• Dóri26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jó egy héttel előre beszéltük meg a találkozót, kedves volt a hangja ez biztató volt számomra. Előtte való nap erősítettem meg látogatási szándékomat üzenetben. Mivel rendelkezik sarokkáddal, kértem egy közös fürdést is, illetve érdeklődtem a kis változás iránt. Válaszában mind a kérésemre, mind a kérdésemre felelt, elég gyorsan vissza is írt.
  • Megközelítés:

    Kicsit hosszú sétálva a Hungáriától, főleg abban a hideg időben, de Dóri telefonon irányított, türelmesen, így aztán ha lassan is, de odataláltam, már egész szépen átfagytam, így nagyon vártam a fürdőt, most már kétszeresen is.
  • Helyszín:

    Tömbházi lakás, viszont elég nagy nappalival, tágas előszoba. A fürdőszoba egy kicsit szűkös, viszont a sarokkád teljesen rendben van, összességében ideális hancúrhely.
  • Lány külseje:

    Dóri külsejéről csak felsőfokban lehet beszélni, a testéről csak a tökéletes jelző jut eszembe, szexi fehérneműben fogadott, így a lábak és a popsi már egyből látható volt. Kedvesen kacér volt, így a kezdeti zavarom hamar elillant.
  • Action:

    Mint korábban utaltam rá, közös fürdőzést kértem, miután a kád többé-kevésbé megtelt, hozott kis mécseseket, ami nagyon tetszett. Szerencsére elég szűk a hely a kádig, így puszilgattam a nyakát közben, amit örömmel fogadott, még kérte is. Aztán beszálltunk a kádba, levette a fehérneműt, és feltárult a meztelen igazság. Igazi Bombanő, szobrot kellene állítani neki, csodálatos cicik, feszes gömbölyű fenék. Ahogy beszálltunk, rögtön megmutatta egy kis franciával, hogy nemcsak a teste miatt érdemes felkeresni, aztán befeküdtünk a kádba, csókok (finoman, gyengéden csókol), simogatás oda-vissza, közben időnként szájába, kezébe vette a bájdorongomat, de csak felvezetésként, mindkettőt kiválóan használja. Én ekkor még csak a cicijével tudtam és akartam foglalkozni, nem tudtam betelni vele. Úgy félidőnél járhattunk, amikor a kádban feküdve, jeleztem hogy bele óhajt ülni a farkamba. Így aztán kádból ki, törölközés, és irány az ágy.
    Ahogy elfeküdt az ágyon muszáj volt végigpuszilni a testét, főleg a mellét, közben meg is ujjaztam, amit kifejezetten jól fogadott. Egy kis 69, ezután végigpróbáltunk több pózt is, még az oroszlánosat is. Királyi élvezet volt, végül a kezétől szerettem volna elélvezni, amit meg is tett. Utána beszélgettünk, filmekről, az adminisztráció nehézségeiről, közben pedig szorosan hozzám bújt, bizony nagyon nehéz volt eltávoznom, de ő nem sürgetett, pedig egy kicsit túl is léptük az időt. Remegő lábakkal távoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel először találkoztunk előre ***, kicsit magasabb az átlagnál, de bőven átlagon felüli élmény volt.
  • Összkép:

    Muszáj volt több napot várni, hogy valamelyest földre szálljak, remélve, hogy valamelyest összeszedettebben tudok róla beszélni (vajon sikerült-e), mert valami rendkívüli találkozó volt, szépségénél már csak a hozzáállása volt lélegzetelállítóbb.
    Az egy óra, egy pillanat volt, köszönöm Neked Dóri, Te Szavakba Önthetetlen!
Happy Massage