• Bögyös Bestia Ramóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bögyös Bestia Ramóna reagálása

    Szia!

    Nagyon élveztem Én is minden veled töltött percet! és a csodás beszélgetést is..

    Remélem még lesz alkalmunk a tér idő elméletet tovább fejtegetni .-))) és a többi fantazi dolgot :-)))a jó sok szex után!

    Millió csók..és köszönöm,hogy időt szántál az élmény megírására.

  • Egyeztetés:

    18:00-kor hívtam, elsőre felvette, kérte hogy hívjam 10 perc múlva. Visszahívtam és este 20:00-ra tudod is időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Belváros frekventált része, Én BKV-val mentem, úgyhogy a parkolásról nem tudok nyilatkozni, de nyilván macerás. 4-6-os villamossal nagyon egyszerűen és gyorsan megközelíthető. Villamostól 2 perc séta.
  • Helyszín:

    Emeleti, kis magánlakás nagy játszó szobával, franciaággyal. Ízlésesen berendezett nagyon hangulatos. A fürdőszoba teljesen rendben van. Sokféle tusfürdő, szájvíz tiszta törülköző.
  • Lány külseje:

    Nagyon kellemes, nekem pont az esetem.
  • Action:

    Előre leírom hogy teljesen részletekbe menően nem írok, kizárólag a minőséget értékelném vendégként, az hogy részletekbe menően mi történt az maradjon kettőnk között :) . Amint beléptem az ajtón rögtön öleléssel és puszival fogadott. A szobába lépve először megbeszéltük, hogy én mit is szeretnék, közben már simogatott és öleltük egymást. Az első menetben nagyon finom franciában részesített, kevés lány van aki ennyire odafigyelve és jól csinálja, teljesen rám hangolódott. Én egy kicsit feszült voltam mivel nagyon rég nem jártam *** vendégként lánynál. De nagyon jól el tudott lazítani. Ezután Én is kényeztettem amit nagyon élvez és ha jól csinálod, akkor nagyon be tud indulni, nagyon finom kellemes puncija van. Az első menet végén a natúr francia végig szájba extrát kihasználtam (ez az alapcsomagban benne van), amit szintén élvezett. A végén nem rohant ki, nem nyelte le hirtelen mint egy algopirint és nem kapott azonnal törlőkendő után. A második menetben szintén sokat franciáztunk, illetve a teljes 2 óra alatt kihasználtam pár extrát amit elolvashattok a bemutatkozásában. Nagyon kellemes személyisége van, jól el lehet vele beszélgetni bármiről, ha valaki erre vágyna. Összességében nagyon kellemes 2,5 órát töltöttem el, úgyhogy biztos törzsvendég leszek nála :)
  • Elszámolás:

    Utólag kellett volna, de én előre elrendeztem, szerintem ez így korrekt. Két csomag *** van és nagyon megéri *** nála bármelyikre. Én az alap csomagot választottam és abszolút korrekt a sok extra miatt az óra*** a Budapesti átlag alatt van. 2 órára mentem sajnos egy fél órát csúsztam, ami a végén szóba sem került, de elnézést kérek Ramónától is és az utánam következő vendégtől is, legközelebb megpróbálok jobban figyelni az időmre.
  • Összkép:

    Összességében én a nagyon ajánlott kategóriába tenném, aki nem műnőre vágyik és szereti a kicsit teltebb lányokat az biztos megtalálja Ramónánál a számításait. Mindent egybe vetve 5*, ha több *** viszek magammal biztos, hogy a harmadik órára is be***.
Happy Massage