• Noya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nekem ő volt az óévbúcsúztatóm, a csevijébe beleírtam hogy max 13:00ig megyek, de még ne vegye ígéretnek. Persze 14.00-re tettem a tali időpontját, így jött ki a lépés. Vidám volt a hangja, megkértem hogy abban a ruciban fogadjon amiben a 4-5-6 képeken szerepel, megörült, azt hiszem neki is az a kedvence. A címet kiadta, Marina part. A korlátlanság elhangzott a beszélgetésnél. Na meg a nyelés is, még mindig megvan, csak most nem írta ki.
  • Megközelítés:

    Marina part nem vitás hogy akkor kék metróval a Gyöngyösi megállóig, Duna plázába be, mert hamarabb ott voltam, majd gyaloglás a címig. Az épület ismerős volt korábbi randi okán más valaki miatt, csak az nem jött össze. Pici félsz volt bennem, de amint hívtam hamar felvette, így kétszer ugyanabba a folyóba nem léptem. Jól indult.
  • Helyszín:

    Új építésű épület, elég modern. Most lifttel közelítettem meg, a telefonban is azt mondta hol a lift, azzal melyik emelet. Felérve hozzá ismerkedés a helyszínnel. Előszoba szép rendezett, onnan be a tetthelyre, ott ágy helyett egy masszázsnál látott matracot láttam, a fényviszonyok is masszázs hangulatot árasztottak, égtek a gyertyák. Barátságos, hangulatos otthonos kis kuckó. A fürdőszobában volt szájvíz. Van egy barátnője, de nem sikerült vele összefutnom, később meg jöttek hozzá így minden esélyem elszállt. A barátnője is jó zenéket hallgatott, Noyánál a music FM szólt, a barinő szerintem válogatást rakott be, a barinő zenéjét csak akkor hallottam amikor az elején kimentem a fürdőszobába meg vissza a folyosón.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, a fotókon egyértelműen ő van, nem rejteget semmit, még a tetkók is ott vannak, én megkértem hogy abban a szexi felsőben fogadjon amiben a 6. képen szerepel, nem kértem de gondolatolvasó volt és azt a combfixet is felvette hozzá, a helyszínen mondta hogy ez is combfix csak ilyen aminek nincs vége. Ami még tetszett hogy kérés nélkül azt a tűsarkút is felvette és magán is hagyta, nem bújt ki belőle. A mellek szilikon, élőben ezt kevésbé látni, természetesnek hat, mondta újra szilikonoztatna majd. MILF-nek mondom, de inkább alulról, már ott van, de csak épphogy.
  • Action:

    Azzal indítottunk hogy fürdés után felfeküdtem a masszázsmatracra, ő mellém a szexi ruciban, a felsőt még kértem had maradjon. Az alsó bugyitól gyorsan megszabadult így puncit láttam hamar. Beszéltük mi legyen, a nyelést mondta van, de egy nap mindenkiét nem, úgyhogy szerencsém volt mert benne volt gond nélkül, még az elején lehettem. Egyből megcsókolni még nem mertem, inkább gyors franciás indítás, kiváncsi lettem volna a bő nyálra, mondta majd később, és egy barátnősebb francia jött, majd gumihúzás. Síkosított rendesen, de mondta ezt azért teszi mert **** a sok vibrizés kidörzsöli a punciját, nekem ezzel nincs gondom, így utána behatolás, ő felül, paci és lovaglóban végzett ki. Gumiba elélvezés, sajna abból nincs nyelés, de nem baj, tudtam lesz még rá alkalom.

    Pihi és masszírozás, én őt, imádja, beszédes lány, szeret kommunikálni a vendéggel, mondja már azt hittem el se jössz, azt hittem a csevegés miatt érti és Laaa-nak szól de nem, kiderül csak ma 3-an lemondták a talit, meg azt tapasztalta aki menni akar hozzá az kb egy órával előtte hívja. Én több órás eltéréssel hívtam, rendes tőle hogy számolt velem és hitt bennem és megtartotta az időpontomat. A csevegését ritkán olvassa. Aznap nem is. Fogalma sincs tehát róla hogy én érkeztem. Azóta a csevegésében jeleztem ezt januárban, ottlétünk alatt nem mondtam semmit. Masszázs közben hangolódunk össze, kérem a popóját mert a kis teste felizgat ahogy a farkam a fenekéhez ért felülről. Óvszer, brutális sikosítás rám és magára, vastag vagyok kérdem milyen póz azt mondja neki missziben jobb de mivel én kutyát mondtam legyen az, igazából ilyen vastagság mellett mindegy is. Korrekt, nem hátrál ki a popó elől, be vállalná, sajna mégis elbukom, felpuhultam, mondja tegyük át punciba, remek ötlet visszajövök és meglep egy kellemes pózzal kutyában, odateszi a lábait az én lábaimra, ez nagyon bejön így tolom neki, megint gumiban a vég.

    Tudja sietek dolgozni, a kettőhöz van szokva, megkérdezi akarok e menni tusolni, de mondom még van időnk, úgy kalkuláltam mindent hogy időbe beleférjen az egy óra, kis beszélgetés, már csókolózás, nyelves is, majd jön amiért jöttem, most már nem dugunk, francia lesz a program, popóra nem tartom magam már erősnek, a szájával indít be és élvezek is a szájába, ő pedig lenyeli. Hamar utána csókolózás, előtte óvatosan megjegyzi hogy most nyelte le, még nem szájvizezett, tetszik ez a vadulós lány milyen visszafogott, mondom nem baj, már úgy is lenyelted nem zavar, és most még jobb a csókja, érdekes a lányok mintha jobban akarnának csókolózni mikor sperma van vagy volt a szájukban.

    Szóval három megvan, megnézzük az órát mondom még egy negyedik is beleférhet ígérem nem húzom túl az egy órát,max ha lejárna az időm becsszó abbahagyjuk az eddigiek alapján hisz nekem és megengedi a 4. kört, szájjal ismét, törekszik a mély torokra, a bő nyálas produkció elmarad, egész eddig barátnős bújós kiscica a lány így ebben is megyünk tovább, nem vadulunk. Elélveztet újra és még jött annyi amit lehet nyelni, ez most belőlem nem volt sok. A többség gumiban végezte, de ez miattam volt, rá panasz nem lehet, azt teszi amit csak kérek, igyekszik a kedvemben járni, mosolyog, optimista, jó kedvvel áll hozzám.

    Mikor lejár az időnk még egyből nem megyek el fürdeni, jöttek a barátnőhöz, így várok, közvetlen ajtó mellett vagyok vele, időn túl csókolózunk, bele megy. Ajtó mellett hallható a fürdőszobai hang, ha odaáll hallhatja ki szájvizezik ki nem szerintem. Ez az ajtós jelenet arra is jó hogy látom nincs kiszámolva az idő, nincs rászervezés, hagy időt két vendég közt. Elmondta a vendégszámát, egy nap mennyit fogad, őszinte lány. Talán sok valakinek, mindegy is a lényeg nem tapasztaltam futószalagot, kellő figyelmet fordított rám, így jó aktivistának mondanám.
  • Elszámolás:

    Rendkívűl baráti, ő is tudja, említette is hogy sokan mondják neki ennyi mindennel átlag alatti, szerencsére itt akarja tartani. Pesti átlag, de popó is ALAPban benne. Mesélte a riválisok is felhívják és megérdeklődik és elcsodálkoznak. Szerintem azért van így hogy sok embert fogadhasson, de semmiképp sem futószalag, ez a vád nem érheti részemről. No TP. Rendkívül előnyös. Úgy emlékszem előre. ALAPban volt a nyelés is!!!
    A bőség zavarában el is vesztem, sok mindent nem próbáltam ki vele, elfelejtettem pl. arcra élvezni sokkal több lehetőség van benne mint amit én kihoztam belőle.
  • Összkép:

    Bár vadulós pornós szexet hirdet, nyugodtan kiírhatná hogy nyomokban barátnő feelinget is tartalmaz, esetemben csak ez jött elő, én a vadulós, bőnyálas durva együttlétből nem részesültem, én egy barátnőt kaptam belőle, biztos azon múlik ki mit hoz ki belőle, én ezt váltottam ki és ezt értem el. Szívesen látnám egyszer a vadulós oldalát is, persze így is jó volt. Lényegében mindent teljesített, ami nem volt, az meg az én hibám, lesz okom visszalátogatni, remélem nem változtat az elszámon. Merem ajánlani mert semmi gondom nem volt a hozzám állásával. És mivel nem ismert nem tudta ki vagyok mondhatom alapjáraton ilyen rendes lány. Nem kell attól félni hogy kivételezne.

    A randi után kiállításra ment, 3 hétig kb nem volt, így az írásom teljesen aktuális, körülményeiben semmilyen változás nincs. Ugyanott van és ugyanolyan most is mint a találkozásunkkor. Köszönöm a randinkat Noya. Lehet még barátnőddel közösen rosszalkodunk egyet.
Happy Massage