• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Legutóbbi találkozásunkkor abban maradtunk, hogy a 2015-ös naptári évben, vagy jövőre látogatom meg. Utóbbi maradt, amit a mai nappal szinte gördülékenyen tudtunk leegyeztetni és megbeszélni, telefonon. Hogy biztosra menjek, időpont megerősítést is nyomtam.
  • Megközelítés:

    BKV-val a legtökéletesebb volt számomra, ideális helyen található Nikike 'munkahelye'. A busz a háztól nem messze tesz le, körülbelül 2 perc séta a kuckóig.
  • Helyszín:

    Újbudai panel és annak is a *** emelete. Otthonos, nyugis és természetesen rendezett lakás. Panelhoz méltó fürdő (kicsi), de a célt bőven megteszi. Temérdek mennyiségű tusfürdő, lehet válogatni bőségesen. A tetthelyen pedig kényelmes francia ágy várja az ember fiát.
  • Lány külseje:

    Ugyanazt tudom elmondani, mint legutóbbi találkozásunk alkalmával - nem csalókák a képek, a képen szereplő hölgy fogadott! Sokkal szebb, mint a képeken, a mosolya és incselkedése valami fenomenális. Tetőtől talpig nagyon-nagyon rendben a drága Nikikeee :)
  • Action:

    A liftből kiszállva már egy félig nyitott ajtó fogadott. Tudtam, hogy az ajtó mögött fog várni "sunyiban", de azért viccesre fogva a figurát kopogtam halkan, mire az ajtó mögül köszönt, mint mindig cuki hangon és, ahogy sejtettem - ott lapult Niki. Kettő-kettő puszi köszönésképpen és aztán irány a szoba.
    Szobába bevonulva felidéztük az óévet, hogy kinek, hogy teltek az ünnepek és mi járatban vagyunk azóta. Ezt követően egy illatos törcsit kaptam, amivel elindított tusizni.

    Visszaérkezésem után még a törcsi rajtam volt, rákérdeztem, hogy "szabaduljak tőle?" Mire Niki csak az ujjaival mutatott valami igéző szempárokkal kísérve, hogy oda mellé, azonnal törcsi nélkül! Nem is voltam ellene. Közben rákérdeztem, hogy "hol hagytuk abba tavaly?!" - mire gondoltam egyet, hogy majd kezdeményezek, szépen ledöntött az ágyra. Esélytelen voltam. Majd hozzátette - "valahol itt". Mondanom sem kell, nem ellenkeztem. Megadtam magam és elindult a kényeztetés. Tudtam már, hogy mi fog következni, de azért ahogy múltkor is mondta, "most pedig beszélni fogok hozzá" - elkezdett játszani a velem egykorúval. Most kivételesen olaj nélkül vitte végig a mellszexet, amit még a mélytorkos, bőnyálas franciával egészített ki. Nem is bírtam sokáig, meg is locsoltam Incit és Fincit.

    A folytatásban letisztítottam magam és újból rendbe szedtem magam a fürdőben. A 'pihenő' alatt olajos hátmasszást kértem, amit készségesen teljesített. Ez idő alatt beszélgettünk errő-arról, hétköznapi dolgokról. Ismét találtunk valami kicsi közös pontot.

    Miután végetért a masszás, újra beszélni kezdett az Öcskösömhöz. Fel is húzott, de úgy, hogy előtte rájött és megtudta, hogy hol van a "bekapcsoló gombom" (Niki szavaival élve) - cirógatott és csikizett. Hozzámbújva, csókolózva faragott keményre. Elmondása szerint az olaj, az már "olaj volt a tűzre", hiszen újra kemény lettem. Volt olyan pillanat, hogy csókolóztunk, folytattam volna, mire megszólalt - "elhitted", incselkedett velem. Jól esett, hogy tudta húzni az agyam és én is az övét, persze csak módjával voltunk a gonoszkodások terén.

    Elérkezettnek láttuk, hogy gumit húzzunk, kérésemre szemből tehettem végre magamévá. Persze, ezt szóvá tette egy kaján vigyorral nyugtázva - "gyereknap van". Maga az, hogy missziben csináltuk az valami csúcs és isteni volt egyben! Azok a hangok, amit Nikitől hallottam ez idő alatt, valami észveszejtő volt, no meg a látvány is - lábai az egekben és közben csókolóztunk, az valami überelhetetlen! Így is lett végem. Végül szépen letisztogatott.
  • Elszámolás:

    Számomra átlag pesti *** volt az ajándék mértéke, de lehet, hogy páran mondjátok, hogy átlag feletti kicsivel. Kinek, hogy - lényeg, hogy nekem bőven megérte, elégedett voltam mindennel!
  • Összkép:

    A múltkori alkalomhoz hasonlóan nagyon jól éreztem magam, hiszen egy nagyszerű, odaadó hölgyet ismerhettem meg, amit most sem cáfolt meg. Kiváló partner és ugyanúgy tudja venni a lapot, ha gonoszkodni kell valamit. Szerintem még biztosan meglátogatom, most már idén! :)
Happy Massage