• Giulia

  • Beküldte:
  • Giulia reagálása

    Szavakat nem találok.....:-)))

    Imádtam olvasni....

    Azért bármennyire hihetetlen, nem mindig érzékelhető, hogy milyen szintű volt a vendég elégedettsége, különösen, ha első találkozásról van szó.
    Én különösen a szavak embere vagyok, így nagyon jó érzés visszaolvasni, visszaidézni magamban is a történteket. Ez utóbbi különösen izgalmas volt.:-)))
    Néha-néha tudom, hogy picit zavarba kerültök, már a bejárati ajtóban "sokk"hatás ér Titeket.:-))), amit valamilyen módon mindenképp szeretek áthidalni.
    Ezért én jobban szeretem, ha nem az erotikával indítunk, hanem kicsit egymásra hangolódunk, de ez esetben nem jelentett külön nehézséget, azt hiszem hamar egy hullámon lettünk.
    Ennyi gyönyörűséges jelzőt még soha nem kaptam. Ez talán egy kicsit túlzás, nem?:-)))

    Nagyon köszönöm, hogy időd volt rám, és várlak örömmel máskor is!
    Puszi,
    G.

  • Egyeztetés:

    Vasárnap delelőt gondoltam felhívom hátha szerencsém lesz és lett. Nagyon kedves volt a telefonban, korrektül tájékoztatott mindenről, amire kíváncsi voltam. Már a hangja is nyugalmat-diszkréciót sugárzott, elég hosszasan elbeszélgettünk mire sikerült a megfelelő időpontot megtalálni, amiben nagyon rugalmas és készséges volt.
  • Megközelítés:

    A tett hely az ezen az oldalon járatos kollégáknak bizonyára már nem ismeretlen Marina part, aki nem ismeri az gps. segítségével gond nélkül oda fog találni. Autóval, főleg hétvégén nagyon könnyen megközelíthető. Sajna tömegközlekedési infókkal nem nagyon szolgálhatok, igen ritkán veszem igénybe ezt a közlekedési módot, de az internetnek hála ez ma már per perc alatt kideríthető.
  • Helyszín:

    Mindenképpen új építésűnek nevezném a házat melynek egyik kis lakásában található a gyönyörű Giulia. Az instrukciói alapján hamar megtaláltam a bejáratot a tovább haladáshoz viszont szükség volt még egy kapu kódra és némi információra, hogy Giuliát személyesen is üdvözölhessem. Természetesen ezeket mind megkaptam.
    A lakás már amennyit én láttam belőle nagyon rendben van tisztaság és rend jellemezi. A fürdőben kád zuhany függönnyel és számos tusfürdővel. Az egész hibátlan akárcsak Giulia!
  • Lány külseje:

    Ha azt írom, hogy gyönyörű akkor még nem mondtam semmit sem. A fotók már sejttetik, hogy mire számíthat az ember, de amikor ott állsz, előtte akkor elakad a lélegzeted. Fantasztikusan néz ki, aránylag magas, sportos, vörös hajú, barna bőrű (szolizott) boszorkány. Az egyből látszik, hogy sokat sportol ez később a beszélgetés során ki is derült, de ha nem beszélünk róla akkor is látszik, hogy törődik a testével, megjelenésével. Érkezésemkor egy fekete átlátszó felsőt viselt melyből egyik mellbimbója hívogatóan kikandikált biztosan „ő” is az érkező vendégre volt kiváncsi mint vendéglátóm hűséges négylábúja, aki szintén ott sertepertélt körülöttünk. Innentől kezdve nem is nagyon tudtam máshová nézni. Volt még rajta egy kis fekete tanga, aminek a látványa még jobban elhomályosította az addigra jócskán elveszített tisztán látásomat. Itt már nagyon éreztem, hogy jó helyen jó kezekben leszek.
  • Erotikus masszázs:

    A cipő és kabát levétele után üdvözlésként puszi majd ismerkedés. Masszázspaddal ellátott szobába kísér csodás vendéglátóm ahol üdítővel és kávéval kínál. A szoba szépen ízlésesen van berendezve kanapé segít a levetett ruhák tárolásában. Közben kapok egy törölközött azzal, hogy amíg a kávét elkészíti én is készüljek el. Én már a látványtól el voltam készülve. Fürdés után friss kávéval a kezemben derekamon törölközővel folytatódik az ismerkedés de úgy, hogy Giulián már csak falatnyi tangája van, áttetsző fekete felsője láthatatlanná vált. Hogy mikor és hogyan szabadult meg tőle azt nem tudom pedig folyamatosan őt néztem. Húúú azok a cicik azok a keményen álló bimbók azok, azok mindent visznek. Még jó hogy ittam egy kávét és az így bevitt koffein miatt nem ájultam el, mert a vérem miatt, ami nagyon gyorsan alsóbb régiókba áramlott már összeestem volna. Rá bízom magam Giuliára aki masszázzsal kezdi a programot. Van lehetőség felvezetésre és levezetésre is de én bízom vendéglátóm tapasztalatában és a masszázs levezetés kombóra szavaztam. Nem bántam meg! A masszázst egy szál tangában végzi, amit a sarokba jó szögben elhelyezett tükörben végig mozizok. Annyira csodálatos látvány, ahogyan egy bombázó kényezteti a testem, hogy szinte teljesen megszűnik a külvilág csak Giulia hangját hallom és gyönyörű testét látom. Olajjal masszíroz, ami nagyon alapos, szakszerű és kivált képen üdítő, frissítő hatású. A lábaknál kezdte, melyeket alaposan átmasszírozott főleg a vádlimat majd így haladt egyre feljebb és feljebb. Szuper kezei vannak, amik nem csak most nyújtanak kiemelkedő élvezetet, hanem később a levezetéskor is. Közben beszélgettünk mindenről, ami éppen eszünkbe jutott, intelligens, okos rendkívül tapasztalt hölgy élmény vele társalogni. Élveztem minden pillanatát a masszírozásnak.
  • Levezetés:

    A masszírozás végén egy halk suttogás jelzi a fülemben, hogy ideje megfordulni, mert hát bizony a másik felemen is van még teendő. Felül velem szemben a masszázs padra majd kéri, hogy olajozzam be melleit és itt kezdetét veszi a levezetés miközben engem kiver a víz azoktól a mellektől. Mondanom sem kell, hogy mind ezt nagyon nagy örömmel és még nagyobb élvezettel teszem. Hihetetlenül kemények az ikrek és még hihetetlenebbül állnak azok a bimbók szinte az egész találkozás alatt meredten figyeltek. Nagyon jó érzés volt szét kenni az olajat a testén közben érezni finom, bársonyos bőrének puhaságát, feszes izmainak keménységét. Közben Ő kicsit hátrébb csúszik a padon és bele kezd egy isteni franciába. Amit hol lassan érzékien, hol pedig vadul szinte pornós módban csinál, miközben szemedbe nézve csekkolja művészi tevékenységének eredményét. Izgató száját időközönként felváltja még izgatóbb keze ilyenkor finom kis ujjaival, tenyerével érinti, legérzékenyebb testrészemet közben szájával a heréket puszilgatja, nyelvével simogatja. Aztán egy hirtelen, de nagyon kellemes ritmusváltással már egy köpködős vad pornós szopásnak vagyok az alanya. Érzem, hogy közelit a vég ezért kérem, hogy forduljunk 69-be amit készségesen teljesít. Férfiember számára csodálatos látvány tárul a szeme elé illatos, finom punciját kényeztetem ahol csak érem. A reakciókból úgy vettem észre, hogy kedvére való az e féle játék, de sajna arra már nem maradt időm, hogy orgazmusig eljuttassam, mert közben elért a vég. De legközelebb ismét megpróbálom az biztos. Giulia olyan tempót diktált, amit már nem bírtam szusszal és megadtam magam. Mire magamhoz tértem addigra Giulia szépen letisztogatott és hagyott még egy kicsit lenyugodni. Fürdés után még egy kis csevegés és elszámolás és irány a nagyvilág.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a fürdés és felöltözés után történt. Teljesen korrekt *** egy átlag feletti ****. Nem tapasztaltam se óra nézegetést, se siettetést.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam nála örülök, hogy aznap rá esett a választásom. Azoknak ajánlom, akik a külső mellett, a minőségi tartalmat is kívánják, hiszen Giulia egy nagyon szuper szolgáltató, aki nagyon oda figyel a minőségre. A beszámoló besorolása csak a rangom miatt jó fokozatú sajna nem adhatok magasabbat pedig nagyon szeretnék. Kedves Giulia köszönöm ezt a felejthetetlen délutánt!
Happy Massage