• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonban nagyon kedved, elsőre felvette tájékoztatott és indultam is.
  • Megközelítés:

    13 ker marina part, autóval könnyen megtaláltam, parkolás is simán ment a ház közelében.
    Szerintem tömegközlekedéssel sem lenne gond odajutni, max pár perc séta.
  • Helyszín:

    A lakóparkban megszokott igényes lakás, a fürdő tiszta (több tusfürdőből lehetett választani). A szoba félhomályban, nagy tükörrel és egy matraccal.
  • Lány külseje:

    A képeknek tökéletesen megfelel,arca nekem bejön.Elég magas(bár valami vastag talpú cipőben volt), hosszú szép combokkal a cicik is is mint a képeken, tehát szépek. Nagyon csinos szexis ruhában fogadott, itt már örültem, hogy jól választottam :)
  • Action:

    A szobába bekísért egyeztettük a részleteket aztán mentem is zuhanyozni. Amikor végeztem ő is eltűnt pár percre de sietett szóval nem volt kellemetlen. Hosszú francia programot kértem, popsi kényeztetéssel és popsival egybekötve. Szeret beszélgetni, és mivel én is beszélős vagyok ( feltéve ha olyan a partner) így több dolgot is megtudtunk egymásról. Majd szépen lassan rátértünk a programra. A franciája szerintem világbajnok. Hosszan mélyen tünteti el, ez a bő nyálas köpködős :) Aztán már azt vettem észre hogy rendesen dugom a száját amit nem hogy bírt, hanem még tolta is rá a fejét. Nem vagyok hatalmas méret, de azért az átlagtól nagyobb és simán eltüntette. Nagyon durván jól csinálta, alig tudtam visszafogni magam, hogy el ne menjek. Aztán ahogy korábban megbeszéltük előkerült a játékszere ( 2 volt egy nagyobb és egy kisebb) amivel francia közben szépen elkezdte izgatni a fenekem, majd síkosító után belém is tolta. Akkorát élveztem a szájába, hogy csillagokat láttam. A franciát nem hagyta abba még hosszú másodpercekig kényeztetett. Imádtam :)
    Kis szünet következett, ismét beszélgettünk egy jót majd amikor már éreztem hogy kész vagyok az újabb menetre egyből popsival kezdtünk. Síkosító és már tehettem is be. Kutyusban toltam, nagyon finom szűk popsija van. és szerintem tényleg szereti ha jól megdugják. A matrac mellett lévő tükörből pedig tökéletesen láttam, ahogy ki-be járkál a farkam a popsijában. Kb 10 percig ha bírtam és hatalmasat élveztem benne. Kértem maradjunk még így mert ez a pillanat nem múlhat el :D Nevetett :)
    Szerintem jó negyed órával az 1 órát is túlléptük, de egy szóval sem említette.
    Ezután letörölgetett, én el zuhanyozni puszi és tipli.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor egyeztetés után egy kis asztalra letettem, teljesen a pesti átlag. Mivel a popsi alap, így felettébb megéri szerintem.
  • Összkép:

    Noya vér profi, nagyon ért ahhoz amit csinál, de ezek mellett szerintem rendkívül szexis és értelmes nő. Nagyon jó beszélgető partner is. Örülök, hogy őt választottam hosszú idő után, és biztos vagyok benne hogy még meglátogatom. Abszolút pozitív volt minden vele.
Happy Massage