb, kellemesen tágas lakás. Fürdőszoba a célnak tökéletesen megfelel, bőséges a tusfürdő választék is és természetesen szájvíz a maximális élvezet előkészítése érdekében. Egy jó nagy szobában óriási franciaágy a tett színhelye.
  • Lány külseje:

    Na itt meg is állok egy kicsit elmélkedni... A képek is igazán megragadóak, de amikor megláttam Nikit szemtől szemben, egyből éreztem, hogy a vérnyomásom szépen emelkedni kezdett. Nagyon helyes arca, finom illata és gyönyörű igéző szemei vannak a kis hölgynek. Egy huncut kis semmiségben fogadott, ami ugyan egyelőre takart minden lényegest, de nem tudta elrejteni, hogy mi is a helyzet. Magassarkúban várt, amit lekapott gyorsan, ugyanis 174cm-rel nem vagyok egy felhőkarcoló.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve ő már az ágyon feküdt, majd közelebb invitált. Kis simogatások között lekerült a textil is. Na itt jött a második pillanatnyi kihagyás... Hatalmas, formás, fantasztikusan tökéletes cicikkel nézhettem farkasszemet. Pár másodperc múlva nagy hévvel ledöntött az ágyra, ezzel sikerült is visszatérnem a valóságba. Finom mellel masszírozás közben Niki elindult délnek majd egy nagyon kellemes kéz nélküli franciában részesített. Közben a páratlan tekintetével fokozta tovább a hangulatot, szinte a lelkem mélyére hatolt az a kék szempár. Mondtam, hogy cseréljünk pozíciót, hogy megízlelhessem finom jó illatú tetovált punciját. Hosszú percekig hagyta magát kényeztetni, majd mikor felkészült, gumit húztunk és lovagló pozícióba kezdtünk. Niki nem mindennapi látványt nyújt a férfi testen ülve. Keményen a mellkasomra támaszkodva biztosította, hogy a formás popóját a legnagyobb amplitúdóban tudja mozgatni. Nagyon keményen megdolgozott, szinte megerőszakolt :D Misszionáriusban folytattuk a dolgokat, közben az ikrek hatalmas műsort adnak ráadásként. Nem is bírtam sokáig, tele küldtem a védőfelszerelést. Ahogy újra kaptam levegőt, gondosan letisztított, majd pihenésképp kellemes masszázzsal egybekötött beszélgetésbe elegyedtünk. Niki nagyon nagy arc egyébként, tök jól el lehet vele beszélgetni mindenféléről. Miután kezdett belém visszatérni az élet, egymás mellé feküdtünk és finoman el kezdett kézimunkázni. Közben folyamatosan a szemembe nézett, így nem is kellett sok idő, hogy újból kész legyek. Egy újabb KF meccs után hátulról kezdtünk az újabb körbe. Nagyon igéző a látvány kutyusban is, egészen csattogós tempóig feszült a hangulat. Ahogy kezdtem merülni, fordulás után a nyakamba kaptam a lábakat, de az előadás nem könnyíti meg a maratonozást. Nehéz megállni, hogy ne süljön el az ember pár perc múlva. Fél oldali pózban lett vége a második felvonásnak. Ahogy újból észbe kaptam Niki ismét letisztogatott, majd frissítővel kínált.
  • Elszámolás:

    Egy fokkal a pesti átlag felett, de Nikinek sikerült meggyőzni, hogy bőven megéri a dolog, mivel ezért az *** nem egy szokványos pesti **** kapunk
  • Összkép:

    Biztos vagyok benne, hogy ugyan ez az első találkozásunk volt, de nem az utolsó. Egy fantasztikus, szexi, nagyon jó fej csajt ismerhettem meg, és majdnem elfejtettem, de szuperül és hevesen csókol. Niki a nyújtott teljesítményével FELEJTHETETLEN, szinte már ISTENNŐ :)
Happy Massage