• Eni21

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, készségesen elmondott mindent, megbeszéltük a kívánságokat és a randi időpontját. Könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Ismerem a környéket így nem jelentett gondot. Kedves volt tőle, hogy még gps-ben megadható címet is mondott, ami a ház elé visz, de nem jelentett gondot az odatalálás, Budán mindenki által ismert lakópark. A szomszédból csak átgurultam, a ház előtt sikerült parkolni, semmi fennakadás
  • Helyszín:

    Ismert, szép lakópark, könnyű egyértelmű bejutás. A lakásban tisztaság, rend fogadott. Fürdőszobában sokféle tusfürdő. A tetthely nagyon tetszett, a szoba sötét festése, a sötét selyem ágynemű, sokat dob a barátnő feelinges szexhez, amit szeretek, nem csak egy lepedővel leterített "csatatér"
  • Lány külseje:

    A képeknek 100%ban megfelelő vékony, csinos lány. Az arca nekem nagyon tetszett, csupa báj, diszkrét sminkkel kiemelve. Kedves, mosolygós teremtés. Előre megbeszéltük milyen szettben várjon, ez meg is valósult, nagy örömömre
  • Action:

    Belépve ruha gyorsan le, irány a fürdő letudni a szükségest. Visszatérve Eni állva várt, hozzá léptem és csókolózni kezdtünk, lágyan, lassan egymást simogatva, ölelve. A csók nyelves, de érzéki nem pornós nyelvcsapkodás, nekem jól esett. Levettem a melltartót, a bugyit róla majd kérdezte hogyan szeretném, vagy inkább rábíznám magam. Utóbbit választottam, az ágyra tessékelt.
    Testápolóval (ezt én választottam) bekente a melleit és velük kente be az én testemet, ez nagyon tetszett, nagyon szexi volt ahogy a formás cicik és test "kenegetnek". Ahogy egyre lejjebb ért az ágaskodó pöcköm a finom ajkai közé kerültek. Kellemes, lágy franciában részesített, főleg a hegyén a legérzékenyebb résznél kényeztetett.
    Ezután kértem én hagy viszonozzam az orális kényeztetést, így helyet cseréltünk. Lassan kezdtem el felfedezni a punciját nyelvemmel. Finom, illatos. Megtalálva a számára kedves mozdulatsort, amit egyre szaporább hangok és összehúzódások jeleztek sikerült a csúcsra nyalnom ezt a tündéri kislányt. Örültem neki, nagyon szexi volt, Kérdeztem hagyjam e lenyugodni, de mondta még lassan csinálhatom, ha van kedvem, persze hogy volt :-)
    Gumi fel, és szemből jöttem, először lassan, majd begyorsítva mélyebben. Lábait a nyakamba vettem aztán így folytattuk egy ideig amiért egybegyűltünk. Csere, én hanyatt ő pattan nyeregbe. Szorít, szexin vonaglik és újra elélvez, nagyon tetszett, eszméletlen jó volt látni. Kezem a popójára teszi, azzal segítem az ütemtartást, mindketten kivesszük a részünk a munkából, gyorsan erősen, és a szorításban el is élveztem.
    Pici pihi még benne, takarítás, majd hanyatt relax. Kellemesen elbeszélgettünk gyúrásról, jól esett a dicsérete amivel alkatom illette. Majd öltözés, vigyorral a fejemen padlógáz ablaktörlő irány haza.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem ne kelljen vele a későbbiekben foglalkozni, és a hangulatot elrontani. Az egyeztetésnek megfelelően.
  • Összkép:

    Egy nagyon aranyos lány Eni. Csupa kedves figyelmesség és profizmus. Nagyon jól éreztem vele magam, mivel ennyire közel is van, teljesen megvan a szexi "szomszéd" lányhoz átugrottam érzés. Köszönöm Eni a randit! :-)
Happy Massage