• Ashley

  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Valóban 17:30ra volt megbeszélve az időpont, de 17:20kor beszéltünk telefonon,hogy az előtted levő vendég úgy döntött nem eljön hanem házhoz hív.Ezért nem voltam a helyszínen,de mikor veled megbeszéltem a randit akkor még úgy volt nemkell sehova mennem. Ugy gondoltam a 17:00kor elindulok vissza, bőven elég lesz 30 perc egy 10 perces úthoz, de a Hungárián dugó volt, ezután telón beszéltünk ahol elmondtam szükségem lenne még időre (kB 15-20percre)!!! Erre kioktató hangsúlyba közölted, hogy Te ugyan nemfogsz ennyit rám várni.
    Bárkivel előfordul, hogy elkésik, még veled is, de remélem Te több megértést kapsz majd.
    Ettől függetlenül ha egyszer megint erre jársz szívesen látnálak, puszi

  • Egyeztetés:

    Második próbálkozásra vette fel a telefont. Mondta, h aznapra már csak egy időpontot tud adni, fél 6. Ez nekem jó is volt,megbeszéltük, letettük a telefont.
  • Megközelítés:

    Hát a megközelítésre már nem került sor, amint majd ki fog derülni a következő bekezdésben. Amúgy Gyöngyösi utca környéke, könnyen oda lehet jutni BKV-val is, autóval is.
  • Leírás:

    Szóval, fél 6 volt megbeszélve. Mondta, vendéggel lesz, lehet, h nem veszi majd fel a telefont rögtön, amint odaérek. De ne aggódjak, vissza fog hívni, max pár percet kell majd várjak. Én a megbeszéltek szerint el is indultam, már a környéken voltam, amikor 5 (!!!) perccel az időpont előtt küld egy smst, hogy sajnos dugóban áll, nem fog odaérni. Azonnal felhívtam, hogy ez most hogy is van, miért nem lehetett időben szólni, ha már le akarja mondani az időpontot, miért kellett 5 perccel a találka előttig várni. Elkezdett szabadkozni, hogy nem így tervezte meg hogy ne haragudjak, de megmondom őszintén, ezt eléggé kevésnek találtam ahhoz képest, hogy tönkretette az estémet és fölöslegesen átautóztatta velem a fél várost. Bárkinek közbejöhet bármi, de ha már egyszer megbeszéltünk valamit, és azt ő nem tudja tartani, minimum elvártam volna, h ajánl egy másik időpontot vagy egy bármilyen gesztust tesz felém. Ez eszébe sem jutott, uh továbbra is maradtam csalódott és ideges. Alapvetően nem ezért járok lányokhoz, így őt én nem is ajánlom senkinek. A beszámolók szerint már volt egyeztetési problémája mással is, úgy tűnik, eléggé egyénien kezeli a megbeszélt időpontokat.
Happy Massage