• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ashley reagálása

    Szia :) imádtam a veled töltött időt :D még most is nevetek ha arra a bizonyos focisták által is megirigyelhető fejelésre és a beszorult úszógumira gondolok :) várom a holnapi talinkat is, millió csókom

  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül ment, elsőre tudott időpontot adni.
  • Megközelítés:

    BKV-val könnyen megy, kb. 2 perc sétára van a 105-ös, ill. a 3-as metrő megállójától is az épület.
  • Helyszín:

    Egy régi építésű házban található a lakás, liftet nem láttam, hogy van-e, de sok lépcsőzést nem igényel a dolog. A lakás maga egy kicsit szűkös a tetthelyet leszámítva, szóval álló dákóval figyelni kell, hogy bele ne akadjon az ember a dolgokba. A fürdő is kicsi, de mint kiderült két ember kényelmesen elfér, ha nagyon akar :) A célnak megfelel minden, különben is ha a cicik előkerülnek, úgysem érdekli már az embert más.
  • Lány külseje:

    Fehérneműben fogadott, úgyhogy gyorsan egyértelmű volt, hogy őt látni a képeken. A képek a testalkatát nagyon jól visszaadják, nem éri meglepetést az embert, a keblek fenomenálisak, nem is tudtam róluk leszállni, amíg ott voltam. A haja egy kicsit más, *****elég vad(ító) külsőt eredményez, ami számomra nagyon kellemes meglepetés volt.
  • Action:

    Már a fürdés előtt egy kicsit gerjesztett egy nagyon finom csókkal és tapival, gyors zuhany után berohantam a szobába, ahol már meztelenül várt, sokat nem is kellett beszélni, nekiestem, tudtuk mindketten egyből mit akarok :) Aktívan csókol, nem húzódik el, jól alkalmazkodott mindig az irányításomhoz. Letérdelt elém és egy kellemes franciával bekeményített (habár sok szükség nem volt rá), játszott kicsit a zacsival is, jól esett nagyon. Ezután fölpattantunk az ágyra, ahol szórakoztam még egy kicsit a cicikkel, ami érezhetően jól esett neki majd szépen lassan lentebb tereltem a témát, amit szintén díjazott, nekem is kellemes volt kényeztetni őt. Jó illatú, nyalakodásra ingerló kisugárzása van minden porcikájának. Amikor már úgy éreztem, hogy kezdek lyukat fúrni az ágyba, akkor előrántottuk a "munkaruhát", és először misszionáriusban toltuk egy jó darabig, közben további cicimasszázs és csókok, eközben ment el először, ha minden igaz. Átváltottunk kutyusba, majd szépen lassan ráfeküdtem hátulról, és egy jó darabig ebben a pózban voltunk. Amikor már éreztük, hogy közel a vég, megfordult és a cicikre küldtem a csomagot. Mivel általában egylövetű vagyok, itt úgy gondoltam, h kicsit pihegünk aztán tipli, de aztán a közös zuhany közben villámgyorsan újraébredtem, és lévén, hogy volt még időnk úgy voltunk vele, hogy kár lenne ennyiben hagyni a dolgot, szal gyorsan vissza az ágyba, gyors bemelegítés és a második gumit is felhúztuk. Ismét én voltam felül, és ismét fantasztikus volt, szerintem elment másodszorra is :) Ezután ő kéredzkedett felülre, de miután elkezdtünk döngetni, történt egy Zidane-Materazzi afférra emlékeztető incidens (beismerem, rosszul mértem fel az Ashley kitűnő adottságaiból eredő szokásosnál kisebb mozgásteret a fejemnek), amitől úgy elkezdtünk mindketten röhögni, hogy már nem tudtunk visszarázódni, meg az idő is lejárt, úgyhogy fájó, és további csókokkal tarkított búcsút kellett vennünk.
  • Elszámolás:

    A végén szó nélkül az asztalra, egy picivel az átlag feletti, de bőven megéri.
  • Összkép:

    Bevallom őszintén, nekem ennyire még sosem volt meg a kémia egy szolgáltatóval sem, nagyon könnyen ellazultam, ő is bírta a fejem, szóval nehéz objektív véleményt írni az együtt töltött óráról. Ashley végtelenül kedves, fantasztikus fizikai adottságokkal rendelkezik, jó beszélgetőtárs, őszinte a szexben és tudja mi kell az embernek, nagyszerű élményt nyújtott és már foglalom is a következő időpontot :)
Happy Massage