• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég korán egyeztettünk, még telefonon a mai találkában. Láttam az oldalon, hogy elérhető és hívtam is.
  • Megközelítés:

    Forgalmas vasúti csomópont mellett rendel én most vonattal mentem. Busz, villamos és volán is van a közelben, ha valaki vidékről jönne.
  • Helyszín:

    A már ismert toronypanel ****szintjén lévő kis kéjkuckó. Most csak ketten voltunk, így a találka teljesen más megvilágításba helyeződött és ezt Brenda többször is említette. Azt azért hozzátenném, hogy ma kicsit nagy volt a forgalom, mert oda és visszafelé is találkoztam emberekkel.
  • Lány külseje:

    Egyszerű fekete ruhában fogadott, elvileg alatta nem volt semmi, de ruhát cserélt amíg fürödtem. Az is fekete volt, de sokkal szelősebb; mert csak itt-ott takart valamit a testéből. Küldőre amúgy egy nőiesen telt alkatú fekete hajú szépség. Nagy cicik és popsi, feszes has és szép hosszú lábak. Ezt mind összeadva megkapjuk Brenda teljes valóját, ami az új képein is látszódik.
  • Action:

    Megérkeztem és a korábban említett okok miatt kód nélkül bejutottam a házba. A liftbe szerencsére, csak egyedül kellett bennem (valami matracot hoztak néhányan). Hosszú út a XV emelet, de egyszer csak felértem. Itt a korábbi emlékek miatt, már tudtam merre kell irányítani a lépteimet; ha meg akarom találni a megfelelő lakást. Ez sikerült, már csókkal fogadott és kedvesen beljebb invitált a hálóba. Vetkőzés közben csevegtünk az elmúlt időről és a hirdetők közti különbségekről, mert van egy-két érdekes élménye neki is. Lefürödtem és visszatérve az ágyon bonyolódtunk egy kellemes csókcsatába. Igazi barátnős, nyelves csókjai vannak és alig bírtuk abbahagyni. Levettem a ruháját és ő belekezdett egy franciába, Jól csinálja a mélytorok is megy, de gyorsan fordultunk 69-be és egymás kényeztetését is elkezdtük. Szerintem ő elment és utána váltottunk és nekiestem az ikreinek és rendesen megdolgoztam, közbe még biztatott is. Újból érezni akarta a nyelvtechnikámat ezért lejjebb vándoroltam és ismét a csodás puncit vettem kezelésbe. kellően fel lehetett izgulva, mert nagyon hamar elment ismét, ha minden igaz. Utána jött a kebelszex, amit mind a ketten élveztünk. Következett a gumihúzás és mögé helyezkedtem és hátulról kezdődött az aktus. Ez egy fenékpaskolásra alkalmas póz, ezért most is ez történt. Paskolgattam, hol gyengébben hol erősebben. Hasra feküdt és tovább folytattam a munkát időnként ráfeküdtem és csókolóztunk illetve az egyik fülével is játszottam egy kicsit. Lefordultam róla és ő nyeregbe pattant. Itt hol a popsiját hol a melleit markolásztam, de az ikrek a számban is jártak. Itt újabb orgazmust ért el, majd leszállt rólam. Gumi le egy kevés francia és most a melleire élveztem. Letisztogatott, utána ittam egy kis frissítőt. Csevegtünk a korábbi négyes utóhatásairól, vannak érdeklődök a beszámolók miatt és átbeszéltük azt, hogy mennyire más volt így kettesben lenni. Majd megkért arra, hogy meséljek egy keveset, ezért elmeséltem azt, hogy miképp kezdtem el lányokhoz járni és mi alakult ki nálam az eddig eltelt idő alatt. Búcsúcsókok majd tipli.
  • Elszámolás:

    A végén történt és az újabb külsejű **** kapta meg most tőlem. Az új átlagot kell letenni az asztalra amennyiben őt választjuk és megéri őt választani, mert képes átlagon felüli élményt nyújtani.
  • Összkép:

    Összességében megérte újból meglátogatni, mert így bebizonyosodott neki, hogy van egy új visszajáró vendége. Szerintem még találkozunk és az idő majd eldönti, hogy mikor lesz az a bizonyos következő.
Happy Massage