• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Mit is mondhatnék, szimpatikus embert ismertem meg személyedben aki elnyerte a tetszésemet! Nem vagy egy beszédromboló az biztos, jól áll neked ahogy komolyan, kedvesen, közelítesz a dolgokhoz. ;) Még az is lehet ha meglátnálak valahol, pl.: akár az utcán, visszanéznék rád, hogy észrevegyél :D:D
    A program ami mellett döntöttünk az élmény volt a javából, és annak a tapasztalata, hogy mindketten részei és alkotói vagyunk egy folyamatnak, miközben magunk is alkotunk ezt...azt ha eljön az a perc amikor egybe fonódhatunk. Így lesz tökéletes az első randevú ;)
    Nagyon szeretném megköszönni, hogy nem mondtál nemet arra ami adott volt :) További sok, számodra tündéri lányokat amíg másol járnál! Én közben várom a ráadást :) ;)))

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette. Rákérdeztem, hogy mit mikor lehetne, ő kedvesen elmondta a lehetőségeket és megbeszéltük az időpontot. Ő kezeli a telefont.
  • Megközelítés:

    Flórián tértől nem messze, nagyjából 5 perc séta. Én simán megtaláltam a címet, bár egy kicsit trükkös, ez tény és való. Én gyalog voltam, de autóval sem lett volna gond, volt parkolóhely.
  • Helyszín:

    A környékre jellemző panellakás egyik alsóbb szintjén rendel Angi. Amit láttam a lakásból az rendben volt. Tágas szoba, franciaággyal és masszázsággyal, hangulatvilágítással stb. A fürdő is okés, de az a fránya zuhanyfüggöny itt is hiányzik.
  • Lány külseje:

    Selymes bőrű, szép arcú, kerek fenekű istennő, formás szilikon cicikkel. A képek a valóságot tükrözik, talán hasban egy kicsit erősebb a valóságban, de nem vészes.
  • Action:

    Megbeszéltek szerint megérkeztem. Egy csinos fekete fehérneműben nyitott nekem ajtót, majd kedvesen beinvitált. Frissítővel kínált, majd megbeszéltük a további történéseket is. Kaptam egy törölközőt és egy útbaigazítást a fürdő felé. Fürdés után, már a szobában várt és javasolt nekem egy érzéki masszázst, amit én készséggel el is fogadtam. Az ágyon hasra feküdve élvezkedtem, ahogy Angi teljes testemet bekente olajjal. Finoman masszírozott, közben beszélgettünk. Néhány perccel később már előkerültek azok az isteni cicik is a melltartóból és a kezei mellett az ikreket is bevetette. Természetesen ennek hatására igen csak kezdett kellemetlen lenni ez a póz, ugyanis az ágy nem engedett utat törni annak aminek kellett volna, így gyorsan megfordultam. Angi gyorsan kezelésbe is vett, előbb kézzel és a cicikkel, aztán a szájával. Nem sok kellett a gumihoz, úgyhogy az is felkerült. Maradtam fekve, Angi pedig beleült. Leírhatatlan érzés, mikor a forró, szűk punci lassan bekebelezi a velem egykorút. Egy kis vágta után fordultunk kutyapózba. Feszes fenekét markolászva toltam neki, de sajnos hamar végem lett. Elég rövid menetre sikeredett, de élvezeti értéke így is kiemelkedő volt. Akció után egy kicsit még beszélgettünk, aztán elmentem lemosni magamról az olajat és tipli.
  • Elszámolás:

    Korrekt, annyi amennyit a telefonba is mondott. Előre adtam, ahogy szoktam. Az ajándék a pesti átlag felett van egy leheletnyivel.
  • Összkép:

    Jó volt. Végig kedves, nevetgélős volt. Az órát nem nézte, így összességében még egy kicsit túl is léptük az időt. Én ha tehetem, a jövőben visszamegyek hozzá!
Happy Massage