• Panni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt láttam az oldalon a hirdetését. VTR egyeztetést és levélváltást is bevetettünk. Előző este pedig telefonon is pontosítottunk. (Megjegyzés: Ez idő tájt éreztem, hogy kezd elmenni a hangom. Így arról is szó volt, hogy mehetek-e egyáltalán. Mivel nem köhögtem, nem tüsszögtem, felajánlottam, hogy egy szájmaszkban leszek végig. Ebben maradtunk, és hogy reggel még csörgök. Részint ébresztem, részint informálom, hogy megyek-e, hisz nem tudhattam, nem leszek-e rosszabbul.)
  • Megközelítés:

    Körúttól 1 perc séta. A Borárostól max. 3 perc. A parkolás a környéken fizetős. Én kora reggeli időpontokban voltam nála, akkor még ingyenes és helyet találni sem volt gond. Nap közben talán már nehézkesebb. A ház előtt, a megbeszélt időpontban tel.-tam és megkaptam a kódot.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház. Lift van, de én lépcsőztem (nem kell túl magasra menni, és nincsenek félemeletek sem). A lakás átlagos. Nem lepukkant, de nem is frissen felújított. A fürdőszobában kád, tusfürdők (8-10 féle) és szájvíz, kis eldobható poharakkal. A kilépő száraz volt, a törülköző tiszta, bár nem az a pihe-puha. A szoba puritán. Franciaágy, szobainas a ruháknak, és egy szekrény, aminek az ajtajain tükör van, ami arra fogékonyaknak hasznos lehet.
  • Lány külseje:

    Alacsony, amolyan kis töltött galamb, nagy, eredeti cicikkel (isteni a fogás rajtuk). Selymes, kreol bőr, formás kerek popsi. Pici poci bejátszik, de az előnyös ruhaválasztás miatt, abszolút nem zavaró. Arcra semmi extra. Kedves pofi, álmatag szemek (persze hogy, hajnal volt, és miattam kelt korán;-) Magas sarkúban, harisnyában, és egy fűzőszerű felsőben fogadott (ami egy sztreccs valami volt, mert később simán lejjebb húzta és kibuggyantak a keblei). Az akció alatt csak a cipő került le. Sajnos most elmaradt az érkezési puszi, viszont felkerült a maszk (nem a szerepjáték miatti extra megspórolása volt a cél;-).
  • Action:

    Érkezésem után bevezetett a tetthelyre. Megbeszéltük, hogy miket szeretnék, levetkőztem, majd türcsit kaptam, és elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor (mivel a lehetőségeim elég korlátozottak voltak) némi kölcsönös simogatás után kaptam egy kellemes mindenre kiterjedő, franciás kényeztetést. Kicsit irányítgatni kell, hogy mit szeretnél, vagy, hogy hogyan szereted, de igyekszik a kedvedben járni, és azonnal teljesíti, amit kérsz. A „kezelés” teljes körű volt, mélytorok, kényszerfrancia, golyók és zacsi és persze a gyengém, Ánusz úr nyelves kényeztetése. Miután így kiélvezkedtem magam, gumit kértem, és egyből a hátsó bejáratot támadtam (tanulva a múltkori esetből, amikor is már a puncijában „elvéreztem”). Itt alkalmaztam egy kis síkosítós, újazásos előkészítést, mert szerencsére igen szűk a Kedves (az ezredes úr, meg már nem olyan kemény legény, mint fiatalabb korában). Itt, gyakorlatilag 3 perc alatt végem is lett. Szilvia segítségével eltakarítottuk a feleslegessé vált „anyagokat”, és elbeszélgettünk erről-arról. A pihenésre szánt idő lejárta után kértem még tőle egy kényszerfranciás NFVSZ-t, amit derekasan teljesített is. Én hanyattfeküdtem, ő a lábaim közé kuporodott, és hol ő diktálta az iramot, hol én. Néha abbahagyta, hogy kicsit szuszhoz jusson, de semmi nyafogás, vagy ellenvetés nem volt. Nagyjából 5 percen át dugtam így a száját, mire elélveztem. (Másnap konkrétan izomlázam volt;-) Azt hiszem az igazi, torokba eresztős francia nem megy neki, hanem érzed, ahogy nekifeszülsz a torkának, ami egy más fajta, jóleső ingert ad a makknak. A vége felé csak én diktáltam a tempót és a fejét is rászorítottam, aminek köszönhetően nagyon begerjedtem, és a végkifejlet igen jól esett. Az utódokat átpasszolta Szilviának. Miután magamhoz tértem a rózsaszín ködből, konstatáltam, hogy időm lejárt, ezért gyorsan felöltöztem és érzékeny búcsút vettem.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag, de mivel sok olyat tartalmaz, ami máshol extra, így nagyon barátinak mondható.
  • Összkép:

    Iringó egy nagyon kedves, odaadó szolgáltató, bőséges repertoárral, és nagyon rugalmas időbeosztással. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage