• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel 10kor hívtam, épp végzett a konditeremben, így nem volt neki alkalmas. Kérte, hívjam 1 óra múlva. 11kor hívtam, sajnos csak 13 órai időpont volt jó neki, így ebben is maradtunk ( a 12őt prferáltam volna).
  • Megközelítés:

    Amfiteátrumhoz közel, parkolás könnyű volt (szerencsémre volt egy hely ) 50 méterre álltam meg. Fizetős hely. BKV-t nem tudom, de most készült el a fonódó vili, biztos sokat segít.
  • Helyszín:

    Teljesen megfelelő, újépítésű kégli, fürdő maximálisan OK, tusfürdő legalább 3-4 fajta volt, szájvíz is 2féle. Maga a tetthely tágas, franciaággyal. Nagy nappaliból nyíló kis szoba, szerintem akkor egyedül volt. Oldalsó szekrényen a tükör segíti a vizuális kielégülést.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, pici, kecses, formás. Amit kiemelnék az az arca, mosolya. Fősulis évekre emlékeztet, kb. Így néztek ki a legjobb csajok az évfolyamon. Bőre egyenletsen szép barna, kisebb tetkókkal. A szemeiben el lehet veszni... Nagggyon sexi!
  • Action:

    Sietnem kellett vissza melóba, így 30 perc lehetett csak (ezért írtam fentebb h sajnos 13 óra volt jó neki, nem előbb). Fürdés 3 perc alatt, sexi fehérneműben várt, amiben ajtót is nyitott. KF extra és nem is nagyon szereti, ezért az előjáték egyoldalú volt, az ujjazás meg sajnos szóba sem jöhet. Franciája heves, nem mély ( de nem is ígéri), de közelít hozzá, igazán élveztem.
    3-4 perc után kértem a gumit, bekente sikosítóval, majd beleült félig oldalt, félig háttal.. Isteni a teste, igazi kis gazella. Hamarosan ütemesen kezdett mozogni, majd hátulról folytattuk. Innen is remek látvány, viszont a keménységem - talán a sietség ( meg hogy bármikor hívhatnak a melóhelyről) plusz talán a nem elégséges előjáték miatt -nem volt az igazi. Gumi le, szájjal felkeményített majd gumi fel, és még 5-6 perc reszelés következett. Végül gumi le, még jó pár percig élveztem a franciáját, közben símogattam sexi testét. Időm a vége fele járhatott, így arcra/szájra élvezés lett a vége.. Nem sietett, hagyott lenyugodni. Írhatnék többet, de szerintem felesleges, tanulság, hogy kutyafuttában nem érdemes beszúrni ilyen találkát - legalábbis nekem. Amira egyébként is 1 órát érdemelt volna.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint. Akciós napok voltak, teljesen jutányos volt. A KF viszont nincs az alapban, ezt lényeges megemlíteni.. A végén egyenlítettem ki, mivel a kabátomban az előszobában hagytam a ***. Nem volt belőle gond.
  • Összkép:

    Amira mindent megtett, miattam nem lett ez a találka hibátlan. Még nem említettem, de teljesen laza, jó fej, azonnal lehet vele hülyéskedni, gyorsan oldódik a hangulat. Ajánlom bátran a picur karcsú lányok kedvelőinek.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2016-01-18 18:40:54
Happy Massage