• Karen

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már próbáltam hívni de nem vette fel.
    Most elsőre sikerült és fél óra múlva már mehettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    A 15. kerületben van a helyszín. Én napi 100-150Km-t autókázom a városban, nekem nem volt gond odamenni.
  • Helyszín:

    Szép, modern, újszerű házról van szó. A környék szegényes de ez a ház full. Nekem nem annyira számít de másnak hasznos info lehet, hogy nem kell az utcán parkolni. Be lehet állni egy zárt garázsba, senki nem látja hol parkoltál le. :-) Bent tisztaság, rend, jó illat, halvány fények úgyhogy minden adott az ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Ápolt, nagyon szép köröm, enyhén barna bőr, látszik, hogy ad magára. Kedves, mosolygós, illedelmes lány és ami fontos nem flegma. A képei alapján kicsit ódzkottam tőle. Előítéletem volt, hogy biztos nagyképű lesz meg sietni fog- nahát pont nem.
    Jó fej, megérdemli a bizalmat.
  • Action:

    Sokkal jobb volt mint amire számítottam! Olyan barátnős is meg kurvás is. Gyors tus után kis dumcsival kezdtünk ismerkedni majd egyre közeleb helyezkedtünk egymáshoz és egy óvatlan pillanatban elkezdtünk csókolózni. Konkrétan csókolózni! Nagyon jó volt, simogatott, bújt, nyögdécselt, mintha igazi szerelmes pár lettünk volna. Eddig "csak" tetszett de ezután nagyon kívántam.
    Szép lassan lecsusszant és franciával folytattuk. Fekve, állva, lassan majd kicsit gyorsabban, tövig bekapva...szuper volt.
    Semmi finnyásság, mélytorok megy neki simán, a fejét is lehet tolni erősen és sokáig, mintha kívánná is :-)
    Ahogy a szép vékony ujjaival megmarkolja a szerszámomat és végighúzza rajta a kezét az elképesztően jó.
    Ezután hanyatt feküdtem és ő nekem háttal fordulva elkezdett lovagolni. Szép formás feneke van, a csípőjébe lehet kapaszkodni, húztam magamra ahogy tudtam. Aztán velem szembe fordítottam és némileg lassítva a tempón kicsit ölelkezve, csókolózva folytattuk. Végig nyögdécselt, lihegett, a lovaglós pózt szerintem jobban szerette. Végül hanyatt fektettem és szemből támadtam.
    Nagyon finom teste van és kifejezetten tetszett a hangos nyögdécselése. Levezetés képpen még egy kicsit dumáltunk, élmény volt vele lenni!
  • Elszámolás:

    Sztenderd *** van de nem volt nálam úgy *** ezért egy kicsivel többet adtam-megérte!
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen csalódtam benne, a képei alapján előítéleteim voltak melyek alaptalannak bizonyultak. A viselkedése, modora minden előítéletemre rácáfolt. Nagyon örülök neki, hogy úgy döntöttem felvhívom és meglátogatom. Mintha egymásra hangolódtunk volna! Voltam már sok lánynál és szerencsére kevés negatív tapasztalatom van de ezzel együtt a nagyon jó is kevés. Nekem nagyon bejött, ő az a nő akiről fantáziálok és várom, hogy mikor mehetek megint hozzá!
Happy Massage