• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Jártam már nála, és visszavágytam. Kihasználtam, hogy ajánlásaim száma meghaladta Nóra limitjét, és online támadtam. A VTR kiváló lehetőség, hogy különféle kívánságait is kifejtse az ember pl. fogadóruci, fényviszonyok, stb., amelyek a telefonbeszélgetés során esetleg elfelejtődnének. Például egyértelmű, hogy mennyi időre megy az ember.
    Szóval kb. öt napra előre foglaltam időpontot, és még aznap pozitív visszajelzést kaptam. A különleges kívánságaimra is. A randiig mindennap váltottunk üzenetet. Kellemes felvezetés. Már nagyon vártam, hogy eljöjjön az én időm.
  • Megközelítés:

    A térkép majdnem pontosan jelzi, de persze nem a Mammutban található a kéjlak. A Millenárishoz közelebb is van egy picit. Az utcai parkolás rémes, de a Mammutban mindig van hely. A tömegközlekedés kiváló, csak egy ugrás a Moszkva tér.
  • Helyszín:

    Nem toronyház, de lift van. Innen kilépve nyitott erkélyfolyosón közelíthető meg a tetthely.
    A lakás átlagos, de jó állapotú és tiszta. A fürdőben kád, tusfürdőhegy (illatmentes is), zuhanyfüggöny, száraz kilépő, nedvszívó törcsi. A baszobában franciaágy bőrkárpit fejtámlával, kisasztal és fotel a cuccoknak, redőny, hangulatvilágítás, kérésemre emelt fényerővel.
  • Lány külseje:

    Ha nő lennék, ilyen testet szeretnék. Gyönyörű lány. Középtermetnél hajszálnyival magasabb, karcsú, vékony, de nem sovány. Mindenből annyi és ott, amennyi és ahol pont jó. Kimondottan szép arc, fekete szemek, hosszú, fekete haj. Közepes méretű, kifogástalan alakú, a legkevésbé sem gravitáló, nem is kemény, nem is lágy cickók, kényeztetésre azonnal reagálnak. Pici, kemény popsi, hosszú combok, abszolút borostamentes babapunci. Csodálatosan sima bőr. Nem tudom, hogy rásegített-e némi szolival természetes barnaságára, nem hiszem. Pár ízléses, nem feltűnő tetkó. És sok-sok édes mosoly! Magától is. Kedves lány.
    A hangja érdekesen rekedtes, talán mert régebben dohányzott. Kértem is az egyeztetés során, hogy intézze úgy, hogy ne érezzem rajta, megnyugtatott, nem fogom. Valóban nyomát sem éreztem.
    Itt jegyzem meg, hogy odafigyelt előzetes kívánságaimra, és ő az első lány, aki mindet teljesítette is, nem csak ígérte.
    Higiéniája kifogástalan.
  • Action:

    Fehérneműmentes fogadórucit kértem. Decens miniruhában fogadott, amely azonban minden domborulatát kiemelte. Első pillantásra megvett. Meg akartam lepni, így érkezés előtt szájvizeztem, hogy rögtön lesmárolhassam. Nem leptem meg, magától értetődő természetességgel simult hozzám, és csókolt vissza. Ezzel el is voltunk egy darabig. Közben kicsit kalandoztam a ruci alatt, hát, ez biztosan csak az én élvezetemet szolgálta, mert igencsak hideg lehetett a kezem, de Nóra a legcsekélyebb jelét sem adta nemtetszésének.
    Lecuccoltam, és a fürdő felé vettük az irányt. Nem tudtam megállni, hogy jeges mancsaim dacára ne saját kezűleg hámozzam ki Nórát – szó szerint – csábos rucijából. Szép lassan, sok simivel, puszival és mély, nyelves csókokkal. Aztán megtisztálkodtuk egymást, a higiénia helyett az erotikára helyezve a hangsúlyt. Nóra szép, hosszú fekete haja habos, majd vizes lett, de nem bánta. És amikor már majdnem végeztünk a tus alatt, jött az est (első) fénypontja. Kiderült, hogy Nórának remek a memóriája, pontosan emlékezett első együttlétünk részleteire, és hogy mi tetszett nekem. Tudta, hogy mit szeretnék, és készségesen kedvemre is tett. Első alkalommal egy szűk zuhanyfülkében szorongtunk, most a tágas kádban én is jobban hozzáfértem Nóra testéhez, miközben ő guggolva kényeztetett. Cickóival a markomban lett végem. Nóra nem kapkodta el, rendesen megszabadított minden fölösleges csepptől.
    Kicsit még tisztálkodtam külsőleg, miközben ő belsőleg, majd a szobában folytattuk a simi-csók partit. Rajtam volt a sor, igyekeztem alapos munkát végezni, édes partneremnek nem sok testrésze maradhatott kényeztetetlen. Amúgy is nagy kebelbarát vagyok, de Nóra ikrei teljesen megbabonáztak. Ha időnként el is szakadtam tőlük, hogy a trópusokat is felderítsem, vissza-visszatértem hűségesen. Ajkaihoz és nyakához nemkülönben. Nyakának íve és csókjainak íze magával ragadott. Akárhogy is fordultam, helyezkedtem közben, Nóra mindig megtalálta a módját, hogy valamely, a keze ügyébe eső testrészemet cirógassa, simogassa. A kebleknél különösen sokszor, a puncinál pedig különösen kitartóan tevékenykedtem, melyet Nóra sok simogatással, majd egyre gyorsuló lélegzettel, végül heves testmozgásokkal jutalmazott. Pedig egyik kedvencem, a manuális birtokba vétel még csak ezután következett. Szintén meglehetősen szorgalmasan műveltem. Mondhatni teljesen belefeledkeztem Nóra csodaszép testébe. Annyira, hogy jól elszállt az idő, mire észbe kaptam.
    Mások ilyenkor már fürdeni küldenének, de Nórát nem kellett kétszer kérni, hogy lovagoljon meg. Egy pillanat alatt kerített gumit, észre se vettem, már rajtam is volt, és a franciás felvezetést mellőzve hipp-hopp nyeregbe pattant. Leírhatatlanul csodálatos látvány volt a teste, különösen a cicik, lovaglás közben. Tényleg sietni kellett (nem Nóra sürgetett, nekem volt dolgom), így nagyon nehezen hangolódtunk egymásra, kicsit összevissza mozogtunk, de azért összerázódtunk. Annyira, hogy összetapadva fordultunk át papásmamásba. Végül kutyusban döngettünk a végkifejletig. Mondanom sem kell, hogy az aktus szekció már kizárólag énrólam szólt (mea culpa), de sem ekkor, sem korábban nem volt szükség egyetlen csepp síkosítóra sem.
    Hiába kellett már sietnem, csak nem bírtam elszakadni Nórától, így kértem, hogy ismét fürcsizzünk együtt. Kézenfogva vezetett végig a jól ismert útvonalon a fürdőszobába, és nem habozott összehabozni elől-hátul, de legfőképpen ott, ahol a legjobban összemocskoltam magam.
    Tökéletes levezetés lett volna, ha…, ha ezután nem jött volna a ráadás: Meztelenül kísért az ajtóig, ahol ismét egymásnak estünk mint két kamasz a lépcsőházajtóban. Cicipuszival és cicisimivel szoktam búcsúzni, de most a simikből Nóra szinte minden testrészének kijutott, nem annyira puszik, mint inkább igazi csókok közepette. Búcsú ennél édesebb és ennél fájóbb nemigen lehet.
  • Elszámolás:

    Átlagcsokrot helyeztem el a gönceim hűlt helyén, mielőtt az előszoba felé vettük volna az irányt.
  • Összkép:

    Nóra, bár viselkedését tekintve csendes és visszafogott, mégis igazi partner, aktív résztvevő a szexben. Nem mindent vállal ugyan, de amit igen, abban nagyon benne van. Semmitől sem húzódozott, és kereste, hogy hogyan növelhetné az élvezetemet. Három módot tudok erre: Ismételni, ismételni, ismételni…
Happy Massage