• Amanda528

  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Nagyon szépen köszönöm..Kedves Gaabor!Itt egy tökéletesen megírt beszámoló...A hetedik.Úgy örülök neki..Egy részletesen kidolgozott kis beszi..Lényegretörő,kedves és egyben humoros is..Nagyon tetszett ahogy a külsőmet leírtad..Az édességbóltos is nagyon jó volt..Az idő hamar eltelt de remélem fogunk még talizni..Puszi..Amanda.

  • Egyeztetés:

    Amandával telefonon egyeztettem. Mivel Az egyik számomra legkedvesebb korosztályba tartozó hölgyet kerestem a részletes szűrő segítségével szűkítettem a kört. A beszámolók és a fotók nyomán tudtam, nagyon nem tévedhetek el. Kérdéseimre intelligensen válaszolt, egy óra múlva a találkahelyet közelítettem meg.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerület közismert állami szervének épületétől nem messze egy a Teve utcára merőleges, ennek megfelelően a nagy Anjou uralkodónkról elnevezett körúttal párhuzamos mellékutcát kellet felkeresnem. Az utcában, a ház előtt volt egy darab parkolóhely, de vélhetően nem gyakori e helyzet. Tömegközlekedési helyzet mondhatni kiváló.
  • Helyszín:

    Maga régi társasház lepukkantnak hat a környék már többnyire felújított, vagy új építésű épületeihez viszonyítva. Amanda lakása viszont messzemenően messzemenően és magas színvonalon felújított. Mondhatni kis ékszerdoboz. A szobából nyíló fürdő zuhanykabinos. kilépő tiszta, törölköző illatos. A szobát a nagy ágy uralja. megjegyeztem, hogy a matraca kitűnően tömött, jól rugózott. Dícséretemet Amanda meglepődve, de örömmel vette. De nem az ágy minőségi tesztje miatt mentem.
  • Lány külseje:

    Amanda a hirdetésben szereplőnek megfelelően 30-as éveiben járó fiatalasszony. Alkata kecses és feszes. A telefonos és későbbi személyes beszélgetés nyomán egyértelműen intelligens nő. Combja, feneke dereka íve, hasa nőiesen áramvonalas. Mellei aranyos körtemellek. Finom szopásra határozott bimbó hegyesedéssel reagálnak. A puncika az egyik kedvencem: jó illatú és ízű, nedvesedésre hajlamos, de legfőbbként kibuggyanó husikás. Egy napig el bírom kényeztetni az ilyen kis ékszert.
  • Action:

    Az érkezésemkor kijött elém és bebocsátott. A szobában tisztáztuk a részleteket, majd elmentem zuhanyozni. A hideg idő miatt jólesett a meleg víz. Közben tovább beszélgettünk. A tisztálkodás után az ágy mellett állva csókolóztunk és simogattuk, puszilgattuk egymást. Nyakán diszkrét, kellemes parfüm illat volt érezhető. Csókja gyakorlatról árulkodik. Kényeztetésemet franciás módon folytatta. Kemény péniszemet bőnyállal, mélyen szopta. A zacsit nyalogatva a környéket sem hagyta ki. Váltás után mellbimbói nyalogattam és finoman szoptam. Sóhajai elárulták hogy a ténykedésem irány megfelelő. Hasa , dereka ívét követve jutottam el kis mézescsuprához, mely már ekkorra nedvesen várt arra, hogy titkait feltárjam. Húsos kis rózsaszirma hívogatóan melegen, kicsit kinyílva várta nyelvcsapásaimat.Nem sokáig várattam alaposan körbenyalogattam. Amanda combját széttárva, kezével szétnyitva kelyhét kínálta magát. Mivel szép és ápolt lány volt vendéglátóm, megkértem üljön az arcomra. Amanda készségesen eleget tett kérésemnek. Ennek megfelelően a lehető legközelebb kerülte élvezetem céljához. Szép kéjesen vonagló vendéglátóm Őszintén élvezte beavatkozásomat és látványosan elélvezett. Magam mellé feltettem, fejét vállamra hajtva nyugodott le. Később ismét franciázni kezdett felkorbácsolva vágyamat. Gumihúzás után hátulról hatoltam belé. Fenekét markolászva, derekát karolva dugattyúztam a szép nőt, oldalról pillantva kuksiztam mellei ringását. Hanyatt fordítottam és szemből, később oldalról tettem magamévá a kis szőkeséget. Amanda végül guggoló pózban ereszkedett meredező hímtagomba. Rám borulva tomporát markoltam és alulról soroztam meg, míg végül hangosan óriásit élveztem. Amanda magában tartva hagyott lenyugodni, nyakamat átkarolva puszllgatta arcomat. Az idő elrepült rövid kitérő a fürdőszobában, öltözködés, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Most sem tértem el szokásaimtól a virágokat előre átadtam. A virágszálak száma kevesebb az általam megszokottól. Az ajándék és a tapasztalt kedvesség nagyon pariban van egymással.
  • Összkép:

    Amanda egy kis tünemény. Az a fajta fiatalasszony, akit meglátsz egy édességboltban és azonnal bűnös gondolatok kezdenek el gyötörni. Nincs elszállva magától. A szexben és az élvezésben őszinte. Sok lány számomra érthetetlen módon szinte szégyelli esetleges elélvezését. Na Amanda nem ilyen! Az őszinte barátnős szex híveinek ajánlom társaságát.
Happy Massage