• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Pár csengés után felvette és le is tudtam foglalni egy nem túl távoli időpontot. Minden tekintetben megfelelően útba igazított.
  • Megközelítés:

    A közeli bevásárló központban álltam le, de utólag láttam, hogy így késő délután a ház előtt közvetlenül is lett volna hely. A tömegközlekedés is kiváló, mert a metrómegálló is csak pár lépésre van.
  • Helyszín:

    Egy sztenderd társasházi lakás a semmi különös kategóriából. Viszont a zuhanykabin nagyon pöpec és külön jó pont jár azért, hogy volt a kedvenc tusfürdőm is.
  • Lány külseje:

    Az adatlap fényképei a valóságot tükrözik, így a hirdető nem lehet senkinek zsákbamacska. Timi farmerben és pólóban nyitott ajtót, majd "elzavart" zuhanyozni. Közben arra gondoltam, hogy mekkora öröm lesz levetkőztetni. Mikor visszamentem a szobába viszont már anyaszült meztelenül fogadott. A vetkőztetés tehát elmaradt - tudom: néma gyereknek... - viszont azonnal megcsodálhattam kislányos alakját és marokba simuló melleit, kemény fenekét.
  • Action:

    Nem csak megbámultam, hanem a látás csodáján túl tapintással is leellenőriztam a dolgokat. Rendben voltak :-) Gyorsan megbeszéltük, hogy mire gondolok és kezdődhetett is a pásztoróra a tükörrel szegélyezett nagy francia ágyon.
    Először kézzel fedeztem fel Timi intim területeit, majd végig is csókolgattam őket. Ő közben finoman huzogatta a cerkát és odamászott, hogy szájjal is üdvözölje. Nagyon ügyes volt és a kezét csak arra használta, hogy körmével kapargassa, izgassa a golyókat. Próbálkoztam a csókkal is, de valahogy nem egyezett a technikánk, úgy hogy inkább finom pusziszkodás lett belőle. Ez a petting szerűség sokáig tartott és láthatóan rám nagyobb hatással volt, mint Timire. Ezért gondoltam, hogy térjünk át az aktusra.
    Timire kérésemre rám guggolt, de én mozogtam. Nagyon ügyesen rászorít a szerszámra, úgy hogy igen intenzív élményben volt részem. Igyekeztem elhúzni a dolgot, de egy idő után éreztem, hogy felesleges kiszúrnom magammal és telelőttem a védőfelszerelést. Kis idő múlva Timi leszállt rólam és szépen letisztogatott engem is és magát is. Utána hasra feküdt mellém mintegy jelezve, hogy nem néz ki belőlem többet. Még próbáltam simogatni, de különösebb eredmény nélkül, viszont sok érdekességet megtudtam az állatszeretetéről.
  • Elszámolás:

    Utólagos, a pesti nagy átlag telefonon leegyeztetett mértékében. Szimpatikus volt, hogy a túl nagy csokorból simán *** tudott adni pár szálat. Néhány hirdetőnél ez néha nehézségbe ütközik.
  • Összkép:

    Sajnois nem sikerült megfelelően egymásra hangolódnunk. Szerintem fáradt lehetett, vagy valamiért kedvetlen, de az is lehet, hogy túl nagy elvárásokkal mentem. A többi beszámoló szerint van egy aktívabb, huncutabb, kezdeményezőbb oldala is.
Happy Massage